Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някой гледа ли Ризоли и Айлс? На мен ми е/беше много приятно забавно разтоварващ.

Една лоша новина  Sad
Скрит текст:

Lee Thompson Young /детектив Фрост/ на 29 г., е намерен мъртъв в дома си в ЛА, полицията казва, че се е самоубил като се е застрелял.
Абе какво им става на тия хора  ooooh!

# 706
  • Свищов
Аз го гледам и ми харесва страшно много. За 2-3 седмици изгледах всички епизоди. Е, някои случаи се доста предвидими, ама така се получава като следиш 4-5 кримки едновременно. Все още съм потресена от самоубийството. Беше ми любимия герой...

# 707
  • София
Излезе трейлър за трети сезон на Хоумланд.
Явно е време да изгледам втори сезон. Толкова време отлежава.
Само дето не знам как ще издържа по седмица да чакам за следващ епизод... може би да изчакам да свърши и трети?

Има ли информация дали все пак Килинг ще има още един сезон. Признавам, назад съм с новините... Все още нямам време да се занимавам.

# 708
  • София-Младост
Имам питане за сериала "Експериментът", много завладяващ се оказа междувпрочем, въпреки първоначалният ми скептицизъм :
Скрит текст:
Как стана така, че във втори сезон, еп.12 се появи детектив Чарли Францис, който го застреляха преди няколко епизода...или беше в края на първи сезон... Или нещо са ми разбъркани сериите? Предвид спецификата на  сериала няма да е странно, но не обясниха нищо.

# 709
  • Благоевград
Аз следя Имало едно време, Касъл и Закон и Ред:Специални Разследвания .  Simple Smile

# 710
В момента гледам "Broadchurch'', едно британско криминале. Горещо препоръчвам.

Иначе следя Доктор Кой, Дневниците на вампира, Малки сладки лъжкини, Ханибал, Шерлок, Саут Парк и Футурама.
Да питам, някой гледал ли е Демоните на Да Винчи и хубав ли е  newsm78 ?

# 711
  • Ямбол

Иначе следя Доктор Кой, Дневниците на вампира, Малки сладки лъжкини, Ханибал, Шерлок, Саут Парк и Футурама.
Да питам, някой гледал ли е Демоните на Да Винчи и хубав ли е  newsm78 ?

Broadchurch,e великолепен сериал,да.  Peace Толкова достоверна човешка драма,не съм гледала в друг сериал,освен в The killing.

Демоните съм ги гледала,интересни са,определено.  Peace

# 712
  • София
мен Демоните не ме прилепи към екрана. Нещо не бях в подходящо настроение като го загледах и го зарязах.

# 713
  • София
На мен много ми хареса Да Винчи.

# 714
  • София
  Аз продължавам с корейските! И поглеждах без звук,само картинки тези,които даваха лятото по нова.

# 715
  • в морето до колене
Знам, че има отделни теми за AHS, но аз не го гледам и не ми се иска да се набърквам в тях.
Обаче попаднах на ТОВА и ми се прииска да го споделя, защото мисля, че изглежда великолепно.  Flutter

Тези три вещици и тази визия могат и да ме "пречупят"  Blush

# 716
какво е AHS?

# 717
  • в морето до колене
Извинявам се за "сериалния жаргон" - American Horror Story.
Гифчето е от промото за третия сезон, предполагам.

# 718
  • в морето до колене
Ще стане двоен пост, но пък информацийката си струва - едно доказателство, че британската публика мисли като нас.  Grinning

...

Broadchurch,e великолепен сериал,да.  Peace Толкова достоверна човешка драма,не съм гледала в друг сериал,освен в The killing.

Току що гледах резултатите от британските The TV Choice Awards 2013, които всъщност са зрителски награди. Раздават се от седмичното списание TV Choice въз основа на гласуване на неговите читатели.

Та на тези награди Broadchurch е получил наградата за най-добър нов сериал, побеждавайки The Fall, Mr Selfridge и Ripper Street
А Дейвид Тенънт съответно печели наградата за най-добра мъжка роля. Не знам за другите номинирани, но със сигурност е победил "Доктора" Мат Смит.

# 719
  • срещу двата комина :)))
да кажа за The Killing- спрян е

http://www.imdb.com/news/ni56164244/

Общи условия

Активация на акаунт