Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 928
  • 839
  •   1
Отговори
# 630
Аааааааааа, добре де, добре с тоя хемангиом  Crazy Ally_t, с много кофти имена наричат кръвоносните съдове  #Crazy И като си помисля, че щях да ставам сърдечен хирург, егати.....Ама сега съм инженер  Mr. Green

Sweethoney, работя за по-малко пари, но не си давам спокойствието. Прекалено много се обичам  Crazy Приеми го като предизвикателство, защото на ново място повече се амбицираш и  даваш повече от себе си /поне в началото Wink/ , не се оказа при мен лесна задачата да извадя на показ добрите си страни, понеже на старата работа се бях отпуснала /да не кажа затъпяла/
Градивност се постига с промяна  Peace

# 631
  • Wolwedans
Аааааааааа, добре де, добре с тоя хемангиом  Crazy Ally_t, с много кофти имена наричат кръвоносните съдове  #Crazy И като си помисля, че щях да ставам сърдечен хирург, егати.....Ама сега съм инженер  Mr. Green

Ох, развесели ме  Laughing Laughing, а като се засмея почвам да кашлям като луда Laughing

# 632

Ох, развесели ме  Laughing Laughing, а като се засмея почвам да кашлям като луда Laughing
2 с.л. мед + 1 ч.л. стрит синап + 1ч.л. канела  Peace Оспамих темата.......

Лека нощ на всички момичета  Hug

# 633
nefertari30 Благодаря ти за думите  Hug наистина си права! Наистина бях зациклила...сега имам възможност да покажа какво мога и да науча нови неща....само дано са свестни работодателите  newsm78.
Пожелавам ви спокойна нощ и сладки сънища...на мен днес емоциите ми дойдоха в повече и смятам да заспя веднага!! Hug

# 634
Ally_t, много се радвам, че си имаме лекар е темата. Лошото е, че не си тук само като консултант, но и като потърпевша. Късмет и добри резултати на всички!

# 635
  • Wolwedans
Ally_t, много се радвам, че си имаме лекар е темата. Лошото е, че не си тук само като консултант, но и като потърпевша. Късмет и добри резултати на всички!
Hug

# 636
Момичета,
много се радвам и за трите добри резултата от вчерашния ден.  bouquet
Аса 75 видя ли,че всичко е наред? А кога те викат в Плевен,чак след месец на контрола ли?
Zizivoli,и при теб всичко ще се нареди след интервенцията,просто понякога нещата стават по по-сложния и труден начин.... Hug

# 637
Здравейте момичета!Аз отново съм тук с моите лутания.Както ви казах вчера -реших се на операцията , отложих я за 19-ти , примирих се .После отново се чух с моята приятелка /коята също е с рак , но друг/.Отново много настоятелно ме помоли да чуя още едно мнение и то да не било варненско.В крайна сметка записах час за вторник за проф.Томов за 18,00ч.Казаха ми че едва ли ще мина в 18,00 ,защото имало много жени.Все още не знам дали ще отида .Имам само резултатът от изследването , който е разчетен от проф.Маневска , а доколкото знам именно разчитането е важно-по него се поставя диагнозата.Така че без материала , който да занеса и някой друг да го види не знам дали има смисъл.Някой знае ли къде държат материалите-в лабораторията или при лекарите?Не искам да влизам в пререкания с доц.Корновски.Умувам и мъдрувам.Освен това откакто си разбрах диагнозата имам едно напрежение в лявата цицка, пари ми и вече се вкарах във филма, че имам и там рак.Записах си час за другата седмица при д-р Темелкова.Аз ходих на ехограф на млечна жлеза януари , но отново при моя АГ , на който вече нямам доверие.
Много се колебая за Плевен -имам още малко време да помисля , а може и да звънна и до лабораторията.Ако случайно материалът е там , може би ше успея да си го взема и така отиването ми до Плевен би имало много по-голям смисъл.
Ally_t благодаря, ще питам за този катетър -само трябва да си го запиша .
Благодаря на всички за подкрепата , която ми оказвате.Разбирам , че може би вече съм ви досадила с моите колебания-един ден  така ,следващия иначе!
Между другото си говорихме с моя мъж относно отпадането на възможността да имаме друго дете.Та той ми каза-"Не можеш да загубиш нещо , което нямаш, но можеш да загубиш нещо , което имаш!Не искам да поемаш абсолютно никакви рискове!"

# 638
Момичета,
много се радвам и за трите добри резултата от вчерашния ден.  bouquet
Аса 75 видя ли,че всичко е наред? А кога те викат в Плевен,чак след месец на контрола ли?
Zizivoli,и при теб всичко ще се нареди след интервенцията,просто понякога нещата стават по по-сложния и труден начин.... Hug

На 27.03 сам пак в Плевен, да видим какво ще следва нататак Hug

# 639
Здравейте момичета!Аз отново съм тук с моите лутания.Както ви казах вчера -реших се на операцията , отложих я за 19-ти , примирих се .После отново се чух с моята приятелка /коята също е с рак , но друг/.Отново много настоятелно ме помоли да чуя още едно мнение и то да не било варненско.В крайна сметка записах час за вторник за проф.Томов за 18,00ч.Казаха ми че едва ли ще мина в 18,00 ,защото имало много жени.Все още не знам дали ще отида .Имам само резултатът от изследването , който е разчетен от проф.Маневска , а доколкото знам именно разчитането е важно-по него се поставя диагнозата.Така че без материала , който да занеса и някой друг да го види не знам дали има смисъл.Някой знае ли къде държат материалите-в лабораторията или при лекарите?Не искам да влизам в пререкания с доц.Корновски.Умувам и мъдрувам.Освен това откакто си разбрах диагнозата имам едно напрежение в лявата цицка, пари ми и вече се вкарах във филма, че имам и там рак.Записах си час за другата седмица при д-р Темелкова.Аз ходих на ехограф на млечна жлеза януари , но отново при моя АГ , на който вече нямам доверие.
Много се колебая за Плевен -имам още малко време да помисля , а може и да звънна и до лабораторията.Ако случайно материалът е там , може би ше успея да си го взема и така отиването ми до Плевен би имало много по-голям смисъл.
Ally_t благодаря, ще питам за този катетър -само трябва да си го запиша .
Благодаря на всички за подкрепата , която ми оказвате.Разбирам , че може би вече съм ви досадила с моите колебания-един ден  така ,следващия иначе!
Между другото си говорихме с моя мъж относно отпадането на възможността да имаме друго дете.Та той ми каза-"Не можеш да загубиш нещо , което нямаш, но можеш да загубиш нещо , което имаш!Не искам да поемаш абсолютно никакви рискове!"

Много ми харесаха думите на мъжа ти. Браво, че има такива мъже. Hug Сигурна съм, че с негова подкрепа ще преодолееш всичко много бързо. Peace
Имаш проблем и е нормално да питаш и да коментираш, тази тема е затова и не се притеснявай. Кой с каквото може ще ти помогне. Консултирай се с втори лекар.
Относно стъклата от хистологията - те би трябвало да се съхраняват в болницата, където са те оперирали; трябва да има такова отделение на патолози и не би трябвало въобще там да се срещнеш с доцента. Той не отговаря за това. Попитай и си ги вземи, хубаво е да се погледне материала иначе е безмислена втората консултация.
Всичко ще е наред, сигурна съм! Peace

# 640
  • Wolwedans
Зизи, материала ти е при проф. Маневска, там трябва да го търсиш. Не е нужно изобщо да ходиш при доц. Корновски, той няма нужда да разбира. Отиваш в Диагностично-консултативния блок на Терапията, мисля, че 223-ти кабинет беше нейния, и помоли Маневска да ти дадат стъклата. Кажи, че ще ходиш да се консултираш и евентуално да се оперираш в друг град и от там ти ги искат да ги погледнат, за да решат в какъв точно обем да е операцията. Изрично наблегни, че ще им ги върнеш по най-бързия начин. Длъжни са да ти ги дадат. Вземи стъклата със себе си в Плевен, може техния патолог да реши да ги погледне, а може и да се доверят на заключението от Варна. Иначе за 2-ро мнение от Варна ти препоръчвам проф. Ангелов, но времето е малко и не знам дали ще има възможност да ги изгледа до вторник... Но Маневска и Софтова са също добри, няма защо да се съмняваш, но знае ли човек, много неща съм видяла, за съжаление...
ПП: Сега осъзнах, че може стъклата да ги работят и в Майчин Дом, мислех си, че изпращат материала в Терапията, поне преди години беше така, но може и да са си направили вече патоморфологична лаборатория на място... да не те подведа...

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 10:29 от Ally_t

# 641
Здравейте момичета! Включвам се леко анонимно след като прочетох за неволите на Зизиволи.

Аз съм оперирана лапароскопски при проф. Горчев в Плевен преди малко повече от 6 години. Тогава, след серия от грешни цитонамазки и хаотични и може би неправилни решения стихнах до отстраняване на матката/само/.
Бях с Ин сито и Горчев, предвид това, че имам едно дете, предпочете да се "презастрахова" с отстраняване на матката, като каза, че по време на операцията се прави някакво бързо изследване на лимфните възли и се преценява дали има нужда да се вадят.
Та, всичко беше наред, на третия ден бях на крака, на четвъртия или петия си се прибрах във Варна и си поех изцяло грижите по едногодишното дете. Има голяма разлика между лапароскопската и коремната операция...

Корновски е много добър лекар, но в Плевен имат много повече опит...За отношението там просто няма да говоря, перфектно е. Не бях в частната клиника.

Зизиволи, наистина ли взе час при Темелкова. Предния месец от клиниката ми казаха, че вече не живее в Бг.

Алли_т, видях. че се доверяваш само на проф. Ангелов. Така грозно ми беше объркал цитонамазката....изкара я 2+/с препоръка за контрола след 6м/, а се оказах с Ин сито.

# 642
  • Wolwedans

Алли_т, видях. че се доверяваш само на проф. Ангелов. Така грозно ми беше объркал цитонамазката....изкара я 2+/с препоръка за контрола след 6м/, а се оказах с Ин сито.

За това казах, че много неща съм видяла... Съжалявам, че се е получило така... Много зависи и как ти е взета цитонамазката, мен един път ме върна, защото нямаше достатъчно клетки, а само кръв... но мен вече ме познава...
Аз също смятам, че Горчев и клиниката му са европейско ниво и бих се консултирала и там...

# 643
Момичета, казах ли вече колко сте безценни.Иска ми се да ви събера на едно място и да ви прегърна. Hug
Ще звънна в Майчин дом да питам откъде мога да си получа стъклото .
Spiritt  -писах ти на лични.Относно д-р Темелкова -да записаха ме за 14.03. за 11.15 .Вчера се обадих-казаха , че другата седмица ще преглежда във вторник, сряда и четвъртък.

# 644
Хайде момичета, който има нужда да записва бързо час. че свършват! Аз се записах за 13:30 https://www.facebook.com/notes/city-clinic-%D1%81%D0%B8%D1%82%D0 … 8/468979866490878

Общи условия

Активация на акаунт