Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои телевизионни предавания биха препоръчали за гледане, ако харесвате "Criminal Minds", "Fringe", "Medium" и "The Killing"?
Какви са мненията за телевизионния сериал "The Following"?
Какъв е стилът на сериала "Supernatural"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои телевизионни предавания биха препоръчали за гледане, ако харесвате "Criminal Minds", "Fringe", "Medium" и "The Killing"?
Ако сте фен на сериали като „Criminal Minds“, „Fringe“, „Medium“ и „The Killing“, може да ви хареса шоуто „Sherlock“. Той предлага завладяваща атмосфера, развитие на героите и увлекателни случаи, които ще ви държат в напрежение. Освен това, "Whitechapel" е друго подходящо предложение, тъй като се върти около имитатор на Джак Изкормвача.
-
Какви са мненията за телевизионния сериал "The Following"?
-
Какъв е стилът на сериала "Supernatural"?
-
Какъв е жанровият стил на сериала "Изгубен"?
-
Какви са мненията за телевизионния сериал "Отмъщението"?

Жалко, актьорите бяха добре подбрани и имаше хляб в сериала
В този ред на мисли нещо подобно има ли което да ми препоръчате? Макар, че едва ли след "Тюдорите" ще има нещо, което така да ме завладее. Опитах се да гледам "The hollow crown", но там актьорите рецитират и не можах да ги изтърпя.
Пазих си последния епизод
,пък то
да бяха го направили като продължение
И аз много му се радвам!
Ама ти го давам само с книгата за Гетсби!