Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 323
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Ямбол
Убавец ми е, нали Crazy  smile3537И аз много му се радвам! Flutter Ама ти го давам само с книгата за Гетсби! Mr. Green С филма ще даде фира tooth

И, за да не е спам, потвърдено ли е дали "Мостът" ще има втори сезон?

За американската версия ли питаш?

# 691
  • срещу двата комина :)))
новина за Sons of Anarchy

http://insidetv.ew.com/2013/08/26/sons-of-anarchy-aftershow/

# 692
Нещо като Talking Anarchy. Mr. Green

# 693
  • Разпиляна във въображението
Аз пък го събирах да го гледам на едно. 10-те серии завършена история ли са, или е с отворен край?

Ако става въпрос за The White queen - частично е завършена историята Peace, има отворен финал.
Скрит текст:
Не проследяват историята до смъртта й, можеше още Peace

Благодаря - махам сериала от харда.

# 694
  • Бургас
Здравейте.
Знаете ли от къде мога да си изтегля сериала "Др Емили Оусън" със субтитри?(първи сезон)

# 695
# 696
  • Бургас
Много благодаря!

# 697
Български субтитри мисля, че няма. Ето английски, ако ти вършат работа.

# 698
# 699
записче тук да ви досаждам:)

# 700
Здравейте!Препоръчайте ми нещо, драма , ама не мрачна като Hemlock grove, ами някаква интересна такава.Сега гледам Person of interest, нещо такова кажете, подобно не да е същото, ами .... хм нещо интересно.
Изгледани- breaking bad, dexter, hell on wheels, boarwalk empier.
Благодаря предварително!!!

# 701
Аз гореизброените не ги възприемам като драми, но както и да е. Може да пробваш Homeland.

Аз започнах The Lying Game, макар да знам, че е приключил и то вероятно без финал... Но е интересен, става за разпускане докато чакам да започне сезонът. Flutter

# 702
Аз гореизброените не ги възприемам като драми, но както и да е. Може да пробваш Homeland.

Аз започнах The Lying Game, макар да знам, че е приключил и то вероятно без финал... Но е интересен, става за разпускане докато чакам да започне сезонът. Flutter

Гледал съм го homeland, забравих да го напиша.Само 1 сезон гледах, но ще видиме. Нещо друго освем homeland?

# 703
The Killing, Sherlock, Magic City Peace

# 704
  • София
Синовете на анархията
Живите мъртви

Общи условия

Активация на акаунт