Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 301
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 900
Аз влизам да похваля тези Тмарис,които вчера получи сестра ми

https://www.javari.de/dp/B007Y5LJZO   Ами страхотни са! Много елегантно стоят на крака. Тя ги взе,за да ги носи с дънки.Но те стоят страхотно и с поли всякаква дължина.Цвета не е зелен изобщо-може би лек нюанс-иначе е по-скоро бежаво-сивкаво-интересен цвят.
Харесват ми  Grinning Как им е номера, тесни ли са отпред на пръстите?

# 901
Малко предложения:

Diesel детски ботушки
Hush puppies детски
Crocs детски Ако някой има от тези р-р 8-9Child ще съм му много благодарна, ако може да измери дължината. Аз мога да дам инфо за 6-7. Peace

Да си жива и здрава забърсах една десятка от дизела за догодина на малкия. Не са налични но до два дни уж ще са:)
Благодаря на всички, че поствате линкове на изгодни обувки. За никой не е възможно цял ден да ровичка и дебне....всеки ден постоянно излизат някакви доста добри намаления.
О, да! На мен ми е много по-забавно  и по-полезно да следя темата отколкото да се ровя в сайтовете! Peace
Почвам да се зарибявам по тези ботички дето пускате последните дни. И Тамарисите и Бугатито изглеждат супер. Само се чудя, с какви точно дрехи да ги съчетая. Ще трябва и нови парцалки за ботичките... Whistling

# 902
  • До сърцето...
момичета къде  трябва да пиша на  францетата  че пумата на  ММ не му става  умалени са а вече ги няма като номер ... до сега не съм  връщала обувки на тях в бяло са

Ще ти върнат парите, дори и да имаше наличен номер.
Отиваш в Mon compte, вляво в менюто с опциите избираш Retours , в следващата стъпка посочваш че ти си поръчала артикула J'ai commandé cet/ces article(s) (т.е. не си го получила като подарък), след като потвърдиш акаунта си, ти излизат всички поръчки през последните 365 дни. Посочваш номера на поръчката, която искаш да върнеш ( и обувките, ако са няколко чифта) и от падащото меню избираш каква е причината. Според мен, в твоя случай трябва да попълниш le pointure ne va pas. И оттам нататък - етикети и прочие, описани в първият пост на темата.

# 903
  • София

https://www.javari.de/dp/B007Y5LJZO   Ами страхотни са! Много елегантно стоят на крака. Тя ги взе,за да ги носи с дънки.Но те стоят страхотно и с поли всякаква дължина.Цвета не е зелен изобщо-може би лек нюанс-иначе е по-скоро бежаво-сивкаво-интересен цвят.
[/quote

И на мен много ми харесват,но няма 38 номер и се чудя дали 39 ще ми е голям? Отговарят ли си точно на номера и бих помолила, ако вашият номер е един от двата, да премериш стелката. Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 22:58 от ЦветиБла

# 904
  • София
Betelgeize, oesi, Благодаря! Оразмерих се .. Sunglasses

# 905
  • Където е сърцето
Кажете ми ,моля ви,че Tom Tailor са умалени  Praynig
Доста мнения са ,че са леко умалени.Ако нещо не ти стане пусни линк може и да те отървем от тях.Аз точно по тази причина не вкарах пари за едни ботуши на Том Тейлър след акто направих поръчка с точния си номер и после доста от мненията бяха,че са леко умалени.Чакаме и твоите отзиви.

# 906
  • Варна
Ако някой има от тези р-р 8-9Child ще съм му много благодарна, ако може да измери дължината. Аз мога да дам инфо за 6-7. Peace

На тези 8-9 стелката е 15,5см. Тъкмо видях, че на моето момченце ще са му мали тези, които купих в края на лятото Sad Ако някой ги иска, моите са цвят Navy, купила съм ги за 7 паунда.

# 907
Имам си вече гумени ботуши, а да видим дали ще ми станат! Rolling Eyes

# 908
Момичета за кои номер да поръчам от дизела-детския за годинка и половина две?
http://www.amazon.co.uk/Diesel-Kids-Snowtime-Hiky-Snow/dp/B007PC … _sh_1?tag=bgma-20
По скоро даже 2.

От опита с моите гумени ботуши,мога да кажа,че е хубаво да са малко свободни.Имам едни гумени на ходилото и от глезена естествена кожа.Обаче са точен номер и ми държат доста студено.Имам и други по широки с тях нямам този проблем,да ми е така студено на краката.

# 909
  • Sofia
...

Бижу, Сабина, ще я снимам  Peace ...

ETO TUK качих - ботушите са тези G-star
http://gabriel05.snimka.bg/?album;aid=699347;pid=28321368 какви са тези ботуши?много ми харесаха Thinking

Тези са Rockport. Имаше само 3-ки - в стъпалото тесни, нагоре широкиз а моя прасец... както винаги.

nana7504, аз работя в Банско, другата седмица съм там - ще си намеря стелки. Граундхога за там го взех  Peace Пък и Ремедиум мога да посетя - ще ги оправя  Grinning

# 910
момичета къде  трябва да пиша на  францетата  че пумата на  ММ не му става  умалени са а вече ги няма като номер ... до сега не съм  връщала обувки на тях в бяло са

Ще ти върнат парите, дори и да имаше наличен номер.
Отиваш в Mon compte, вляво в менюто с опциите избираш Retours , в следващата стъпка посочваш че ти си поръчала артикула J'ai commandé cet/ces article(s) (т.е. не си го получила като подарък), след като потвърдиш акаунта си, ти излизат всички поръчки през последните 365 дни. Посочваш номера на поръчката, която искаш да върнеш ( и обувките, ако са няколко чифта) и от падащото меню избираш каква е причината. Според мен, в твоя случай трябва да попълниш le pointure ne va pas. И оттам нататък - етикети и прочие, описани в първият пост на темата.
благодаря ти много Simple Smile за инфото но аз вече се бях оправила   bouquet даже и ми върнаха  отговор

# 911

https://www.javari.de/dp/B007Y5LJZO   Ами страхотни са! Много елегантно стоят на крака. Тя ги взе,за да ги носи с дънки.Но те стоят страхотно и с поли всякаква дължина.Цвета не е зелен изобщо-може би лек нюанс-иначе е по-скоро бежаво-сивкаво-интересен цвят.
Харесват ми  Grinning Как им е номера, тесни ли са отпред на пръстите?
Ние и двете носим 37-отговарят си точно. Не са тесни,нормални са,има си достатъчно място за пръстите.,като същевремнно стоят много елегантно и прибрано.Извивката е много удобна,просто залепват за крака.
Аз ги пробвах набързо,но тя вчера като ги получи ги разхожда 1-2 часа и каза,че са и удобни за вървене.Има ги в Бг в магазините,в които продават немски обувки. Намалени са на 108лв. в момента
ЦветиБла,мисля,че номер птгоре,ще са ти големи.

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 23:15 от sasi6

# 912
  • Варна
http://www.amazon.co.uk/Diesel-Kids-Snowtime-Hiky-Snow/dp/B007PC … _sh_1?tag=bgma-20
По скоро даже 2.
Все едно да попиташ кой номер да вземеш за 30-годишна жена...

# 913
  • София
38 и 39 номер,добре намалени маратонки http://www.javari.de/Ultrasport-Unisex-Erwachsenen-Outdoor-Laufs … 1&discount=70   .

# 914
По скоро даже 2.

От опита с моите гумени ботуши,мога да кажа,че е хубаво да са малко свободни.Имам едни гумени на ходилото и от глезена естествена кожа.Обаче са точен номер и ми държат доста студено.Имам и други по широки с тях нямам този проблем,да ми е така студено на краката.
Първо премери колко см е крачето. После прецени тънко или пухкаво е...че аз така изхвърлих чистак нови домашни пантофи, защото бяха за ултра слабо краче.
В предната тема точно обсъждахме на година горе долу с колко расте детско краче и отговора е индивидуално. Моя син е с 15 см краче на 3 годинки. На друго момиче детето мисля че на 2 годинки беше с по-голямо краче от моето. Ние сега сме 24 номер, и  купувам за догодина около 28 номер и чета да видя уголемени или намалени. Малко е тото работата.
Преди една година зимата носеше 20-21 номер, пролетта 22, лятото 23, есента 24 та до сега 4 месеца сме на 24 номер и вече сме за 25, ама до последно ще сме с тези:) Дано не му подпрат пръстите тотално обувката...
Uk 7 e 24 eu
uk 6 e 23 eu
и така нататък

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 23:36 от dalil

Общи условия

Активация на акаунт