Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 224
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 990
Сега видях, че има и черни....)
Та....кафевите, или черните...)

http://www.javari.de/Josef-Seibel-72607-PL72-660/dp/B0083JLWC0/r … _1%26pageCode%3Dd

Черните, нали черни търсиш, а все кафяви купуваш hahaha

Абе така си е по принцип...))))
Но пък кафявата кожа изглежда по-лъскава...)

# 991
dalil, Alexa_a, в грях ме вкарвате, момичета  Mr. Green http://www.javari.de/Josef-Seibel-Schuhfabrik-caspian-75650/dp/B … p;nodes=533331031 и тия са  Heart Eyes оххх. Аз нося точно 38, нормален крак, мисля че ще са моята обувка)))
ха-ха-ха и мойте мисли бяха такива като ги купувах за 125 лв:)А сега като луда опипвам обувките от към петата дали са мекички или твърди.И съм склонна да си взема платненки, вместо кожени само и само да не боли и да не ми се смъква кожата от 30 минути ходене:)

п.с. ама иди премери някъде в истински магазин, че да не си трошиш главата после:)

# 992

http://www.javari.de/Josef-Seibel-72607-PL72-660/dp/B0083JLWC0/r … _1%26pageCode%3Dd
Кафявите! Аз принципно предпочитам да има цвят...както във всяко едно нещо в живота ми...Обичам да ми е цветно, шарено и красиво. Единствено се набъках с мнооого черни рокли от Асос, които нямам идея кога ще нося...Но нали казват, че всяка дама трябвало да има малка, черна рокля. Е, аз се сдобих с една дузина, но това са подробности. Joy Ох, много се отплеснах

# 993

Кафявите! Аз принципно предпочитам да има цвят...както във всяко едно нещо в живота ми...Обичам да ми е цветно, шарено и красиво. Единствено се набъках с мнооого черни рокли от Асос, които нямам идея кога ще нося...Но нали казват, че всяка дама трябвало да има малка, черна рокля. Е, аз се сдобих с няколко, но това са подробности. Joy Ох, много се отплеснах
Ronka, ти не трябваше ли да си на разходка с децата... Joy hahaha

# 994
  • София-Младост
Lilac, ще те затрудня ли ако те помоля да снимаш ботите Хиспанитас как стоят на крака, че само за тях мисля.
И дали си отговарят на номера, наистина са много хубави.

# 995
  • София
ell_ell, а и другите питащи за бебешки номера  включвам се и аз с подстрекаване Simple Smile След подобно допитване в темата, реших да купя на сина ми 3 поредни номера за следващата зима - надявам се все някой да уцеля, а останалите ще разменям или връщам. Така че, момичета, купувайте и вие, за да има с кого да си ги разменяме неуцелените догодина  Laughing
Така или иначе цените в момента стигат и до 1/3 от първоначалните Simple Smile

# 996
  • София
Момичета,снощи късно направих първата си поръчка от немския джавари.поръчах едни балерини на дъщеря ми обаче в момента,в който пуснах поръчката те свършиха(имаше от този цвят само нашия номер).Доста се притесних за това че не съм успяла да се класирам...и като видях че не са ми блокирали парите и могат и поръчки да се отказват....пуснах още една със същите обущета,но в друг цвят за всеки случай,но пари в картата имаше само за едните.Днес си влизам в пощата и гледам че имам пратени 2 еднакви имейла за вторите ,които пуснах че има проблем с плащането.Влезнах си в банкирането и видях че са ми блокирали парите за първите(но само блокирани,не изтеглени).Та,въпроса ми е дали блокирането за първите обущета значи че съм се класирала и ще ми ги изпратят или не?Притеснява ме само това,че свършиха веднага след пускането на поръчката.И ако съм се класирала с първите ,втората поръчка отпада като не могат да си изтеглят парите нали?А ако не съм се класирала с първите може ли да пиша да пробват пак да изтеглят за тях пари като вкарам в картата или трябва нова поръчка ако и вторите са налични въобще че не съм гледала.Е,много ми е объркан въпроса,но ще се радвам някоя от вас да ми отговори  bouquet Благодаря предварително! Hug

като си платила нещо с празна карта няколко дни ти го държат запазено. За това време ще разбереш дали си изкарала късмет с първите
                                                                                                                                                                                                     Извинявам се още един въпрос,понеже са ми дали примерна дата за доставка от 21.02 до 09.03 сега до 21.02 ли трябва да чакам потвърждението ако съм се класирала или и по-рано ще знам?Защото едва ли до 21.02 ще ми пазят втория чифт.... Embarassed

# 997
Така, чуденето приключи...)
Купих кафевите....)

# 998
  • Бг
Извинявам се още един въпрос,понеже са ми дали примерна дата за доставка от 21.02 до 09.03 сега до 21.02 ли трябва да чакам потвърждението ако съм се класирала или и по-рано ще знам?Защото едва ли до 21.02 ще ми пазят втория чифт.... Embarassed

А изпратени ли са ? Защото ако не са, това е прогнозна дата на доставка, а вече крайната дата ще ти я напишат след като ти ги пратят.
Така, чуденето приключи...)
Купих кафевите....)

Мирама, ами честити ти тогава поредните кафяви ботуши  Wink.

# 999
Момичета,снощи късно направих първата си поръчка от немския джавари.поръчах едни балерини на дъщеря ми обаче в момента,в който пуснах поръчката те свършиха(имаше от този цвят само нашия номер).Доста се притесних за това че не съм успяла да се класирам...и като видях че не са ми блокирали парите и могат и поръчки да се отказват....пуснах още една със същите обущета,но в друг цвят за всеки случай,но пари в картата имаше само за едните.Днес си влизам в пощата и гледам че имам пратени 2 еднакви имейла за вторите ,които пуснах че има проблем с плащането.Влезнах си в банкирането и видях че са ми блокирали парите за първите(но само блокирани,не изтеглени).Та,въпроса ми е дали блокирането за първите обущета значи че съм се класирала и ще ми ги изпратят или не?Притеснява ме само това,че свършиха веднага след пускането на поръчката.И ако съм се класирала с първите ,втората поръчка отпада като не могат да си изтеглят парите нали?А ако не съм се класирала с първите може ли да пиша да пробват пак да изтеглят за тях пари като вкарам в картата или трябва нова поръчка ако и вторите са налични въобще че не съм гледала.Е,много ми е объркан въпроса,но ще се радвам някоя от вас да ми отговори  bouquet Благодаря предварително! Hug

като си платила нещо с празна карта няколко дни ти го държат запазено. За това време ще разбереш дали си изкарала късмет с първите
Ще получиш писмо като ти ги пратят.

# 1 000
Някой би ли ми проследил тази поръчка?
ormation sur la livraison :
Transporteur :DHL
Numéro de suivi du colis :997202449146
Statut :En cours d'expédition
Numéro de commande :403-4117411-2281910
Date de livraison :6 févr. 2013
Destination :Ruse
Suivre votre colis
Date   Lieu   Détails de l'événement
7 févr. 2013   Staufenberg   Scan de départ
6 févr. 2013      Colis envoyé au transporteur, en transit
Въпреки обясненията на Розова маслинка Hug,не мога да се справя нещо

# 1 001
  • София

Ще получиш писмо като ти ги пратят.
                                                                                                                                                                                                           bouquet  bouquet  bouquet

# 1 002
Някой би ли ми проследил тази поръчка?
ormation sur la livraison :
Transporteur :DHL
Numéro de suivi du colis :997202449146
Statut :En cours d'expédition
Numéro de commande :403-4117411-2281910
Date de livraison :6 févr. 2013
Destination :Ruse
Suivre votre colis
Date   Lieu   Détails de l'événement
7 févr. 2013   Staufenberg   Scan de départ
6 févr. 2013      Colis envoyé au transporteur, en transit
Въпреки обясненията на Розова маслинка Hug,не мога да се справя нещо

В петък е отпътувала пратката ти от Германия за Бг,не излиза още в бг сайта.
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de … tendedSearch=true
Проверявай днес следобед или утре там,трябва да излезе.

# 1 003
40.5 каприз

страхотни бързоходки

красиви боти намалени със 110 Е

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 12:06 от pepine86

# 1 004
barbie2009 би трябвало още днес да ти ги пратят. Като си гледам мойто поръчки от немците....всичките на другия ден ми ги пращат.

Общи условия

Активация на акаунт