Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 285
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 870
Момичета как беше номерацията на Skechers?  newsm78

днес получих тези и са една идея  по големи  някой споделят че са с 1 номер .. а според мен и половин няма

# 871
Момичета как беше номерацията на Skechers?  newsm78

днес получих тези и са една идея  по големи  някой споделят че са с 1 номер .. а според мен и половин няма
  bouquet Хм.. чудя се като съм между 38-39, 39 номер дали няма да са ми големки ..

# 872
Момичета как беше номерацията на Skechers?  newsm78

днес получих тези и са една идея  по големи  някой споделят че са с 1 номер .. а според мен и половин няма
 bouquet Хм.. чудя се като съм между 38-39, 39 номер дали няма да са ми големки ..
според мен вземи 38

# 873
# 874
# 875
Момичета как беше номерацията на Skechers?  newsm78

днес получих тези и са една идея  по големи  някой споделят че са с 1 номер .. а според мен и половин няма
Hug
според мен вземи 38

# 876
...

Бижу, Сабина, ще я снимам  Peace ...

ETO TUK качих - ботушите са тези G-star
http://gabriel05.snimka.bg/?album;aid=699347;pid=28321368 какви са тези ботуши?много ми харесаха Thinking

# 877
Да попитам-във френския сайт не ми приемат плащането,а със същата карта платих преди 10 дни в немския сайт-изпратиха ми имейл,че има проблем и пак да потвърдя данните на картата? newsm78Направих го,но до този момент не съм получила потвърдителен имейл.Какво да правя-друга карта ли да използвам?

# 878
Френският сайт не приема някои карти.

# 879
Visa electron е картата.Благодаря за отговора-ще пробвам с друга карта.

# 880
Аз пък си пазарувам безпроблемно при французите с Виза Електрон на ПИБ.  newsm78

# 881
Не се изразих правилно. Френският сайт не приема картите Visa на някои банки.

# 882
момичета къде  трябва да пиша на  францетата  че пумата на  ММ не му става  умалени са а вече ги няма като номер ... до сега не съм  връщала обувки на тях в бяло са

Да попитам-във френския сайт не ми приемат плащането,а със същата карта платих преди 10 дни в немския сайт-изпратиха ми имейл,че има проблем и пак да потвърдя данните на картата? newsm78Направих го,но до този момент не съм получила потвърдителен имейл.Какво да правя-друга карта ли да използвам?

на мен не ми приемат виза на  ОББ и РАЙФАЙЗЕН

# 883
Едни сандали КЛаркс, само 4.5, цената е повече от страхотна
http://www.amazon.co.uk/Ladies-Clarks-Legend-Sandals-Leather/dp/ … ie=UTF8&psc=1

# 884
Кой ме питаше за гумени ботуши? Aganka, ти ли беше?
Ей това ми хвана окото http://www.javari.fr/Chaussures-femme-Bottes-et-bottines/s/ref=t … 17%26pageCode%3Dd

Общи условия

Активация на акаунт