Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 58 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
А, сега де,значи Рустемчо? newsm78

# 421
Има логика да е Рустем, но той нали е на поход newsm78

# 422
Корделия благодаря !  bouquet

Иначе разгледах промо-снимките на една от тях са Диана и Назлъ заедно,те нали стигнаха до бой в Маниса ,сега Назлъ май я е хванала склерозата и не може да разпознае лейди Ди... тия сценаристи за олигофрени ли ни имат? Crazy

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 23:15 от trendafilka

# 423
Тия направо ни взеха за мезе ,ако това стане така ! Занимаваха ни с таен агент - Ферги Опиатова 13-14 серии,с нейното професионално издигане от 'бейби ситтер" ,през "пИпирутка" и накрая отровителка и всичко това в обилен сос от арабски мурафети и кючеци,а историческите факти ги претупват ! Уф ядосах се ! #Cussing out Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 19:28 от trendafilka

# 424
Здравейте красавици  Hug  bouquet
Остана ми мъничко да ви настигна , още 20епизода  Grinning
Пак искам да ви помоля за малка подсказак , какво ще стане с Фирууз? Тя ли ще е следващата султанка  Rolling Eyes Нещо ми подсказва , че Хюрем ще има много главоболия заради нея  Grinning

# 425

Е, ние един фарс в хамама изтърпяхме. Преживяхме смешния сценарий, когато Ди обвини голата наложница, която била искала да убие Хю. Ами тя нямаше къде да скрие ножа, беше загърната с един прозрачен чаршаф, трябваше да се примирим с поредната доза недомислици на сценаристите направихме се, че вярваме на такъв сюжет...та сега какъв ни е проблемът да се направим отново на  вярваще и за този сценарий.  Рустемчо прелита от Италия в Истанбул с помощта  на Батман, иначе няма как да се телепортира за толкова къс срок- Мустафа е тръгнал с войска – Мустафа е само на не повече от 200 километра – в Маниса, а Рустемчо само на две седмици път с коня...около 2000 километра. В този ред на мисли не е изобщо проблем за Рустем, бидейки на поход в Италия, да се озове в подходящото време, на подходящото място - в Истанбул - и да „отвлече” шехзаденцата...по заповед на Сюлейман, разбира се, изпреварвайки Мустафа или изненадващи действия от страна на трио "Султанъм"-последен дубъл.  Peace Joy

# 426
Необяснима ми е целта поради ,която отвличат децата.
Рустем е на поход,не може да има дял,пък и няма защо.
Мисля, понеже всички първо се сещаме за Хатидже няма
да е тя.
Много харесвам играта но Рустем-
Обикновено повече от актьорите  в играта си запазват
някои свои мимики,жестове,но Ozan Guven във ВВ няма допирна
точка с играта в другите си проекти.Много ми е интересен.
Какви пози заема и какви стойки прави?

.

# 427
Халит Ергенч вчера е споделил пред телевизионните зрители, че след 5 серии се разделяме с Гюрбей Илери, изпълняващ ролята на шехзаде Мехмет.
Шехзаде Мехмет е починал от шарка през 1543 година на 29 годишна възраст.

# 428
На принципа "По добре късно, отколкото никога" слагам преведения фрагман от вчера  Peace Още веднъж благодарности за Мистик  newsm51

Великолепният Век 86 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

И понеже имах малко тех. проблеми преди време, не успях да кача любовната сцена от 85 епизод в дейлито. Затова го направих днес. Мистик, колкото пъти гледах този момент, толкова пъти се разчуствах  Heart Eyes Благодаря ти за удоволствието  newsm51

Великолепният Век 85 епизод Хюррем и Сюлейман

# 429

Е, ние един фарс в хамама изтърпяхме. Преживяхме смешния сценарий, когато Ди обвини голата наложница, която била искала да убие Хю. Ами тя нямаше къде да скрие ножа, беше загърната с един прозрачен чаршаф, трябваше да се примирим с поредната доза недомислици на сценаристите направихме се, че вярваме на такъв сюжет...та сега какъв ни е проблемът да се направим отново на  вярваще и за този сценарий.  Рустемчо прелита от Италия в Истанбул с помощта  на Батман, иначе няма как да се телепортира за толкова къс срок- Мустафа е тръгнал с войска – Мустафа е само на не повече от 200 километра – в Маниса, а Рустемчо само на две седмици път с коня...около 2000 километра. В този ред на мисли не е изобщо проблем за Рустем, бидейки на поход в Италия, да се озове в подходящото време, на подходящото място - в Истанбул - и да „отвлече” шехзаденцата...по заповед на Сюлейман, разбира се, изпреварвайки Мустафа или изненадващи действия от страна на трио "Султанъм"-последен дубъл.  Peace Joy
То само за това да беше! Ние си затворихме очите за толкова много недомислици: от голямата конспирация за НП,  небеизвестното изчезване на Изабела, "тайната"  и от никого неразбрана мисия на Хюмейра-Фирузето( тук да чете shams u amar ,понеже  ние можем само да я информираме,че не е следващата султанка,но каква е още гадаем),до неполучената заповед от Гюлизар, та чак до "всички видели,но никой не разпознал-Дианчето" и т.н и т.н!  После не съм била права като ви разправям,че сценариста/тите са толкова "напушени",че не помнят от вчера за днес какъв им е бил замисъла и тънката мисъл! Mr. Green
 Права е Тренди,търпяхме "Майкъл Джексън" толкова време като  измислен герой , а наистина съществувалите и "развити от врата нагоре"(защото на много места прочетохме,че Мехмет е бил много по-умен и по-подготвен от Мустафа) няма да им разгърнат образа , ще ги претупат на две на три и ще ги изпратят в небитието "по живо ,по здраво"!

# 430
Джу, басирам се, че Мелек е била поканена от Берг като настояща колежка, а не от Халит като бивша Laughing

# 431
# 432
  • somewhere over the rainbow
"Хасеки – второй по старшинству титул в Османской империи после «Валиде». Введён в 1521 году Султаном Сулейманом. Единственной носительницей данного титула при его жизни являлась его законная жена Хюррем Султан. Все дочери и сёстры Падишахов без исключений находились ниже носительниц данного титула по положению в гаремной иерархии. "

Аз си спомням и Хасеки Махидевран Султан newsm78

"Хасеки – второй по старшинству титул в Османской империи после «Валиде». Введён в 1521 году Султаном Сулейманом. Единственной носительницей данного титула при его жизни являлась его законная жена Хюррем Султан. Все дочери и сёстры Падишахов без исключений находились ниже носительниц данного титула по положению в гаремной иерархии. "

Така ли? Thinking

# 433
# 434
Аз си мисля, че няма истинско отвличане. Някой за когото не се и сещаме в момента просто е прибрал принцовете превантивно за да се избегне по-голяма беда. И този някой ще е изненадата и ще е тайната на Харем, когато разбере кой е.... Тайната, която ще постави всеки на мястото му...

Общи условия

Активация на акаунт