Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 58 924
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Ето нещо и за смъртта на Хатидже:

Сценаристы о смерти Хатидже:
Хатидже не умрет, мы ее убьем! Рейтинг просмотра Великолепного Века на серии, в которой казнили Ибрагима, побил все рекорды. Сценаристы поделились своими мыслями, которые могут стать реальностью:
«Мы дадим зрителю возможность переживать. Ведь если сериал вызывает эмоции, значит мы хорошо делаем свою работу. Хотите крови — пожалуйста. Мы готовы отойти от истории. Тем более подтвержденных исторических данных о причине смерти Хатидже нет. Мы ее убьем. Уже есть мысли, кто захочет покончить с султаншей. Вас очень удивит персонаж, который из союзника превратится во врага. Но мы пока не будем раскрывать эту информацию»

Като гледам "убийцата" няма да е никоя от ятотото,то там династии,креватни партньорки и т.н!
Възможно е с тази работа да  се заеме Нигяр,но тъй като тя не е съвсем измислен герой,по- вероятно е Ди  да  "подреже перушината"на баш династията Mr. Green!

lidiya_ilieva Joy аз за ботушите на Бали бея ред няма да си пазя,но инак...... !
Ако армията беше от фенки на Бали бея,  щеше да се сформира на часа, а не месеци да трае подготовката!
Лошото е че такава армия е обречена на гибел, защото има над 100% вероятност Mr. Green "войничките" да се изпотръшнат една друга!

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 18:13 от vvi

# 346
Ботушите му са кални, защото гази в калта на мястото на кастинга  Laughing И понеже аз съм най-близо до Трени Шекербейбива, успях да се паркирам първа (не ми трябват списъци). Тъй като нямаше други кандидатки освен мен, се разбрахме с Бали бей и кастинга приключи. Очаквайте покана за сватба  Laughing

# 347
От една страна новината,че Принц Мустафа е тръгнал към Столицата,
и от друга,че Сюлейман е тежко ранен,падат като бомба в Двореца.
Хюррем преминава в действие,за да спре Мустафа.
Тя се тревожи за Принцовете,Шах Султан я подкрепя.
Но Хюррем и няма доверие и взема едно решение на живот и смърт.
Но с вземане на това решение.живота на Хюррем се превръща в кошмар.
След като понася жесток удар,Хюррем предизвиква враговете си.

С пристигналите новини,балансът в Двореца е внезапно нарушен.
Хюррем се опитва да достигне до Сюлейман,но в същото време има намерение
да спре Мустафа.
Хюррем е заклещена в капан,в истинския смисъл на думата.
Тя трябва да вземе решение.
Да остави съдбата на Принцовете си в ръцете на Мустафа,или да издигне
един от синовете си на Престола и да предначертае съдбата им.

Шах Султан веднага преминава в действие,след получените новини.
Дори и да е до Хюррем,е очевидно,че ще помогне на Мустафа.
Тя предлага на Хюррем да скрие Принцовете си в нейния Дворец.
Но Хюррем изобщо не и вярва.

В момента,в който Хюррем си мисли,че Принцовете са в безопасност,
една новина я срива.
Баязит и Джихангир са отвлечени.
Изпаднала в лудост,Хюррем тръгва по следите на децата си.
С гледката,на която се натъква,тя е изненадана от това,
на което е попаднала.
Получила тежък удар,Хюррем се кротва в затишие.
Мислейки,че враговете и са победили,Хюррем изважда наяве една тайна,която
ще ги настрои едни срещу други!
Превод на Невин Султан!  bouquet
Ани спука ме от смях ! Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 02:09 от trendafilka

# 348
дали Гюлфен няма да се превърне от приятел във враг  newsm78

и да поплюете Матракчъ,че да не го урочасате,ей!

# 349

http://www.sondakika.com/haber/haber-sehzade-mustafa-muhtesem-yu … ne-zaman-4322753/

Според тази статия на Мустафа му остават 4-5 серии живот.

# 350
Трендафилка,Синан .. Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 351
Випче, не знам, но много лошо гледа Матръкчъ нашия Султан  newsm78 Хич не ми харесва погледа му.

# 352
Ани,това не е ли "министъра на транспорта"?
 Тренди благодаря,че ни осветли за превода на озета! Hug

# 353
Випче, не знам, но много лошо гледа Матръкчъ нашия Султан  newsm78 Хич не ми харесва погледа му.

ехеее,но това е Рустем!  Hug

# 354
Браво  smile3501 Не може да ви излъже човек  newsm47

# 355
Припадайте наред!Този левент с лъвски скок ще се отзове при вас за да ви
окаже помощ.Вие пък като го видите да не се тръшнете отново,че какво ще ви
 правим ,джанъм?

.
А никакво припадане!  За него не 2 валериана, 2 виагри ще ударя,че да  не се изложа! Rolling Eyes

# 356
  • Мюнхен

http://www.sondakika.com/haber/haber-sehzade-mustafa-muhtesem-yu … ne-zaman-4322753/

Според тази статия на Мустафа му остават 4-5 серии живот.

Ако на него му остават само 4-5 серии, то Мехмет е преди това. А още ги няма техните любими! Не ми се вярва. Това са прекалено много години, голям скок във времето  newsm78

# 357
Ботушите му са кални, защото гази в калта на мястото на кастинга  Laughing И понеже аз съм най-близо до Трени Шекербейбива, успях да се паркирам първа (не ми трябват списъци). Тъй като нямаше други кандидатки освен мен, се разбрахме с Бали бей и кастинга приключи. Очаквайте покана за сватба  Laughing

Joy Joy Joy  anna3com, не може така! Какво като имаш удобен превоз? Тука има ред. Ние вече две седмици се скъсваме от дежурства . Питаш ли ни как се раздаваме по цяла нощ с Лидия?  Embarassed Първо те тестват на  халвет, и тогава- сватба, ако е рекъл Всевишният. hahaha

# 358
  • София

Joy Joy Joy  anna3com, не може така! Какво като имаш удобен превоз? Тука има ред. Ние вече две седмици се скъсваме от дежурства . Питаш ли ни как се раздаваме по цяла нощ с Лидия?  Embarassed Първо те тестват на  халвет, и тогава- сватба, ако е рекъл Всевишният. hahaha
Ако седнем и шушоните и поясчетата да си преброим, дето му приготвихме преди похода, съвсем ще се окажем прецакани! Ама казах ти аз, че последните ще станат първи!
Относно припадъците, аз мнооого ще припадам! Вижте Хюррем с едните припадъци, от робиня, до султанка се издигна! В припадъците е истината!  Laughing

# 359

Общи условия

Активация на акаунт