Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 359
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Клоди,булка не ти ли са спи  Mr. Green  Ренате,мн хубав е станал клипа   Peace съмняваме да резнат от края на втори сезон...те са си гаднври,че даже и трети ще дадат  Mr. Green

# 661
Клоди,булка не ти ли са спи  Mr. Green  Ренате,мн хубав е станал клипа   Peace съмняваме да резнат от края на втори сезон...те са си гаднври,че даже и трети ще дадат  Mr. Green
Аааа булка  Joyтолкоз спах че сега чак след 2 дена Mr. Green

# 662
Здравейте компанията... smile3525

В джаза ли сте всички...???

Ето един малко по-различен поглед върху мистерията Фемир, който сътворих тия дни...
дано ви хареса...

Страхотен Heart Eyes  bouquet

# 663
# 664
Фериха не за 1 път прилича на котка при драскаща,хапеща и готова на всичко гледаш я кротка добра ама има и скрито вътре в нея. Поведението на Фериха е на ревнуваща жена,а Емир на човек който се опитва да убие онова чуство вътре в него което го убива което го привлича да ходи като луд след неговата любима. Битките който водят и двамата са трудни,тежки и при всяка една битка следват последствия.А относно битката на Емир спрямо любовта си към Фериха е трудна с много трънлив и бодлив път но както винаги по трудния начин се събират. А относно нейните лъжи какво да ви кажа при такова семейство е нормално да излъже  тъй като баща и нямаше да одобри Емир тъй като е женкар или плейбой и другото което е защото сина му му потроши колата.

# 665
# 666
# 667
  • София
Здравейте, може ли някои да ми помогне? Търся 9,10,11,25,26,27,28,29,30,32,33 епизоди.Simple Smile

За 7 разбрах че го няма никъде Simple Smile

# 668
# 669
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 670
Ренкаааааа, имам  изненадка за теб.
В дома на Корай когато всички са там и последвалия разговор навън между Емир, Айсун и Юнал-45.
Скрит текст:
Айсун:Значи..вие сте роднини?
Хале(майката на Корай): Не разбрах..Вие познавате ли се?
Сехер: Ооо и младоженецът дойде.
Юнал: Корай, поздравления. Архитекта на това щастливо семейство трябва да е Емир.

Тримата навън.
Айсун: Емир, отвори си очите вече.
Емир: Вие не знаете нищо. Заради гнева си към Фериха, ще забравите, че имате син.
Не усетихте отсъствието ми. Ти(Юнал) съжаляваше в болницата. А ти(Айсун) веднага след като излязох от болницата, започна да ме разпитваш за Фериха.

Юнал( в колата): Айсун не плачи. Ти си много добра майка.

# 671
Здравейте, може ли някои да ми помогне? Търся 9,10,11,25,26,27,28,29,30,32,33 епизоди.Simple Smile

За 7 разбрах че го няма никъде Simple Smile
Виж на страници-21, 23, 24 и 27, може и да има някои от епизодите, които търсиш.

# 672
Другарки тук съм Hug
Освободих терема,компа е САМО мой....с вас съм тонайт smile3508

Благодаря за финала-щях да спя спокойно ако го бях гледала само него Mr. Green,ама нейсе,сън не ме хваща сега.... Whistling

Благодаря ви за всичкооооо  Hug Heart Eyes-златни сте нали си знаете...

Емко страда-има ли добри самарянки сред вас???

# 673

Емко страда-има ли добри самарянки сред вас???

Скрит текст:
Мчи КЪ няма да стради милия, като неговата възлюбена му заши раната с конец за почистване на зъби, Joy след като го рани.      hahahaПърво се бият, после се обичат до полуда и така до следващия път.

# 674

Мали ако знаеше само колко жени какво ти мислят душице??? Joy

Общи условия

Активация на акаунт