"Каним ви на гости, но не у дома!"

• 48 853
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 585
   Аз още тая вечер ще пробвам Laughing

# 586
Смела си, аз първия път пробвах само с 1 бр., защото бях убедена, че няма да стане  Mr. Green

Aко някой ден пак ям пържоли, непременно ще пробвам това на човечето. А защо пилешките трябва по-дълго, само това ме озадачи?

Не знам защо така се получава, и аз мислех, че пилешкото се пече по-малко. Това ни беше най-голямата грешка преди.

# 587
  • Канада
Както изглежда, много хора ще папкат пържолки тази вечер, включително и аз.

Twisted Evil

# 588
Няма да посмея да влизам известно време във форума, в случай, че не са ви станали пържолките  Joy

# 589
  • София
Тц, пържолите вкъщи евентуално утре - сега удържам фронта с боба!

Като сте започнали с пържолите, да кажа и аз - тъй като не обичам много мазно и подправки, пържолите ги начуквам хубаво само с малко черен пипер, червен пипер и чубрица/шарена сол. Никаква сол не добявам. В тавата слагам малко олио, за да не станат сухи, и вода почти да ги покрият (защото домочадието си иска "чорбичката" да топи). Завивам тавата с фолио. Не ме питайте колко време ги пека, защото никога не засичам, а всеки път се каня.

# 590
Аз ги пека като Човечето- стават разкошни. Другият начин,по който ги правя е със сметана,гъби,пушено сирене и това в йенската тенджера на слаба фурна. А напоследък с мъжа ми започнахме да си ги печем на оребрения тиган- но трябва да са вратни, имат и малко тлъстичко. Начукваме ги с подправките на тънко и на слаб котлон- на мен много ми харесват.

# 591
Най-много ги обичам пържолите на скара,или в тава с вино.Ех,преядоха ми се,цял ден пържолите ви чета...

# 592
Еййй ,стига се тези пържоли  ,че днес сме на пилешки крилца ако ми станат да ,ако ли не  само на салата.

# 593
  • Варна
Темата вече май трябва да се премести в готварския. Mr. Green

# 594
Прочетох около 30 страници от темата и имам два въпроса:
1. откога и защо рустикалната Вилико и божествената Богиня играят от един отбор?
2. какво по дяволите стана с Трещерица, та си загуби цялото чувство за хумор и две трети от акъла?

# 595
Ако се заровят томахавките и там няма подобна в смисъл интересни рецепти за по-специални вечери  би било чудесно.

Рокси ,Вилико бе подкупена с пратка от богинята  ,а Трещи си изтрещява от време навреме .

# 596
  • Варна
Или, голяма си клюкарка, значи  Sunglasses

# 597
  • София
Ако се заровят томахавките и там няма подобна в смисъл интересни рецепти за по-специални вечери  би било чудесно.

Рокси ,Вилико бе подкупена с пратка от богинята  ,а Трещи си изтрещява от време навреме .

Да има само мир и любов   cheers

# 598
М/у другото една от участничките в темата съм я черпила с начукани, мариновани пържоли, печени под фолио. Такова дърво станаха, че не знам как не ме замери с тях  Embarassed
Обещавам следващия път да ѝ демонстрирам новата рецепта  Blush

# 599
  • София
М/у другото една от участничките в темата съм я черпила с начукани, мариновани пържоли, печени под фолио. Такова дърво станаха, че не знам как не ме замери с тях  Embarassed
Обещавам следващия път да ѝ демонстрирам новата рецепта  Blush

Виртуално или на живо я почерпи?

Общи условия

Активация на акаунт