Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 386
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Цвети, Кали, Dobra, Kup74  Hug  вече приключваме-до утре са ни деветте дни. Уверих се че по рано наистина по леко минава Peace може и до детето да е, но баткото като кара на 7 беше ужас!

# 571
Здравейте, Simple Smile

Да ви се оплача - Гоги вчера вдигна температура след като стана от следобедният сън. Поддържаше 37,4-38, 5 градуса почти цяла нощ. Хомеопатката ми каза, че това е някакъв нов вирус и се изразява само в температура и ми каза да не давам нищо температуро-понижаващо до 39,5. Добре, че не вдигна повече от 38,5 , но аз не съм спала цяла нощ. Никога няма да свикна с тези разболявания.
Как е Гоги?

# 572
  • София
Dobra,   Hug Гоги, вчера беше леко отпаднал, но нямаше температура нито през нощта, нито през деня. Явно добре му повлия ХЛ. Днес сутринта си ходи на ясла и лелите ми казаха, че си бил екстра, но голям бес бил станал. После като го загледах целият е в драскотини по лицето и леличката ми обясни, че с неговото приятелче непрекъснато се борели - "мъжката".

# 573
И ние от днес сме с температура,за сега яде и няма друго.Не мога да я заведа на лекар,защото е лошо времето,а мъжа ми е на работа.Все пак е само температура без нищо друго,щом яде и пие течности ще се справим.

# 574
Здравейте момичета!:)

Дано и Гоги,и Дона да са добре,а и всички дечица! Hug

Бисе,как е малчото?Размина ли се?Добре,че сте я изкарали по-леко!Аз съм от тези дето все си мислят,че колкото по-голямо е детето по-добре..но явно в много случаи пък не е така.

Ние сме добре,щуреем,говори вече адски много,даже без да кажеш по някога нещо,го подразбира и го изстрелва:)Вчера говоря по телефона с баба ми и казвам Ая тича като...и тя крещи ..Лудаааа:)

Готвим се тия дни да пътуваме към селото ни,че пак стана юли.Да си засядаме там за голямата ваканция:)

Иве,как сте,не пишеш и ти..на море ли сте?Днес май мернах снимки на Мари от моренце..дано сте пътували добре! HugИ да си изкарате хубаво!

Приятен ден на всички!

# 575
Аз пък мернах снимки на Ивето и много ми харесаха и чакам отзиви за хотела, че и цените ми харесаха  Hug

# 576
Ей, здравейте момичета,

най-после смогнах да оправя багажа и да седна малко на компа да ви видя как сте , че от утре подхващам отново на работа . Направо ми се реве, грам не ми се работи. То не толкова работата ме тормози ,колкото напрегнатата обстановка и колегите ,с който съм в "халето" Ама какво да се прави , няма начин...

Бяхме на море ,както сте предположили и си изкарахме перфектно. Хотела беше много хубав, направо останах очарована. басейни ,детски кът, рестрант и не на последно място и стаите бяха много добри. Ние си бяхме резервирали още края на януари и малко му треперех какво ще се окаже, но определено останах доволна. Бяхме АI - закуските не ги биваше много , но пък не мисля ,че беше голяма драма. Иначе обяд, втори обяд и вечеря бяха добри. Персонала също беше на ниво и въпреки, че хотела беше абсолютно пълен ( по мои сметки около 200 човека) нямаше някаква голяма навалица и липса на каквото и да било в ресторанта. Абе хубаво е хотелчето, сигурно ще го повторим догодина Simple Smile Децата много се забавляваха, Алекс се хвърляше в морето и изобщо не му пукаше, искаше да ходи сам и постояно падаше и го вадехме, но определено се научи да не гълта вода Grinning голям образ. Но хич не ни слушаше, беше си голяма мъка с него в хотела. Все искаше да тична напред ,назад. Имахме едни бариери с чип за басейна и ресторанта и той все ходеше и ги блъскаше и влиза-излиза. Много бешен значи... Седнехме ли да ядем, веднага скачаше да ходи някъде другаде, та ядяхме на смени ,а той така и не разбрах какво и колко е изял... и тия сокове от AI направо постояно се наливаше с тях. Много се нервирах. А баткото ако можеше само на таблета да седи и да играе най-добре щеше да му е ...

Алекс също се понаучи да си казва за пишкането и най-после стигнахме до консенсус как да пишка, седнал на тоалетната или прав на гърнето. Забавно му е и ако аз не забравя да го питам дали му се пишка може да изкараме почти цял ден без да се подмокри. Но той определено не всеки път се сеща да си каже, защото е голяма блейка. Затова и сега в понеделник не знам как да процедирам в яслата, определено не е за без памперс, но ако го пусна с памперс и по цял ден си седи с него може и да даде заден ход. та съм в чуденка ...как ми трябва 1 седмица точно сега да си остана в къщи ... Sad ама няма как да стане ...
Целувки от мен и пак ще пиша, че трябва да ставам Simple Smile

# 577
Здравейте,
Мама Ива изобщо не се колебай според мен - без памперс на яслата и повече запасни дрехи. Ние така ги мъчихме лелките около 1,5 месеца - без да си казва въобще. Лееекичко си позволиха да се нацупят, но им казах, че твърдо съм решила да махам памперса и че септември сме на градина, а там памперси не сменят и те се примириха. Намирала съм го веднъж обут в памперс и гащи, но не съм правила проблем за това - случва се (може да са го забравили, а може и  точно в този ден да не са били на кеф, но като и да е). Давах само по 1 памперс, за обедния сън и толкова.
Дори според мен да не им казваш, че честитчко пропуска да си каже, те сами ще разберат и ще вземат мерки. Нашият така ги беше тренирал да го слагат на гърне, че последната седмица-две изобщо не се напишкваше в гащите, макар и нищо да не казваше.
Хубави летни дни на почиващите пожелавам и лека работна седмица на работещите  bouquet

# 578
Честит имен ден на патерици на всички с името Петър, Петя, Павел!
Rosikosef, пиши как е малката. Оправи ли се вече?
mama_Iva, кой е хотела, че ми стана интеересно?
Ние също се върнахме от почивка. Хванахме прекрасно време и най-важното прибрахме се здравички! Както каза ММ случиха се 2 чудеса  Mr. Green И при нас спокойното хранене беше мисия трудна, дори невъзможна. Гошо все тичаше, а ресторанта точно до дълбоката част на басейна и треперехме да не се метне. Отделно прекоси 2-3 пъти през целия ресторант, а той е дълъг и излезе на улицата с коли и файтони. Но пак имахме известно семейно застояване, което досега не ни се беше случвало. От нашия хотел също съм много доволна, страхотна зелена градина, поддържана и цветна! Като направя равносметка, мина приказно и като за ден!

# 579
Иве, Добра-добре завърнали се. Пишете кои са хотелчетата щом сте доволни:-)

Кали, не се размина дребо-от днес почва и той:-(..ама тъкмо ще отметнем тия несгоди в ранна възраст!

# 580
Иве, Добра-добре завърнали се. Пишете кои са хотелчетата щом сте доволни:-)

Кали, не се размина дребо-от днес почва и той:-(..ама тъкмо ще отметнем тия несгоди в ранна възраст!
Да мине леко и бързо при Гого!
В нашия хотел няма места включително и октомври Sad Иначе е х-л Средец, Слънчев бряг. Искахме да резервираме 2ро ходене, защото е изключително евтино, но няма шанс.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 00:31 от dobra

# 581
Бисе, леко да го изкара и малчо. Поне не са на куп ,че да се чудиш на къде да се обърнеш.

Ние бях на Ахтопол, хотела е Ескада. Нямам идея дали има места ,но ние за нашия период, в който бяхме, резервирахме още януари последното студио с изглед за морето. Иначе и при нас беше супер евтино, имайки предвид ,че хванахме и - 20% от цените в сайта + че и двете деца бяха безплатно Simple Smile

Добра,  а с плажа как беше на Сл. бряг ? Майка ми бяха началото на юни и те крайно доволни от хотела ( Сън палас ) ,но крайно недоволни от плажа или поне този в близост до хотела, че те са пешоходци. 

# 582
Иве, Добра-благодаря че споделихте:-) аз събирам мнения за догодина вече-за сега сме резервирали:-)
Ескада и аз го гледах, но се отказах като видях по снимките че е на някакви скали и сметнах че плажа е далеч. Иначе наистина цената беше приемлива за нашето домочадие:-)
По слънчев бряг с деца нещо не ми се връзваше, но явно се бъркам!
На мен всъщност основния ми критерий е максималната близост до плажа, щото нали се сещате колко точно кофички, лопатки, басейнчета и т.н трябва да носим ..освен децата:-)

# 583
Иве, Добра-благодаря че споделихте:-) аз събирам мнения за догодина вече-за сега сме резервирали:-)
Ескада и аз го гледах, но се отказах като видях по снимките че е на някакви скали и сметнах че плажа е далеч. Иначе наистина цената беше приемлива за нашето домочадие:-)
По слънчев бряг с деца нещо не ми се връзваше, но явно се бъркам!
На мен всъщност основния ми критерий е максималната близост до плажа, щото нали се сещате колко точно кофички, лопатки, басейнчета и т.н трябва да носим ..освен децата:-)
В Слънчев Бряг е хубаво, ако си в по-южната част посока Несебър. Иначе към центъра е лудница. Баркроулове, файтони, рикши и т.н. За нас беше весело де, вряхме се и в тълпата. Последните дни ни омръзна и ходехме в тихата част. Хотелът ни беше съвсем близо до плажа, но не и на пясъка.
Едни съседи ни препоръчаха х-л Бодуров в Китен, те ходели редовно там. Като го видиш ще разбереш, че е страхотно за малки деца, защото е разположен на самия бряг. Слизаш от стълбите и си на пясъка. Може да ти метнат забравена кофичка направо от прозореца Simple Smile))) Септември цените са 32лв/човек с пълен пансион. За храната казаха, че е приказна. Собственикът лично готвел, бил бивш ресторантьор. Обмислям ги още за Септември, току виж се оказало, че няма места докато се точа.

# 584
  • София
здравейте,

Страхотни неща разказвате за почивките.

Аз да ви споделя - днес бях на контролен преглед на фетална ехокардиография и направо ще се пръсна от щастие. Доктора , каза че бебето се развива много добре и всичко е наред. Препоръча ми в трети месец да отидем на профилактичен преглед.

Гоги вчера и днес не беше на ясла, защото има възпаление на очичките, но от утре вече е на ясла.

Общи условия

Активация на акаунт