Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 305
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 780
Момичета, спомням си, че отдавна някой беше взимал такава мъжка чантичка - Best Mountain. Може ли впечатления  Praynig Търся за ММ, но не ми се дават и много пари  Mr. Green Белият надпис ме дразни, та приемам всякакви предложения. Една Camel съм харесала в амазон, но и тя е с бял надпис. Не държа да е кожа, но пред PVC предпочитам импрегниран плат  Peace Ако може и да е гъзарска  Joy В момента носи една Celio с капак, не с копче/цип и при всяко случайно обръщане на чантичката, всичко му се изсипва на земята  Twisted Evil
Joy Joy Joy
И аз ще се възползвам от предложения.

АниК, а какво чакам за чантите....Германците да дойдат, явно. Joy Въпросът е, че не знам какво искам. На мен черна не ми трябва, а кафява/поне се понаучих да не купувам ненужни неща/, но различни тоналности в едно, ако може ще е перфектно. Затова си ходя с кафяви боти и черни чанти. Whistling

# 781
 ей сега  поръчах тези  сандалки много ги  харесах  в това червеничкото  Heart Eyes

и да попитам тези апрески   има ли ги някой ? може ли  каже впечатленията си  за тях и дали  се пързалят

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 09:26 от pepine86

# 782
  • София
И тези: http://www.amazon.co.uk/Padders-Womens-Anais-Wedges-072/dp/B007T … 52322&sr=1-41
Също много удобни. Отговарят си на номера - пак 7ца.
потвърждавам !

# 783
  • Sofia
.....
АниК, а какво чакам за чантите....Германците да дойдат, явно. Joy Въпросът е, че не знам какво искам. На мен черна не ми трябва, а кафява/поне се понаучих да не купувам ненужни неща/, но различни тоналности в едно, ако може ще е перфектно. Затова си ходя с кафяви боти и черни чанти. Whistling

Кафявата Urban Code (с Oxblood-а) беше уникална!!! Ако нямах 4 все хубави бежови и кафяви, веднага я отнасях. Аз затова взех другия цвят, който се надявам днес да разбера какво точно е на живо Mr. Green Пак в тази гама е, но може и с черно/сиво да върви. Взех и синята Urban Code, чакам и ТАЗИ за лятото, в описанието на марката пише, че било грях съвременна жена да няма Poodlebag  hahaha - това като добавка към n-на брой, които имам във всякакви форми и цветове... Абе страст са ми, като много други неща (най-вече обувки)  Mr. Green

# 784
Добро утро  Flutter Как ви се струват тези http://www.amazon.co.uk/Esprit-Womens-H10485-Black-Ankle/dp/B007 … 54908&sr=1-36 и какво значи ширина C ?

# 785
umi за 7 лири

Добро утро  Flutter Как ви се струват тези http://www.amazon.co.uk/Esprit-Womens-H10485-Black-Ankle/dp/B007 … 54908&sr=1-36 и какво значи ширина C ?

C това е обувката за какъв крак е ..   C =   на широк

# 786
.....

Кафявата Urban Code (с Oxblood-а) беше уникална!!! Ако нямах 4 все хубави бежови и кафяви, веднага я отнасях. Аз затова взех другия цвят, който се надявам днес да разбера какво точно е на живо Mr. Green Пак в тази гама е, но може и с черно/сиво да върви. Взех и синята Urban Code, чакам и ТАЗИ за лятото, в описанието на марката пише, че било грях съвременна жена да няма Poodlebag  hahaha - това като добавка към n-на брой, които имам във всякакви форми и цветове... Абе страст са ми, като много други неща (най-вече обувки)  Mr. Green
Така е...докато умните се наумуват, лудите се налудуват... И аз изтървах хубавата чанта. ooooh! Нищо, друга ще изпадне. Това за съвременните жени много ми хареса.  Joy

Аз чакам евтините чехли/джапанки за ММ.

# 787
umi за 7 лири

Отпадат ! Благодаря pepine86  Wink

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 10:28 от Snejitoо

# 788
umi за 7 лири

Отпадат ! Благодаря pipine86  Wink

няма за какво .. на 1  страничка го  пише Simple Smile за другия  път можеш да се ориентира от там Simple Smile

# 789
Аз си търся тъмно кафява, кожена чанта за без пари  Mr. Green
Ако някой попадне на находка, моля да свирка  Hug

# 790
# 791
  • По широкия бял свят
A тези Clarks  случайно някой получили ги ?

И аз бих искала да се изкажете за тези Praynig . Снощи бяха намалени и докато се наумувам са ги вдигнали, но ще ги дебна. Само някой да ги похвали Wink

# 792
  • ...на безопасно
Днес звънях във всевъзможни пощенски клонове да си издирвам пратката от френско.
Колко изчаквате за да им пишете, че има проблем?

Дават ли францята някакъв проследяващ номер, ако е изпратено по пощата? Аз им исках, ама те само ми отговориха, че обувките са изпратени.

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 11:06 от кеа

# 793
Като зачекнахте широчината на обувките...гледах на 1-ва стр., но не схващам. За буквите, четох скоро, че Д е за тесен крак. Как тогава С е за широк. Тази схема не можа да ме ориентира, а отдолу пояснението за детските обувки е още по- объркано.
Бебешките Геокси вече са вдигнати... newsm78

# 794
Днес звънях във всевъзможни пощенски клонове да си издирвам пратката от френско.
Колко изчаквате за да им пишете, че има проблем?
и аз чакам  вече 3  изгубени пратки  :@  и те не знаят къде са .. пиша им  на следващия ден  от крайния срок на доставката

Общи условия

Активация на акаунт