Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 337
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
Гледах 1-ви сезон на Engrenages.Хубава,европейска кримка.  Peace

# 676
Тук ли е мястото да похваля един сериал newsm78
Ако да - Endeavour - http://en.wikipedia.org/wiki/Endeavour_%28TV_series%29
Mnoго английски, инспектор Мос е голям сладур(не, че си падам по бозави английски мОмци), но този ме кефи. Peace
В доста от сериите се лее класическа музика и окото се радва на типични английски пейзажи. Grinning

# 677
Някой има ли впечатления вече от новия сериал "Mistresses"? Ето линк  http://www.imdb.com/title/tt2295809/

# 678
  • в морето до колене
Мисля, че назад в темата сме коментирали началото...
Аз лично гледах първите две-три серии и според мен не достига до нивото на английския оригинал.  Peace

Не знам, дали ще намеря време да погледна, дали не се отдалечава от сюжета някъде, или си го следва 1:1.
Оригиналът ми харесва, обаче. Бих ти препоръчала да гледаш него, ако имаш възможност.

П.П. Мисля, че има тема за него всъщност ...

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 14:14 от мячик

# 679
Тук ли е мястото да похваля един сериал newsm78
Ако да - Endeavour - http://en.wikipedia.org/wiki/Endeavour_%28TV_series%29
Mnoго английски, инспектор Мос е голям сладур(не, че си падам по бозави английски мОмци), но този ме кефи. Peace
В доста от сериите се лее класическа музика и окото се радва на типични английски пейзажи. Grinning

И на мен много ми хареса прилича на " Убийства в Мидсамър".А и романите на Колин Декстър / по които е направен сериала / са доста хубави и мистериозни.

# 680
Mistresses e несравним с английския оригинал,

новите сюжетни линии са изсмукани от пръстите,
сценарият е отвратителен,
само LA лъскавината не може да спаси нищо,
защото всъщност и бюджетът е видимо малък.

Ако не бяха 2-3 актьори и актриси от по-заден план, въобще нямаше да си губя времето.

Изма мисля да го пробвам при първа възможност  Hug

# 681
  • София
Сега видях, че  Under the Dome щял да има и втори сезон...което малко ме разочарова, нали щеше да е 13 серии?

# 682
Гледах 1-ви сезон на Engrenages.Хубава,европейска кримка.  Peace

И на мен много ми хареса. Очаквам с нетърпение да качат трети сезон.
Започна и трети сезон на Hell on Wheels, за тези, които го харесват.

# 683
Четох, че BBC са спряли The White queеn Sad Жалко, актьорите бяха добре подбрани и имаше хляб в сериала Peace Можеха да го развият с Тhe White princess Crossing Arms

# 684
Четох, че BBC са спряли The White queеn Sad Жалко, актьорите бяха добре подбрани и имаше хляб в сериала Peace Можеха да го развият с Тhe White princess Crossing Arms

Да за съжаление 2-ри сезон няма да има. И мене ме е яд, понеже можеха да доразвият историята. А и някак не ми беше логично да направят 10 серии и толкова. "Войната на розите " не се изчерпва в 10 серии, де да знам. Можеха да го продължат, на мен ми харесваше.
Всичко за английската история ми се гледа. Остава да се надяваме, че нещо ново ще се измисли  Simple Smile В този ред на мисли нещо подобно има ли което да ми препоръчате? Макар, че едва ли след "Тюдорите" ще има нещо, което така да ме завладее. Опитах се да гледам "The hollow crown", но там актьорите рецитират и не можах да ги изтърпя.

# 685
  • Разпиляна във въображението
Аз пък го събирах да го гледам на едно. 10-те серии завършена история ли са, или е с отворен край?

# 686
  • КиТ

Еееее  Cry Пазих си последния епизод  Heart Eyes,пък то  Tired да бяха го направили като продължение  newsm78,жалко наистина  Rolling Eyes

# 687
Аз пък го събирах да го гледам на едно. 10-те серии завършена история ли са, или е с отворен край?

Ако става въпрос за The White queen - частично е завършена историята Peace, има отворен финал.
Скрит текст:
Не проследяват историята до смъртта й, можеше още Peace

# 688
  • София
Киора, начи.... Мпвх... С Гетсби, без Гетсби - зимам го!

# 689
Убавец ми е, нали Crazy  smile3537И аз много му се радвам! Flutter Ама ти го давам само с книгата за Гетсби! Mr. Green С филма ще даде фира tooth

И, за да не е спам, потвърдено ли е дали "Мостът" ще има втори сезон?

Общи условия

Активация на акаунт