различно е, има всякакви, но никой не се срамува да си занесе, за разлика от тук.
Никаква, просто казвам, че не възможността да излизаш е причината да си носиш храна, когато искаш. Просто в един небостъргач има всичко, така че не можеш да кажеш, че губиш време като излизаш извън него, не излизаш

За градината - ужасни са закуските, писах вече, че не бих позволила детето ми да ги яде и не я водехме, нужно ли е да го повтарям

Кайма и кренвирши не са се предлагали в градината ни.
Не ме е толкова страх от леко омекнал морков, а и месата не се застояват в градините, по-скоро съм сигурна, че не добавят глутамат и др. "подобрители", не за друго, а струват пари
Плюнките и сополите в ресторантите не са за всички, а за специални клиенти. Лелката в градината трябва да е патологичен случай, че да дари всички с лигите си

И все пак - написах, че ги избягвам когато мога. Детето ми не ходи на стол, яде си домашна храна.

Да. Едновременно готвим 2 неща или зависи от яденето, правим в двойна доза, ако е нещо много любимо или скара. Сега като работя от вкъщи понякога го правя на обяд. Зависи, нямаме строги правила. Е, случват се и извънредни случаи, тогава навън

Не работим с колеги последната една година, защото няма работа за толкова хора. Преди винаги сме били екип от 6-7 човека, а в предишните ни работи и по 20-60. Това не ни е пречело никога. Повечето от тях също си носеха. Само като студенти не го правехме, защото е неудобно да си носиш храната в градския транспорт
Разходката не пречи на обяда. Но по принцип след като съм цял ден с колегите, предпочитам да съм сама (или с мъжа ми, ако физически е възможно).
В крайна сметка това са неща, които са изцяло въпрос на вкус, както и за гостите, както и за всяко нещо. Всеки си има собствено разбиране и предпочитание, не те убеждавам, нито се оправдавам, само споделям.
И нямам нищо против вашия избор.
Така че не е нужно да се включваш след всяка моя дума

Приятно празнуване на всички

.