Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 923
  • 839
  •   1
Отговори
# 645

Spiritt  -писах ти на лични.

Отговорих ти и аз на лични.
Но умишлено преди това писах в темата/нищо, че е от друг профил/, защото смятам, че по този начин може да сме полезни и на други момичета...

# 646
Хайде момичета, който има нужда да записва бързо час. че свършват! Аз се записах за 13:30 https://www.facebook.com/notes/city-clinic-%D1%81%D0%B8%D1%82%D0 … 8/468979866490878

Пропускам аз, онкогинеколозите напоследък ми са достатъчни......

# 647
Момичета,не стига че съм с ЦИН 3,но съм на път да остана без работа-току-що ми съобщиха....
Незнам дали някога съм се чувствала по-зле... Cry

# 648
Момичета , някой знае ли дали има тема във форума за хистеректомията-пробвах да търся , нещо не успях!

# 649
Момичета,не стига че съм с ЦИН 3,но съм на път да остана без работа-току-що ми съобщиха....
Незнам дали някога съм се чувствала по-зле... Cry
Казват Злото никога не идвало само,и при мен има такава опасност .Кураж мила, ние сме силни -ще се намери изход.Не може да е все така !Аз много искам да вярвам , че ще дойдат по-добри времена макар те все да не идват

# 650
  • София - Варна
zizivoli, lineto,
Кураж и късмет!

# 651
lineto Кураж мила....и аз вчера останах без работа Sad Ще се справим все някак си! Аз вярвам че всяко зло за добро ! Стискай зъби и продължаваме  Hug

# 652
  • София
Момичета , някой знае ли дали има тема във форума за хистеректомията-пробвах да търся , нещо не успях!

В  този  форум  не знам да има такава тема , но ето  тук  пишат жени с хистеректомии всякакви.  Можеш  да зададеш   и въпроси !  

http://www.lekar.bg/news-92/info-453

Късмет и успех  ти желая !  Hug

# 653
Здравейте, отново съм аз, записах се онзи ден в темата Simple Smile Вчера бях при лекарката, оказа се,  че ще ми правят не Биопсия, а колпоскопия и Лиип. Записаха ми дата за 18-ти, дай Боже всичко да мине добре. В ПАП изследването пише, че има вероятност за наличие на ЧПВ, но ще знам в подробности всичко след ЛИИП-а.

# 654
Ам, извинявай, ама не е ли малко прибързано да ти правят ЛИИП преди колпоскопията само на база втора група цитонамазка...Те половината жени имат 2ра група.

# 655
Ами това ми е втори ПАП за шест месеца и показва перзистенти анормални клетки, имам раничка, може би тук малко прибързано реагират, но тя каза, че предпочита да не чака, след като за последните шест месеца нищо не се е променило. Пърия ми ПАП беше в БГ, тогава освен раничката имаше и инфекция, лекаря ми предписа Макмирор и каза за раничката да направя пак тест след шест месеца и да преценим тогава.

# 656
Ще звънна в Майчин дом да питам откъде мога да си получа стъклото .

Преди 4г. Маневска ги гледаше в МЦ Валем, под Нептун.

Алли_т, видях. че се доверяваш само на проф. Ангелов. Така грозно ми беше объркал цитонамазката....изкара я 2+/с препоръка за контрола след 6м/, а се оказах с Ин сито.

Пак преди 4г. Проф. Ангелов ми гледа цито - ПАП 2 с възпаление. След 2 седмици лечение пак той ми написа ПАП 3б - 4. Така че явно много е важно как и от къде е взет материалът.

# 657
lineto, какво съм написала за работата на Swetthoney, ти го казвам и на теб! Горе главата! Има тооолкова по-важни неща от старото работно място  Peace Гледай си здравето, семейството, любимия човек  Hug
zizivoli, ако искаш можеш да се регистрираш в www.puls.bg , там съм намирала помощ. Обърни се към Д-р Цончев или Obgynmedical /АГ-специалист Варна/. Преди време бях насочила пък по обратния път една потребителка - тя питаше за хистеректомия, която вече е направила и аз я насочих тук. Намери отговорите на въпросите по постовете на Gessika. Ако не друго - ще чуеш едно мнение. Ако не ти помогне, няма и да навреди. Мога да съдействам за бърз отговор  Peace
Прегръщам те, да знаеш, че всеки ден си мисля за теб, даже днес в маршрутката сутринта това си мислех  newsm78
П.П. На лични мога да ти дам ника на въпросната потребителка

# 658
Зизиволи, кураж и от мен, мила. Нормално е да се луташ. Аз лично те подкрепям в избора да се консултираш и с лекарите в Плевен. И аз само хубави неща съм чувала за Горчев и екипа му.
Възхищавам ти се на самообладанието. Излъчваш сила. Браво и на мъжа ти за мъдрите думи. Ще се справиш и с неприятностите в работата. Сякаш има такива периоди, когато всичко тръгва наопаки. Много те прегръщам!  Hug
Али_т, И аз да кажа, че е хубаво, че те имаме в темата. Жалко, че и теб проблем те е довел тук. Мненията ти обаче са много полезни. Лекарите понякога не осъзнават, че като говорят с термини звучат страховито. И аз имам идентична история на тази с кавернозния хемангиом. Добре, че сестрата в кабинета се смили и ми преведе съответния термин от латински.
Браво на момичетата с резултати "изрязано до здраво". От тук нататък стриктен контрол и само добри резултати!
besty, Gesika     bouquet

# 659
Зизиволи, кураж и от мен, мила. Нормално е да се луташ. Аз лично те подкрепям в избора да се консултираш и с лекарите в Плевен. И аз само хубави неща съм чувала за Горчев и екипа му.
Възхищавам ти се на самообладанието. Излъчваш сила. Браво и на мъжа ти за мъдрите думи. Ще се справиш и с неприятностите в работата. Сякаш има такива периоди, когато всичко тръгва наопаки. Много те прегръщам!  Hug
Али_т, И аз да кажа, че е хубаво, че те имаме в темата. Жалко, че и теб проблем те е довел тук. Мненията ти обаче са много полезни. Лекарите понякога не осъзнават, че като говорят с термини звучат страховито. И аз имам идентична история на тази с кавернозния хемангиом. Добре, че сестрата в кабинета се смили и ми преведе съответния термин от латински.
Браво на момичетата с резултати "изрязано до здраво". От тук нататък стриктен контрол и само добри резултати!
besty, Gesika     bouquet

Hug Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт