Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 917
  • 839
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честит празник на всички!
Бъдете много здравички! Hug  bouquet

# 661
# 662
Честит 8 Март, момичета! Бъдете много здрави, усмихнати и обичани! Hug

# 663
Честит празник,борбени момичета!

# 664
[zizivoli, ако искаш можеш да се регистрираш в www.puls.bg , там съм намирала помощ. Обърни се към Д-р Цончев или Obgynmedical /АГ-специалист Варна/. Преди време бях насочила пък по обратния път една потребителка - тя питаше за хистеректомия, която вече е направила и аз я насочих тук. Намери отговорите на въпросите по постовете на Gessika. Ако не друго - ще чуеш едно мнение. Ако не ти помогне, няма и да навреди. Мога да съдействам за бърз отговор  Peace
Прегръщам те, да знаеш, че всеки ден си мисля за теб, даже днес в маршрутката сутринта това си мислех  newsm78
П.П. На лични мога да ти дам ника на въпросната потребителка
"Прегръщам те, да знаеш, че всеки ден си мисля за теб, даже днес в маршрутката сутринта това си мислех  newsm78" Накара ме да се усмихна -поласкана не е точната дума да опиша как се почуствах при мисълта , че човек ,който изобщо не ме познава мисли за мен ,дори не е и трогната , нещо много повече-благодаря ти , както и на всички момичета -невероятни сте   bouquet
Регистрирах се , ще се разровя-междувременно чрез сайта , който ми даде Gesika се свързах с едно момиче , което е правило същата операция при същия лекар , така че сега ще я залея с въпроси , пишман ще стане че си е дала скайпа . Mr. Green

# 665
Много съм смотана -Честит празник , момичета!Бъдете обичани и обичайте ,всичко и всички-дори враговете си /та да се пукнат от яд/ Mr. Green

# 666
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ. ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИТЕ НИКОГА ДА НЕ СЛАЗЯТ  ОТ ВАШИТЕ ЛИЦА   bouquet  bouquet  bouquet

# 667
Мили борбени момичета,честит празник! Здраве и поводи за усмивки  bouquet

Искам да ви попитам-имам болки в областта на корема,малкия таз,понякога и към бъбрека.Тази нощ почти не спах,Бусколизина не ми помогна.Не вярвам да е цистит,тъй като пия много вода,а и не усещам парене при уриниране.Чак в сряда съм при Карагьозов и много се шашкам,сигурно е нещо заради тежката дисплазия,Цин 3.

Страх ме е и се побърквам до сряда,сега пих и Аулин,защото болката слиза към бедрото

# 668
Стига, бе, момиче, няма как да е заради тежката дисплазия, аз с моето Ка ин ситу трябваше чак ухото да ме боли по тая логика! Успокой се, нищо ти няма, нещо от цикъла е сигурно Simple Smile

И преди да съм забравила - честит празник, бъдете много обичани и ценени! Laughing  bouquet

# 669
Аз влизах да чета темата сутринта, но и аз забравих да честитя празника  Mr. Green

Честит празник, мили момичета
      bouquet
lineto, едва ли болките имат нещо общо с дисплазията
utopia, яка картичка  newsm53
zizivoliHug

# 670
utopia страхотна снимка  Peace Laughing

lineto не съм чула дисплазията да боли. По-скоро е някакво възпаление, а няма да се учудя да не е гинекологично, а свързано с бъбреците. Ако толкова те боли отиди на лекар. Wink

# 671
Честит празник момичета!!! Пожелавам на всички да сме много много здрави и да се радваме на хубавите моменти в живота!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 672

За всички!
[/i]

# 673
Честит Осми март, момичета!
  bouquet
Пожелавам ви хубави резултати, а когато не са толкова хубави - много кураж и вяра!
Днешният ден се превърна в истински празник за мен, тъй като най-сетне излезе резултата от първата цитонамазка след конизацията ми преди половин година. И той е ІІ степен. Е, микробиологията показа Кандида, ама тя вече не ме плаши. Въпреки че хич не е безобидна, чела съм в нета разни неща, които са доста стряскащи. Но да не си разваляме празника, още веднъж пожелавам на всички успешно преодоляване на трудностите, които ни поднася живота!
 Hug

# 674
Rockover,мила,честито!
Такива постове с добри резултати ми дават надежда!

Весел празник! Hug

Общи условия

Активация на акаунт