"Каним ви на гости, но не у дома!"

• 48 576
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 915
Тук никой не е отишъл непоканен.  Wink

Поканила ги е на рожден ден в четвъртък?
Ок тогава.
Явно аз не съм разбрала...

# 916
Тук никой не е отишъл непоканен.  Wink

Поканила ги е на рожден ден в четвъртък?
Ок тогава.
Явно аз не съм разбрала...

Joy
И тъй не е...

# 917
Върха на простотията е да се изтърсиш на личен празник на някого без покана!

# 918
 newsm78 Това кой е направил? Да не съм изпуснала нещо?
Иначе и тук има оправия - просто не отварям  Mr. Green

# 919
Вилико,на моят рожден ден дойдоха без покана 4 човека (преди няколко поста писах).

# 920
Ами аз не съм разбрала, че нищим твоя случай, аз коментирах този на касита, вероятно затова нещо стана кашаво  Peace

# 921
Ами аз не съм разбрала...........
Ами, не ти е за първи път....свикнали сме ти.    Grinning
Нищо не нищим, коментирах определен пост.
Ама доколкото пък аз разбрах, и на Касита са опитали да й се натресат неканени гости на личния празник....
Та пак си е по темата.

# 922
Ами, не ти е за първи път....свикнали сме ти.    Grinning
Ама доколкото пък аз разбрах, и на Касита са опитали да й се натресат неканени гости на личния празник....
Та пак си е по темата.

Теб пък кой те пита какво си свикнала или коментирала?

Ако можеше да четеш - щеше да разбереш отдавна аз какво коментирам. Същото правиш и ти. Само че - едно е да се каже по телефона - може ли да дойдем - друго е направо да се дойде на вратата. Мислех - че имаш поне толкова акъл - да направиш разликата.

# 923
О,не,не коментираме моят случай,аз само дадох пример.То и няма какво да му коментираме на моя-беше отдавна.

# 924
О,не,не коментираме моят случай,аз само дадох пример.То и няма какво да му коментираме на моя-беше отдавна.

Peace Няма нищо.
Въпросът е в това, че аз се опитах да кажа на Каси да не го мисли и да си гледа кефа на празника, а думите ми веднага се взеха под внимание и бяха подложени на старателна дисекция.
Все още твърдя, че изненадите са хубаво нещо.
Понякога една спонтанност много разтоварва. Друг път може да те натовари, но хубавото е, че това са инцидентни случаи.

# 925
Теб пък кой те пита какво си....коментирала?
Ти!   Laughing
На моя пост

ти задаваш въпрос:

и аз ти отговарям.

Та, преди да бързаш да пишеш, поне преглеждай последната страница, да си припомниш какви си ги писала.    Laughing

# 926
Мидичка, и как отреагира ? Имаше ли някакви планове за вечерта ?
Не мога да свикна с подобно натрисане и то на личен празник.
Сега дори на имен ден не се ходи просто така "спонтанно".

# 927
Теб пък кой те пита какво си....коментирала?
Ти!   Laughing
На моя пост

ти задаваш въпрос:

и аз ти отговарям.

Та, преди да бързаш да пишеш, поне преглеждай последната страница, да си припомниш какви си ги писала.    Laughing

Съвсем откровено започвам да се притеснявам за теб.

На последната страница се говори за случая на Каси и там няма дошли непоканени гости. След като ти правиш тази констатация за простотията - логично беше да се о тнася за случая на Каси. А не за случай, коментиран на предните 20 страници например. Така че - ако не вадиш от контекста - нещата стават доста по-лесни. Разбирам мерака ти да ме коментираш с подигравка, очевидно ти доставя удоволствие. А пък аз си мислех, че повечето дебелите са лъчезарни и ведри хора, на които злобата и злорадството са им чужди...

# 928
Красива белла,посрещнах ги,макар,че имах и други гости.Не ми стана никак приятно просто защото тези хора не са ми приятни.Създадоха ми и леко притеснение с вечерята,защото още 4 човека не бяха предвидени.Абе тъпо се почувствах,но на тях въобще не им беше неудобно.

# 929
На мен още ми присяда как на един рожден ден едни мои роднини (3 жени и едно дете) дойдоха без предупреждение......

Ами, не ти е за първи път....свикнали сме ти.    Grinning

Ето ти хронологията на постовете, можеш да видиш часовете .Всички са от последната страница.
Какви 20 страници назад те гонят?!
Притеснявай се колкото си щеш, за когото си щеш.   Simple Smile
Просто чети какво си писала и питала самата ти назад, преди да ръсиш още глупости.    Peace

Общи условия

Активация на акаунт