Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 596
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 195
http://www.amazon.co.uk/Geox-Womens-Sedico-Lace-Boots/dp/B007A9U … =pd_sim_sbs_sh_38 - Дамски ботуши Геокс, 36-ти номер за 29 паунда.

# 196
немците ме изненадаха  стелките на ММ пристигнаха с DHL  за което много ме зарадваха   и продължавам с терзанията  при францетата краен срок за доставка 05 . 02  адидаските за ММ и ги няма .. аман от тези бг - пощи  сега  пак ще им пиша

Аз имах едни маратонки за детето за 05.02,разделени от една и съща поръчка,чиято първа част пристигна в пощата на първата седмица.Писах им на французите на 05.02 и те ми отговориха,че съжаляват,че не съм получила втората част и ако до 13.02 не я получа да им пиша отново.Маратонките пристигнаха на следващия ден в пощата.Търпение Peace

е аз имам търпение ..  но от 1 месец поръчките  ми се бавят с по 4 5 дена  от  обявената дата за доставка ...

# 197
Pepine86 , интересуват ме обувките Каприс - дали височината на тока е толкова,колкото я дават в сайта?  newsm78

# 198
Получииииихххх http://www.javari.de/Bugatti%20W81533%20Damen%20Stiefel%20dunkel … RL=%2Fmythings%2F Бугатито е много удобно , точно като номер , имам усещане , че ходя с равни обувки. Имат пухче вътре , което предполага да топлят. Обаче , не харесвам как стоят с дънки тип клин/слим. Аз съм със слаби крака и тоя голям номер което имам 39 ми изглеждат леко груби. Така , че ще ги мисля  Flutter

# 199
Pepine86 , интересуват ме обувките Каприс - дали височината на тока е толкова,колкото я дават в сайта?  newsm78

ау аз ги опаковах вече .. няма как да ги отворя да ги измеря точно .. но  според мен е  точно толкова  6.5  

# 200
Запис!
Хора, това -50% пропуснах ли го? От кога е?
Търся си отчаяноооо чанта - светлокафява, естествена кожа, да има поне 1 джоб външен или цип поне ...

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 11:40 от Гуадалахара

# 201

ау аз ги опаковах вече .. няма как да ги отворя да ги измеря точно .. но  според мен е  точно толкова  6.5  
Благодаря ти, надявах се да са малко по-ниски. Hug

# 202
Запис!
Хора, това -50% пропуснах ли го? От кога е?
Търся си отчаяноооо чанта - светлокафява, естествена кожа, да има поне 1 джоб външен или цип поне ...

ето едно предложение много го хвалиха

в това сакче съм влюбена аз

нещо красиво но и  цената е .. Crazy

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 12:09 от pepine86

# 203
Искам да попитам тези http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Fille-Enfant/s/ref=topnav … _7%26pageCode%3Dd как са с номерациата???? А също така, да попитам като щракна опцията за подарък, нали няма да пишат във фактурата цената??? Че искам да направя подарък, а не искам да се знае каква му е цената, ще ги пращам директно до рожденика.

# 204
Всички цени в уиша ми във френското са нагоооооре , тоест махнали са намалените цени и сега са на първоначални  #Cussing out 

# 205
Благодаря момичета. Уми-тата ще са и добре, че казахте, че идват малко по-големи, че ми трябват за пролетта и искам да са му точни.  love001

# 206
  • sofia
Всички цени в уиша ми във френското са нагоооооре , тоест махнали са намалените цени и сега са на първоначални  #Cussing out 

И при мен така... Confused
А при немците това 50% е отдавна, чак сега го рекламират. Аз очаквах вече към 70% да отиват. Crossing Arms

# 207
...продължавам с терзанията  при францетата краен срок за доставка 05 . 02   адидаските за ММ и ги няма .. аман от тези бг - пощи  сега  пак ще им пиша
При нас тези маратонки дойдоха с DHL от френско. Но боята за обувки, която платих в същия ордер я няма нийде. Thinking

ето едно предложение много го хвалиха
тази чанта не е от естествена кожа. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 12:07 от Бижy

# 208
  • sofia
Получииииихххх http://www.javari.de/Bugatti%20W81533%20Damen%20Stiefel%20dunkel … RL=%2Fmythings%2F Бугатито е много удобно , точно като номер , имам усещане , че ходя с равни обувки. Имат пухче вътре , което предполага да топлят. Обаче , не харесвам как стоят с дънки тип клин/слим. Аз съм със слаби крака и тоя голям номер което имам 39 ми изглеждат леко груби. Така , че ще ги мисля  Flutter

Ох, добре че писа!  bouquet
И аз съм с тънки крака и нося само скини дънки и много им се чудех на тези Бугати боти. Точно това ме притесняваше - да не седят много грубо с дънки (аз не виждам с какво друго бих ги носила така или иначе).
Със сигурност ме отказа. Simple Smile

# 209
  • Някъде там...
http://www.amazon.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Brietta-Mary/dp/B003 … W/ref=pd_sim_sh_5

Вчера взех тези от пощата, поръчани от английското Джавари. Стелка 25.5 см за 7 УК. Леко умалени са тоест, тоест табличката, която са дали в сайта е вярна, отоваря на 40 номер.  Peace
Иначе разкошна обувка, същинско бижу.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт