Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
denisass, мисля, че добре съм описала че това е мое мнение, а колкото до това че е различно от на повечето съфорумки тук, това значи ли че не трябва да го споделям и да си мълча.
   А това, че не гласуват само фенове на ВВ, писала съм в следващия си пост, че знам че не гласуваме само ние, а и други.
   Не зная дали има смисъл да казвам, че "студената красота" може би я откриваш в този филм, но поне аз не съм я открила и за миг в "Забранения плод".
   Искам да подчертая, че не искам да променям твоето мнение!
   Приятно гледане!

# 511
  • Пловдив
На всякъде насича и е ужасно:( Може ли някои да качи линковете за гледане пак моля:)

# 512
Приятни емоции с филма  на всички Hug аз все още търся къде да го гледам...без да ми прекъсва непрестанно

# 513
# 514
denisass, мисля, че добре съм описала че това е мое мнение, а колкото до това че е различно от на повечето съфорумки тук, това значи ли че не трябва да го споделям и да си мълча.
   А това, че не гласуват само фенове на ВВ, писала съм в следващия си пост, че знам че не гласуваме само ние, а и други.
   Не зная дали има смисъл да казвам, че "студената красота" може би я откриваш в този филм, но поне аз не съм я открила и за миг в "Забранения плод".
   Искам да подчертая, че не искам да променям твоето мнение!
   Приятно гледане!

Разбира се, че всеки изразява своето мнение, но ти написа и друго нещо- Не мога да разбера защо не гласувате за Махидевран, тя е по- добра актриса от Хюррем. Laughing
Точно с това показваш не-толериране на мнението на другите. Какво има да разбираш newsm78- не ни харесва- не гласуваме.

Приятни мигове с нашите герои- грозни и хубави, талантливи- и не толкова, но всеобща радост Laughing Peace Peace Peace

# 515
Момичета ще има превод ,приятно гледане! Hug Heart Eyes
Моля не слагайте снимки и клипчета ,за да имам по-добър достъп до темата.

# 516
  • Мюнхен
Вие къде гледате? На мен на всички линкове ми прекъсва, никога не съм имала такъв проблем

# 517
.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 02:41 от trendafilka

# 518
Аз днес не намерих къде да гледам! Навсякъде няма никой! Чудя се какво става!
Ако някой гледа някъде нека да "преразказва" без да посочва тук евентуално работещ линк!

# 519
  • Пловдив
Вие къде гледате? На мен на всички линкове ми прекъсва, никога не съм имала такъв проблем

Никъде не може да се гледа ужасно прекъсва

# 520
И при мен е така  #Cussing out това ми се случва за първи път  #2gunfire Предните пъти гледах в официалния сайт на телевизията и винаги беше добре - а сега - изобщо не ми тръгва  #Crazy #Cussing out

# 521
  • Мюнхен
Аз "гледам" тук. 2 думи и прекъсва и после пак, ама поне върви! Явно не е в мен грешката. Ще чакаме да качат частите. Това е мъчение.

http://www.e-tvizle.net/star-tv-canli/

# 522
аз гледам на стар тв и нямам проблеми

# 523
Ужас навсякъде!

# 524

Общи условия

Активация на акаунт