Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 041
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Относно отвличането - дали пък няма да е Фирузе Mr. Green

# 481
    Възкръсването на мумията?! Изобщо има ли невъзможни неща за нашите сценаристи?! Отговорът ми е - не! Те и Пашата могат да възкресят, пък един "кон" ли ще им се опре?! Mr. Green

# 482
     Възкръсването на мумията?! Изобщо има ли невъзможни неща за нашите сценаристи?! Отговорът ми е - не! Те и Пашата могат да възкресят, пък един "кон" ли ще им се опре?! Mr. Green
Тя самата  Фери Опиатова не разбра защо се появи и си задаваше въпроси:
"Коя съм аз?","Къде съм аз?","Какво правя тук?". Витаеше из харемното пространство ,като духа на бащата на Хамлет . Mr. Green
Корделия поздрави за Кирязе хатун ,както винаги оригинална!  bouquet"
белбел4е освен да те пратим командировка ,за да им помогнеш със сценария .  bouquet
Аз пък все си мисля ,че пръст в отвличането може да има Афифе с цел предотвратяване на някой последствия...

# 483
Знаете ли кое е трудното при хубавите  жени-ми да се докажат,че са и добри актриси-това по повод на гласуването и рейтинга.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 16:52 от Sause baus!

# 484

Кой, кого... ?

# 485
Знаете ли кое е трудното при хубавите актриси-ми да се докажат,че са и добри актриси-това по повод на гласуването и рейтинга.
    Повечето красиви актриси са обречени да играят роли на инфантилни, злобни и т.н. жени. Независимо от националността си сценаристите изглеждат единодушни в стремежът си да инквизират и загрозяват красивите лица с грозни мимики или с още по-грозни мисли. Нещо като - дал Господ, а сценаристите съсипали...Може пък да не са успели да се вредят...

Предположението на Трендафилка newsm78 за Афифе е много разумно, но нашите разказвачи са много далеч от разума -примери колкото щеш.... Naughty

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 16:58 от neda37

# 486
  • София
С тази корона, Хюррем е като горска фея!  Joy

А ето я и Династията с въпросната червена шапчица! Доказателство, че сценария, който чете belbel4e е автентичен!

# 487
Само на мен ли ми е противна Шах с тези джуки, не знам дали е ролята или просто актрисата има такива тикове и мимики.

Аз не съм я гледала в други филми, освен ВВ единствения друг сериал , който съм гледала е 1001 нощ

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 16:57 от gitadam

# 488
За мен Дениз Чакър просто много добре си върши работата.Не знам дали е красива,но е талантлива.

Редактирах си горния пост Embarassed Rolling Eyes

# 489
  • София
За мен Дениз Чакър просто много добре си върши работата.Не знам дали е красива,но е талантлива.

Редактирах си горния пост Embarassed Rolling Eyes
И аз мисля така!  Wink Физиономията и пасва идеално на ролята, която играе. На моменти, като държание и осанка дори ми напомня на Валидето.

# 490
# 491
# 492
  • в шоки-land
гласувах за Валиде  Party

# 493
Момичета току що открих че не само нашия господар султана newsm20 го раздава  и музикант ами и Сюмбюлчо бил доста добър в тая област.
http://www.dailymotion.com/video/xizdgz_muhteyem-yuzyyl-selim-bayraktar-halit-ergenc-altin-hizma-beyaz-show_music

# 494
Оффф, това Хатидже, само да види някой балкон и веднага тръгва да се мятка, ... newsm57

ама за всеки случай, хвърля по един белтък наоколо, дали има кой да я хване преди   smile3535

а този младеж, май трябва да почерпи - днес има ЧРД     party023
(ш.з.Мехмет струва ми се няма много фенки тук,  newsm78 сигурно щото е на прокурорска възраст   passifier  агнешко  Mr. Green),

Lidiya, разбира се че чета от истинския сценарий, само след 2-3 часа ще се докаже, ама нещо ме съмняваш с новия аватар, ето кой дилърстваше на Фирузетката толкова време да правите султаня бръм  smile3517

Скрит текст:
сори, снимките много големи, ама не знам как да ги намалявам

Общи условия

Активация на акаунт