Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 979
  • 839
  •   1
Отговори
# 420
Честита Баба Марта ,момичета!Весели, засмени, румени и влюбени!
Днес ми е 10-ти ден след конизацията и малко се притеснихлЗабелязах още вчера леко засилване на кървенето , а сега като отидох чак се стреснах-ползвам от ежедневните превръзки и цялата беше подгизнала!! Shocked Предстои да ми дойде в неделя -не знам дали това има отношение или нещо нередно се случва!Някой може ли да сподели опит.Очаквах с времето да намалява не да се усилва.И още един въпрос -резултатите от хисторогията след 10 РАБОТНИ  дни ли стават като при цитонамазката или ...?Аз какво се обърках че са 10 дни и смятах че вчера или днес трябваше да са готови ама после се замислих и ми се строи логично да са 10 работни.Не че много бързам да узная резултата!

# 421
zizivoli, не се шашкай, на мен ми дадоха едно листче с указания, на което пише, че след седмица почва воднисто течение, а след 10-14 дни кървене, което не трябва да е по-обилно от менструация. Така че сигурно си е в реда на нещата Hug

# 422
zizivoli, не се шашкай, на мен ми дадоха едно листче с указания, на което пише, че след седмица почва воднисто течение, а след 10-14 дни кървене, което не трябва да е по-обилно от менструация. Така че сигурно си е в реда на нещата Hug
Hug благодаря ти.Мен май доста ме попретупаха ,малко се очудвам честно казано, 20 мин след манипулацията една акушерка попита как сме , да полежим колкото ни е нужно и да си ходим.На другия ден отидох да си взема епикризата / преди това си правих кръвна картина / и на нея пише ,че ме изписват в добро състояние-те изобщо не са ме видяли дали съм в добро състояние, нито някой ме е попитал.В общи линии съм разочарована , но дано всичко да е наред .

# 423
Dados,не ти е нужно типизиране.Редовни качествени прегледи,това е.

# 424
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен момичета,живи и много здрави занапред,и само хубави резултати   Hug

# 425
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! Мили момичета,бъдете здрави,румени и засмени!

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 13:40 от bonibon 44

# 426
То типизирането е само да те уплаши, за да ходиш на редовни прегледи, друг смисъл не знам да има.

# 427
zizivoli, може да проверяваш по телефона на регистратурата за хистологията. Но мисля, че ще са 10 работни.

# 428
zizivoli, може да проверяваш по телефона на регистратурата за хистологията. Но мисля, че ще са 10 работни.
Така ще направя -  bouquet

# 429
ЧЕСТИТ 1 МАРТ МОМИЧЕТА! Пожелавам ви много здраве и само добри резултати!

zizivoli не се учудвай на много места е така, особено пък ако не си платил за избор на екип, но важното е да си добре. Ако кървенето те притеснява им се обади или ако видиш, че е повече от обилен месечен цикъл, веднага вземи мерки, за да не тичаш по спешност да ти спират кръвоизлив. Wink

# 430
Да попитам освен мен и бонибон, има ли с конци някое друго момиче? Много ме смущават тия конци  newsm78 Ама аз съм си страхлива по принцип  Shocked Сестрите там ви викаха "Зайо" - егати срама!  Crazy Crazy Прегръдки от мен  Hug

# 431
Да попитам освен мен и бонибон, има ли с конци някое друго момиче? Много ме смущават тия конци  newsm78 Ама аз съм си страхлива по принцип  Shocked Сестрите там ви викаха "Зайо" - егати срама!  Crazy Crazy Прегръдки от мен  Hug

Не виждам какво толкова те притесняват конците; най-вероятно са ти спестили кървенето, което аз имах и съм почти сигурна, че са саморазграждащи се така, че ще паднат; ако не ти бяха казали сигурно нямаше и да разбереш, че ги имаш Wink Спокойно, нали всичко мина. Сега добри резултати и всичко ще е наред! Wink

# 432
Здравейте момичета,
днес излезе и моята биопсия-
ЦИН 3 -многослоен плосък невроговяващ епител
Строма- с леко хронично възпаление.

Пациентка съм на др.Станков в Шейново,но не успях днес да коментирам резултатите с него,в понеделник ще отида.

Отново показателно,че добрата цитонамазка-2 А от канала и 2 Б от порциото не винаги е меродавна...

Прочела съм всичко в темата за лекари,които препоръчвате,имам следния въпрос-ЦИН 3 дали се подава на лазерна конизация,или понеже е висока степен трябва скалпел ?
Благодаря че ви има  bouquet

# 433
Този въпрос и аз си го задавах миналия месец, да ти кажа четох доооста статии в интернет, на български, на английски, навсякъде препоръчват лазер само за 1 или 2 група, в крайна сметка аз с моята 3та група правих ЛИИП. Кофти на лазерната конизация е, че не остава хистологичен материал за изследване мисля.

# 434
Utopia,благодаря ти и успешно възстановяване ти желая!

Много ми е объркано,още не съм говорила със Станков,незнам накъде да поема..
За др.Славчев,при който беше ти-как отиде-без час и чакаш или-понеже знам,че има огромен наплив за него и клиниката му?

Общи условия

Активация на акаунт