Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 989
  • 839
  •   1
Отговори
# 405
UtopiaHug Hug Hug
Сега сексуална суша 1 месец  Mr. Green

# 406
  • София
Utopiq,привет! Hug

# 407
 Hug

Нефертари ми напомни да напиша подробен пост, за да не се страхуват други момичета занапред. Конизацията беше с местна упойка, започва с обикновен преглед и колпоскопия, после се усеща едно убождане, слагането на упойката, не е много приятно, и после вече е самата процедура, която е буквално 2-3 минути. Усеща се само натиск и лека болка, но абсолютно нищо страшно, като болезнен цикъл. Това е Hug

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 22:32 от utopia

# 408
Здравейте, живея в чужбина и преди 2 седмици на редовна цитонамазка ми излезе резултат неопределен ASCUS. Веднага на следващия ден ми направиха DNA HPV чрез HC2 Quiagen. Имам час за разчитане на резултата днес следобед, но току що взех самия резултат. Имам негативен такъв за 16, 18 и 45 генотип, но самия резултат казва Позитивен 14.96. В България май по друг начин излизат наименованията, но ако някой може да ме успокои (дано)... Значи ли този резултат, че нямам опасните видове на папилома вирус, но да имам самия вирус? Благодаря предварително!
Не съм съвсем сигурна, но мисля че са ти правили 2 изследвания: общ тест за ЧПВ (без генотипизаране), който е позитивен с резултат 14.96 и второто изследване е генотипизиране само за 3 от генотиповете на ЧПВ 16,18 и 45. При нас изследват повече от високорисковите типове на вируса , около 10-ина бяха. С две думи имаш ЧПВ инфекция, но не от изследваните типове на вируса, а от някой тип за който не са те изследвали, той може и да е от нискорисковите например, но не става ясно...

Благодаря за отговора! И аз горе долу така си го разчетох. На листа е записано,че теста обхваща 13-те високорискови типа на ПЧВ със съответните им номера, но няма нито 14, нито 15... Още 5 часа до разчитането им с гинеколожката..

# 409
Момичета, ето ме!!! Гадничко е, понаболява, ама не е болка за умиране наистина, аз се бях приготвила за някакъв ужас, не си струваше страхът и нервите. Лежа си вкъщи вече, понаболява ме като кофти цикъл и това е. Чакаме сега хистология Praynig, а утре ще нося материал за ЧПВ.

Специални благодарности на всички, които стискаха палци с мен!!! Hug Hug Hug Не знам какво щях да правя без вас  bouquet

И какво сега, секс чак след първия цикъл Embarassed и преглед след 3тия.
Миличка така се радвам че си добре..и хистологията ще е с добър резултат!1Бързо възстановяване..целувки newsm51

# 410
  • София
Nefertari,разбирам,че и ти имаш конци като мен.Знаеш ли защо/нали при електро не се шие/?На мен док. ми каза,че ми е сложила 2 конеца,защото съм раждала. newsm78

# 411
Съжелявам че отново се намесвам по темата за Токуда, д-рКарагьозов и лазерната вапоризация но искам да попитам пред вид факта че преди цялята история с тази процедура, бях с Тип 16 ЧПВ , и искам да попитам трябва ли да направя отново тенотипизиране?
Ориентираха ме че през 3 месеца до 1 година от процедурата съм задължена да правя колпоскопия и цитонамазка но за типизация никой нищо не е казал!  Confused

# 412
  • София
Нефертaри,много се рaдвaм,че си добре и стискaм пaлци зa нaй добрия резултaт!

Утопия,успех и нa теб вс ще е нaред!
При теб с меснa упойкa,a?ужaс... предпочитaм пълнa.. брррр......

Зaщо,някои сa с конци?

# 413
utopia nefertari30 радвам се, че всичко е минало и вече сте си вкъщи Hug Сега почивка и внимавайте, че както нищо не усещате, така рана трябва да заздравява и да не вдигате тежко. Wink Сигурна съм, че и хистологията ще е добра. Peace

# 414
Ааа нищо тежко, мен си ме и понаболява, та седя и се глезя, нали мъжете трябва да се грижат за нас Laughing Hug

# 415
Ааа нищо тежко, мен си ме и понаболява, та седя и се глезя, нали мъжете трябва да се грижат за нас Laughing Hug

Точно така, поне в такива моменти да покажат колко ни обичат Wink Въпреки, че май ни се иска да се сещат и в други моменти Rolling Eyes Бързо възстановяване. Hug

# 416
  • София

ПОЖЕЛАВАМ МНОГО  ЗДРАВЕ  И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ !

nefertari30 и  utopia , леко и  бързо  възстановяване и добра хистология  Ви  желая!  Hug

# 417
Nefertari,разбирам,че и ти имаш конци като мен.Знаеш ли защо/нали при електро не се шие/?На мен док. ми каза,че ми е сложила 2 конеца,защото съм раждала. newsm78

Здрасти, нямам идея защо имам  newsm78 2 конеца са каза Ганчева, държат едни кръвоносни съдове на шийката на матката, след 1-ия цикъл се махат, по-скоро само се почистват, защото са полу-разградими. Изрично ме предупреди, че не е болезнено  Mr. Green

Utopia, вчера си усещах корема като чужд...все едно не е мой, егати.....Днес ми е добре, като ми махнаха вчера тампонадата започна едно странно розово-жълто-червено кървене. То една тампонада - 2 метра бинт  Crazy

# 418
Колко съм загубена  Mr. Green Забравих да честитя празника

Честита Баба Марта, момичета! Пожелавам здраве на всички вас!  Hug

# 419
Честита баба Марта, момичета!!! Да сте живи и здрави всички и никакви проблеми повече!

Аз да питам някой дали знае за колко време горе-долу излиза ЧПВ-то в Геника?

Общи условия

Активация на акаунт