Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 350
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 660
Бижу, една черпня ще имаш от мен, задето ме върна да огледам - чантата е разкошна!!! Дойде в кашон, по-голям от мен  hahaha
Party Hug Ан така, чак аз съм доволна! Със здраве да си я носиш. Може да я поснимаш и да ни покажеш Laughing

Да питам, от четене стигам до извода, че всички обувки СК са уголемени с номер. Май не съм чела на някого да са му точни неговия номер? Thinking

# 661
  • pomorie
някой има ли наблюдения за тези   http://www.javari.fr/US-Polo-Assn-Alexandra1-Bottes/dp/B008JXORU … L=%2FshoppingCart като качество, размер

# 662
момичета помагайте че не ми издържат нервите с тези Французи   #Cussing out имам поръчка пусната на 24 01  с краен срок за доставка 06 02  обувките още  ги няма ..  пиша им и ми отвръщат постоянно че не могат да разберат какъв е проблема ... е  как да им го обесня ?

# 663
  • София-Младост
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/276-2659240-3626032/?on … _4%26pageCode%3Dd
Тези някой поръчвал ли ги е, н.40 ме интересува колко см е стелката.

# 664
  • София-Лагера
Ани честита чанта. Grinning
Днес взех едни ботуши Тимбърленд,Hi Tec и Уми ботушки.
Всичко е много хубаво.

Бижу,от 3 чифта Келвин и трита са уголемени.

# 665
... пиша им и ми отвръщат постоянно че не могат да разберат какъв е проблема ... е  как да им го обесня ?
Ако и на тях им пишеш "обЕсня", няма как да те разберат.

Деска, мерси! Hug

# 666
  • Sofia
момичета помагайте че не ми издържат нервите с тези Французи   #Cussing out имам поръчка пусната на 24 01  с краен срок за доставка 06 02  обувките още  ги няма ..  пиша им и ми отвръщат постоянно че не могат да разберат какъв е проблема ... е  как да им го обесня ?

Е какво толкова има да им пишеш - аз комуникирам на английски - поръчката ми я няма  Mr. Green

Бижу, Сабина, ще я снимам  Peace Бижу-то, аз имам 3 чифта СК, с тясно стъпало съм, стават си ми, може би 2-та чифта, които са чехъл са ми леко широки, но в никой случай дълги. ММ има СК, също са му точни неговият си номер. Аз се учудвам, че се наложи това мнение, че са уголемени  Rolling Eyes Запомнила съм едни СК спортни обувки, които Тони Барбарони май и Деси 2 имаха и със сигурност бяха уголемени (целите са на бувкички СК).

Едит: с Деси сме писали едновременно - дали да не уточним СК или СК Jeans  newsm78 На мен СК Jeans са ми широки  Rolling Eyes

# 667
Благодаря, момичета!  Hug Направо незнам какви бързоходки да си взема( За лятото се снабдих с балеринки и сандали, но баш за пролетта  Cry ще си остана боса(

# 668

Е какво толкова има да им пишеш - аз комуникирам на английски - поръчката ми я няма  Mr. Green

Бижу, Сабина, ще я снимам  Peace Бижу-то, аз имам 3 чифта СК, с тясно стъпало съм, стават си ми, може би 2-та чифта, които са чехъл са ми леко широки, но в никой случай дълги. ММ има СК, също са му точни неговият си номер. Аз се учудвам, че се наложи това мнение, че са уголемени  Rolling Eyes Запомнила съм едни СК спортни обувки, които Тони Барбарони май и Деси 2 имаха и със сигурност бяха уголемени (целите са на бувкички СК).

Едит: с Деси сме писали едновременно - дали да не уточним СК или СК Jeans  newsm78 На мен СК Jeans са ми широки  Rolling Eyes

това им го пиша  също и  кога съм поръчала и  кога е крайния срок за доставка както и  какво съм поръчала .. и не  получавам отговор освен  че не разбират какъв ми е проблема ..

# 669
Я копирай какво точно им пишеш?

# 670
Ани честита чанта. Grinning
Днес взех едни ботуши Тимбърленд,Hi Tec и Уми ботушки.
Всичко е много хубаво.

Бижу,от 3 чифта Келвин и трита са уголемени.

ботуши Тимбърленд.....детски ли са? И аз съм взела едни ботушки 27 номер и много се тревожа, че оплесках работата с номерата и моето предвиждане за една година напред. А четох, че с половин номер са умалени. Аз имам от тази марка, но незнам защо на мен 38 номер при крак 24ми  е ок.стелката е 24.5.Явно е до модел.
Но при детските нещо номерата през 2-4 мм вървят. Та интересува ме размерана стелкта. Тя се вади

# 671
  • Златна Добруджа
И аз имах от френското джавари покупка без налична сума.Вкарах ги около 12ч.и сега проверих,че са ги удържали без аз да им пиша нещо.
А те ще пуснат ли мейл,че са си удържали сумата?

С каква карта пазаруваш от сайта?

"Стоножки" Simple Smile, с какви карти имате направени успешни покупки от френското Джавари? Плащали ли сте с кредитна на ПИБ или Райфайзен? От толкова много поръчки съвсем изключих, че имам успешна поръчка от френския сайт  Crazy Може би наистина причината е, че са направили опит преди парите да са внесени. Но за всеки случай бихте ли ми отговорили на горния въпрос. Уговорих приятелка, ако и утре плащане не мине поади незнайна причнина, тя да плати вместо мен.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 15:29 от mentina

# 672
  • Варна

това им го пиша  също и  кога съм поръчала и  кога е крайния срок за доставка както и  какво съм поръчала .. и не  получавам отговор освен  че не разбират какъв ми е проблема ..

А вдигна ли служителките в пощата на балон? Thinking Laughing

# 673
Я копирай какво точно им пишеш?

Hi, I have an order from 24.01.2013. And still dont receive it? What happens with my order? Deadline for delivery was 06,02 Order 404-7634879-0211521

А вдигна ли служителките в пощата на балон? Thinking Laughing

това го  направих и петък и днес пак ..

# 674
Ми напиши го по-просто: My order has not arrived! The final delivery date was 6.02.2013 пък дано разберат.

Общи условия

Активация на акаунт