Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 627
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Спунк, много полезно инфо- благодаря! Тъкмо се зачудих дали не съм се прецакала леко с поръчката на 2 чифта боти...едните от които имам съмнения, че ще ми станат  Crazy
И аз чакам...и ви наглеждам...
Щом си ги харесала и не те е шокирала цената, значи не си се прецакала. Няма гаранция, че ще останат и то точно твоят номер. През април ще дебнем бонуси.  Joy

# 92
Спунк, много полезно инфо- благодаря! Тъкмо се зачудих дали не съм се прецакала леко с поръчката на 2 чифта боти...едните от които имам съмнения, че ще ми станат  Crazy
И аз чакам...и ви наглеждам...
Щом си ги харесала и не те е шокирала цената, значи не си се прецакала. Няма гаранция, че ще останат и то точно твоят номер. През април ще дебнем бонуси.  Joy
Е да, те щом са поръчани вече...Ще се обуят и тази година живот и здраве, защото от френското джавари поне се надявам да дойдат по- бързо от тези с превозвача от амазон. Аз пък имам боти, ботуши и камелките- всичко за мен. И едни хай-тек за баткото...мъжо не иска, даже очите не мога да му замажа, щото само пита колко струват   ooooh!

# 93
  • Варна
http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-Victoria-PFS10532/dp/B … 1&tag=bgma-20 тези дали си отговарят,да знам дали точният номер да си поръчам,нося между 36-37 за това питам? Благодаря предварително

Pepe Jeans си отговарят по принцип, точно за този модел - не знам. Peace

# 94
И аз тук,чакам 4 чифта от Амазон  Flutter

# 95
  • Sofia
И аз тук, чакам една чанта от немско Heart Eyes

Относно поръчките от Амазон миналата седмица - бях поръчала едната вечер късно, на следващия ден поръчката беше със статус Preparing for dispatch, на по-следвашия ден до обяд си стоеше същия статус, а следобяда UPS цъфнаха на вратата с ботушите newsm78

# 96
# 97
  • ...на безопасно
UPS обаждат ли се по телефона или направо идват?

# 98
http://www.javari.fr/Havaianas-Urbis-Baskets-mixte-enfant/dp/B00 … p;nodes=344091031
ето тези ми харесват, но според мен като гледам подметката са за доста широк крак. Майка ми е с такъв, но за жалост не може да ходи с равни обувки...а леко повдигнато.

само да попитам майка ти  кой номер носи  че тези тук са до 34 номер ...

О боже, изобщо не погледнах какви са номерата.Просто видях че са широки...а все търся и за нея. Пратих и 5-6модела и тя се вика "не"....не че не и харесва, ами смята че няма да влезе кракът й. Нейния крак хем е широк, хем гръбчето е по издуто и глезена дебеличък..иначе 36-37 номер.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 16:45 от dalil

# 99
# 100

Аз чакам 6 чифта от тук-там.Този път само един чифт са за мен Blush

Ха! И аз.
Единствено ме е яд, че не знаех, че кода действа до 5 артикула, а пък имах едни джапанки за 1.70паунда, ако знаех щях да ги разделя ooooh!

# 101
  • Пловдив
Dzuls, благодаря   bouquet
Изтръпнах  Shocked като видях, че почти не е мръднала темата. Реших, че сте спрели да пазарувате  hahaha
Моите Амазонски поръчки пътуват с превозвача.
Една приятелка хареса тези обувки, но нищо не знам за марката, а и отзиви не намирам. 
Praynig за помощ!

# 102
-80% Pod Men's Ridge Slip On Shoe

11 лири само 1 бр. UK3 мъжки  newsm78

# 103
Здравейте! Преди време някоя добра душа пусна линк за Кларкс:
http://www.zalando.co.uk/clarks-kitzi-fun-heeled-lace-ups-black- … l111x005-802.html
Давам този, защото във фр. Джавари вече не е активен. Прибрах ги при предпочитаните и така и не ги поръчах. Не щеш ли снощи случайно забелязах, че са налични и то тъкмо моя номер- 5,5. След втората ми засечка с тях вече нямах колебания и ги поръчах...с празна карта /обикновено така правя, за да мога да реагирам бързо, когато изскочи нещо интересно и изгодно, а после премислям покупките и оставям само тези, които наистина ми харесват, а не просто са евтини/. Днес финализирах поръчката с другата карта и вече съжалявам, че прибързах. Бих се радвала да кажете няколко думи, момичета, които още тогава си ги поръчахте, предполагам, че вече сте ги получили. Този сезон съм скромна- само ви чета, но нямам покупки, освен едни ботички на Хилфигър и затова дискретно си мълча. За чакащите по-сериозни намаления- французите вече са вдигнали цените си и в техния Амазон, което значи, че при тях няма да има повече гювеч, но немците още не са започнали. На базата на цените на  миналогодишните ми поръчки е добре да се поизчака в позиция до началото на март. Благодаря предварително на тези, които ми отговорят заслужават ли си обущетата. Hug

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 18:14 от айви

# 104
      Момичета,търся си черен,висок,изчистен ботуш да става за със пола.Спряла съм се на ето  тези   http://www.javari.de/s/ref=Jav_HP_women_sale?ie=UTF8&node=34 … 41%26pageCode%3Dd  ,но ми се струват много широки ,най-вече отдолу при глезена  Rolling Eyes newsm78
 Има ли ги някоя от вас за да сподели някаква информация за тях?

Общи условия

Активация на акаунт