Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 240
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София

Аз мога смесен магазин да отворя... от обувки през сребърни бижута, парфюми, та до железария! Mr. Green

С железарията в тандем, ще е още по вървежен  Joy Joy Joy

# 1 081
Имам си вече гумени ботуши, а да видим дали ще ми станат! Rolling Eyes
Кои взе, Бижу? Тези от 11 лири ли, 7 ицата?
А кои са от 11 лири?
Тези взех https://www.javari.fr/dp/B009L20ZZI и даже днес са увеличени със 8€!

Ами наследих несметни количества шлосерски инструменти, пирони, болтове, гайки и всякакви такива дребни железарски стоки. Ама наистина в ненормални за лично ползване количества ooooh! Tired , но това е друга тема... Така че, освен да ги продам, не знам какво да ги правя!

# 1 082
  • София
...Този линк отваря страничка от темата. Laughing Черните Шол взех. Ще показвам като пристигнат. Peace

Аз мога смесен магазин да отворя... от обувки през сребърни бижута, парфюми, та до железария! Mr. Green
Определено си по-смела от мен Hug Аз писах по-нагоре, че ги мислих 2 часа (поне) и не взех 41-42, само защото пишеше в амазона, че е 42( а за другите налични 39-40, пишеше 39  Confused) Ще чакам с нетърпение да споделиш, защото са много стилни, изчистени и не губи като повечето за дъжд.

Алекс1, съмнявам се че Бижу е водеща в класацията по бройки. Просто тя и още няколко девойки споделят, за да помогнат в избора на всички нас. Аз, за съжаление, не мога да си позволя да купя това, което харесам и открия на перфектната цена. Много съм благодарна на мъжа ми, че досега не ми е отказал каприз (защото имам поне 5 чифта ботуши вече  Embarassed), въпреки че не трябва дори да гледам вече в нета, а и тези разходи не са оправдани. Като се върна назад във времето  се срамувам сега от себе си - толкова скромна бях и оцелях с 5 парцала и обувки, сменяни всеки сезон, защото въпреки ремонта им, не стават за още един. А сега установих, че дори имам и необувани...

# 1 083
  • софия
Как са размерите на марката? В английският няма нищо по въпроса. Confused

Поръчах си вторите. Моят номер. Най-накрая да си харесам нещо за мен. Дано си отговарят. Благодаря за линка, Банший Hug
Ей, сега като се отпуши...

Пристигнаха Кемълките за половина - определено са уголемени. Той е 44,а 9 1/2  са му комфортни.

Пристигнаха и ботите Ноел и ботуши флай-ки за малък зверун - много съм доволна. Перфектна кожа. Яд ме е, че не стоплих о`време да си поръчам Ноел и на мен. Обичайно, флай-ките хем са с отлично качество, хем са стилни, хем са различни. И 2та чифта са 33.
За зверун пристигнаха и едни кубинки, имитация на ДМ. Фасонът е ок, но иначе-не ми се обсъжда. ooooh! Карай. На вид са яки. Собственичката много си ги хареса.

Чантата на Мекс - ОК е. Струва не повече, отколкото я взех (15 паунда). Голяма е и е екстра за всеки ден. Цветът е малко по-светъл от снимката.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 06:31 от zvanche

# 1 084
Алекс1, съмнявам се че Бижу е водеща в класацията по бройки.
Аз също! Peace Сигурно е, че в темата има дами с много повече обувки от мен.
У дома ме питат за разумно обяснение за какво са и на една жена 20 и повече чифта ботуши, примерно(другите разновидности няма да коментирам) и аз не мога да дам такова. Един ден броих. Като наближих... 200 се отказах, защото имаше още и да, знам, че това не е нормално, но всичко си има своето обяснение и причина. Аз я знам моята и се живее с нея, така че, ще се понеса. Laughing Но наистина нямам нужда от обувки сигурно до дълбоки старини, когато ще ми трябват два чифта ниски чепички, за да може баба Бижутка да ходи до поликлиниката за месечните си хапчета. Joy

# 1 085
  • Бг
 offtopic
Бижу, ще ме прощаваш, но не можах да се сдържа, като прочетох за "баба Бижутка".  Много ме кефиш, да знаеш  Heart Eyes . И моето е тиха лудост, но за момента е все още под контрола си мисля аз, жалко, че мъжа ми не мисли така. А сестра ми ми каза миналия ден, че имам нужда от психолог newsm65.

# 1 086
  • Варна
https://www.javari.de/dp/B008S8WMWA

за баща ми Simple Smile

какво ще кажете, става ли за Хьогелките?

# 1 087
# 1 088
Момичета, момичешките Umi отговарят ли си и как са като качество?Помня, че назад бях чела коментари, но не помня какви бяха Embarassed.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0074VPF8A/ref=oh_details_o00_s00_i00
-8 паунда, размер 7,5 УК.

# 1 089
Аз само казах, че може да продава палатки. Най-вървежни ще са! Mr. Green
Не съм коментирала броя на обувките! Wink

# 1 090
# 1 091

Za тази си залужава да си направи нова регистрация човек и да вземе 20% тстъпка  Mr. Green

# 1 092
  • София
какво ще кажете, става ли за Хьогелките?

Според мен не Peace

# 1 093
  • Варна

Za тази си залужава да си направи нова регистрация човек и да вземе 20% тстъпка  Mr. Green
И да си купи колА примерно със спестените 20 процента  Mr. Green

# 1 094
Да се похваля, че си поръчах обсъжданите днес червени Саламандър-ки:
http://www.javari.fr/Salamander-Siena-Chaussures-tonifiantes-fem … =email_asin_image

мерси, на който ми писа кода, но не успях да го ползвам.

Преди 2 часа получих мейл, че са изпратени и очакваната дата на получаване е 22.02.
Ще се похваля като дойдат, а до тогава ще се старая да не се поддавам много-много на изкушенията, които пускате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт