Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 214
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 915
# 916
# 917
Моят малкия син сега е на 1г. и 10м., носи 24 на батко си, който пък ги е носил тези като по- голям. Малчо е с по- голямо стъпалце просто...Сандалите за идващото лято, които му поръчах мин. година може и да не му стават  Shocked най- добре измери, харесай модел и питай тук...все ще има кой да помогне  Peace
Не стига обувките, ами поръчах и някои дрешлета от тоя Амазон...къде си нямам работа да ровя...не знам...вие сте виновни  ooooh!Тук какво има?

# 918
Ето на прекрасен пример:)
И аз купих на детето парцалки:)Харесах и пижамки, ама ще му станат много. Нищо, че всичките са на лекета:)
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0088D0OCA/ref=oh_details_o01_s00_i01

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 23:46 от dalil

# 919
Цъфс  и dalil благодаря момичета за разяснението,определено имах нужда.Сега започваме да купуваме обувки и съм много не ориентирана в номерацията.В момента сме 10см.и носим 17-ти номер.Идея си нямам какво да поръчам за другата зима.Ще рискувам и ще поръчам нещо около 23-ти номер(така се ориентирах).
А схемите с размерите в сантиметри до номера си отговарят точно нали?

Toni_baraboni много си мила.

# 920
  • София
 ell_ell - има наистина случаи,в които крачето израства с повече от 2 номера за година (на малката израстна с 4 за 1 година),но все ми се струва,че с цели 8  е малко вероятно..... Ако сега е 17н,заложи на 20 примерно (за зимна обувчица ) или следи цените и ако има голямо намаление вземи и 19н,21н за всеки случай. После при нужда,ще успееш да им намериш нови собственици .

# 921
Олеее много се обърках, taffi  и ти си права.Ще се въздържа от сега за следващата зима да купувам.
Благодаря момичета,бях в голяма лутанка   bouquet

# 922
Олеее много се обърках, taffi  и ти си права.Ще се въздържа от сега за следващата зима да купувам.
Благодаря момичета,бях в голяма лутанка   bouquet
Можеш да изчакаш до летните намаления. И тогава има зимни обувки на прилични цени. Тъкмо ще си по-ориентирана откъм номер. Peace

# 923
Олеее много се обърках, taffi  и ти си права.Ще се въздържа от сега за следващата зима да купувам.
Благодаря момичета,бях в голяма лутанка   bouquet
Аз бих заложила най-малко на 20 номер..аз не бих се въздържала. Искам детето ми да е с качествени обувки, но 200 лв не бих дала. Ако не съм уцелила номера или ще ги продам или подаря на друго детенце.
До утре  тия обувки ще са изчерпани най вероятно. Фродовците за няколко часа финишираха.

# 924
Олеее много се обърках, taffi  и ти си права.Ще се въздържа от сега за следващата зима да купувам.
Благодаря момичета,бях в голяма лутанка   bouquet
Аз бих заложила най-малко на 20 номер..аз не бих се въздържала. Искам детето ми да е с качествени обувки, но 200 лв не бих дала. Ако не съм уцелила номера или ще ги продам или подаря на друго детенце.
До утре  тия обувки ще са изчерпани най вероятно. Фродовците за няколко часа финишираха.
Всеки сам преценява кога, дали и какво да купи. Въпросът е, че това не е последният влак...идват и летни намаления, а тогава е по-вероятно да уцели номера. Едва ли на някоя от тази тема децата й са боси или с некачествени обувки...

# 925
Не съм искала да обидя никого. Извинявам се.
Ако найстина 20 номер й е необходим има различни предложения дори под 10 паунда...
Това беше другарско побутване, не си ли забелязала, че това всеки ден се случва в темата.
Беше с най-добри чувства. Съжалявам, че съм те подразнила по някаква причина.

# 926
момичета, как е номерацията на Рийбок, отговарят ли?

# 927
Не съм искала да обидя никого. Извинявам се.
Ако найстина 20 номер й е необходим има различни предложения дори под 10 паунда...
Това беше другарско побутване, не си ли забелязала, че това всеки ден се случва в темата.
Беше с най-добри чувства. Съжалявам, че съм те подразнила по някаква причина.
Няма такова нещо, не си ме обидила. Явно е, че е объркана и е по-добре да изчака. А тя не знае кой номер иска, и именно заради това се отказа. Така де, все тая, достатъчно голяма е/предполагам/, за да може и сама да прецени.,
А аз отлично съм запозната с побутванията тук. Та даже и подстрекателките са ми любимки /Бижу, Ани, Алекса...  Heart Eyes/
И за да не е съвсем спам... Крокс как са като номер? 41-42 дали ще ми е добре? newsm78 От време оно съм в тази тема, но като не са ме интересували досега...А и номерацията им май малко странна вървеше newsm78

# 928
  • На черешатааа
Някой с отзиви  за тези http://www.amazon.co.uk/Kickers-Womens-Kick-Military-Ankle/dp/B0 … ref=cm_cr_pr_pb_i . Също марката как е точна, уголемена? Ще съм благодарна на всякакви мнения  Flutter

# 929
http://www.amazon.co.uk/DAV-Rainboots-Victoria-Wellingtons-VI2-G … 10881&sr=1-19

много бързо свършиха, бяха 11 паунда.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 01:35 от santivo

Общи условия

Активация на акаунт