Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 183

• 28 998
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Всички са седнали в долния салон... Пият кафе, почиват след сватбата... Звъни телефонът на Кадир
- Кой е? Децата ли? пита Мерием
- Не, Йомер е… Какво говориш? изненадано говори Кадир... всички слушат внимателно... Умрял ли е?
- Кой?  пита Мерием…
- Една минута… Разбрах, разбрах. Какво да правим, Бог да му прости греховете.

Фахретин пита
- Мустафа?... Кадир кима… Мукадес прясва с ръце,  Боже…
- Да, Мустафа е направил опит за бягство. Йомер казва, че си е било направо самоубийство ... Фахретин клати глава...  Жандармеристите са го застреляли.
- Умрял ли е? пита Мерием.
- Умрял е…
- Знаех си, че днес става нещо...

- Аз ще ви разкажа всичко, казва Кадир... Рахми цъка, въздиша…
Мерием се обръща към Кадир
- Разкажи всичко от начало…
- Мустафа наел човек, който днес да застреля Керим. Хаджер по някакъв начин е разбрала и ни се обади

Марианка, момичета!

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 11:33 от Dilemi

# 46
  • Пловдив

Само мълчание. Красота и една сълза...

# 47
  • Пловдив

К: "Всичко стана заради мен. Не мога да си простя, въпреки че ти ми прости, Фатмагюл. Онази нощ...Ако не бях те показал на другите...ако не бях те хванал, докато бягаше...ако не бях те докоснал първи, нищо от това нямаше да се случи. Нямаше да преживеем онази нощ."

# 48
# 49
клип на Дива

# 50
  • Пловдив

К: "Казах им "Вижте, това е онова момиче!".  Казах им "онова момиче, онова момиче". Ако не бях те хванал, ако не бях те показал...ищо нямаше да се случи онази нощ."
Ф: "Ако не бях излезнала от дома в този час, ако не бях минала оттам...нищо от това нямаше да се случи. Ако не беше това, ако не беше онова, има толкова много "ако"...Смяташ ли, че не съм мислила за това? Ако не бях отишла на годежа... Ако не бях с овцете...Ако не бях се родила, ако не бях жива..."
К: "Каква е твоята вина..."
Ф: "Не можем да върнем времето назад. Ако това, ако онова, всичко това оставихме зад нас."
К: "За това което преживяхме, ти нямаш вина Фатмагюл. Единствената невинна в тази история си ти. Промених живота ти. Не те пуснах. Не ги спрях. Вътре в мен гори огън, Фатмагюл...изгаря ме, все едно съм в ада. Като се опитвам да забравя, става още по-лошо. Боже, толкова се страхувах от тази нощ...страхувах се, да не те накарам да преживееш това отново. Знам, че много се стараеше да забравиш...но не е толкова лесно, Фатмагюл. Лесно е да се каже на думи. Не мога да изтрия онази нощ от ума си. Не я забравяй, тогава."

# 51
  • Пловдив

Ф: "Не я забравяй, тогава. Прости на себе си."
К: Каквото и да направя, не мога да премахна тази болка."
Ф: "Ще го направим заедно."

# 52
  • Пловдив

След всичко което си казаха, дойде най-прекрасната целувка....Време за двамата....

# 53
  • Пловдив

Останалото е любов....

# 54
  • Пловдив

Утро....След близостта на телата, трябва и мислите да свикнат с това. Смутени, но толкова сладки.

# 55
  • Пловдив

Ще свикнат. Живота е пред тях. Изживяха най-трудната нощ.
..............
Дилеми, момичета....думите не стигат....излишни са.
  txtloves

# 56
  • София
Прекрасни... Невероятни... Неповторими... Истински като живота...

Изключителен, невероятен, неповторим филм. Колко дълго живеем с магията му... При всяко гледане лично аз все още откривам нови неща и детайли, а сигурно има още  и още... 

# 57
# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт