Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 928
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • София
300 лв. е епидуралната в Шейново, избора на екип - 800. Аз явно до последно ще се чудя за упойката...  Confused

# 541
Ехе, тя тази упойка златна....

# 542
Понеже съм раждала в Шейново, само за там мога да кажа - упойката се плаща, ако си без екип. Ако имаш такъв, е безплатна Peace Поне така беше преди 2години и нещо.
eli_r, можеш да посетиш "дни на отворените врати" в болниците, на които си се спряла и лично да видиш какви са условията.
Иначе аз съм избрала болницата заради лекаря Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 11:13 от barbaletka

# 543
Здрасти момичета,

аз лежах в Шейново преди 2 седмици, заради контракции. Никога не бих отишла в тази АГ клиника, ако наблюдаващия ме лекар не беше Велев (зам.шеф на Шейново). Изръсвам се по 80 лв всеки месец за преглед в частния му кабинет, ама като стане време за раждане тр. да раждам в Шейново при него, нямам избор той да ме иражда в др. клиника.

След престоя ми в Шейново и тая мизерия много се разколебавам за там...просто не мога да понеса имам чувството условията там.....обмислям сериозно да сменя Шейново, което значи и самия доктор Велев (не че от него съм очарована въпреки значителните пари, които сме му дали до сега).

Някой да е избрал Токуда и д-р Илиев случайно ???

# 544
Кажете при кой и къде сте избрали да раждате? ( за мамчетата от София питам)

Аз бях на 100% решена за Шейново и Велев (само заради Велев), но след последните 2 седмици и като че ли леко безхаберното му отношение се разколбавам силно....

...почти нямам време да избирам нова болница и лекар, ама все пак...

..при мен проблема е че съм с контракции и лежа в къщи и не ходя вече на работа, а има време до раждането. Притеснявам се да не родя преждевременно, а за преждевременно родени деца Шейново изобщо не е опция. До колкот знам най-добрите отделения в момента за недоносени деца са в МД и Токуда....

..та затова почнах за Токуда да мисля...ама все пак нека някой да каже какви впечатления има от там

# 545
Здравейте момичета,
нещо напоследък и аз се чувствам много изморена, най-странното е че сутрин ми е зле, отпаднало, едно все ми се полягва, към следобед се оправям и привечер съм добре, не мога да разбера какво е това, ей сега пак ме боли глава, преди малко си легнах, после станах....абе луда работа. Чудя се дали може да и е паднал хемоглобина и от това да е тази отпадналост, дали да си пусна едно изследване, или да изчакам до 06.03?!? Крампи и схващания и аз имам, не всяка нощ, но често.
Мечо, много е хубаво легълцето.

Sweet, защо си го прави този тест, или е задължителен?

# 546
Аз съм се решила за Вита, но не че нещо кой знае какво съм проучвала за там. Заради лекарката ще раждам там. С нея раждах сина ми, но в Шейново, и нея пак си искам.
Упойка си искам! И 1000 лв. да искат -  без упойка не раждам.  Naughty Mr. Green Аз със сина ми с упойка едва удържах до края да не припадна, въпреки че има моменти дето ми се губят, пък без упойка... Crossing Arms

# 547
  • София
Здрасти момичета,

аз лежах в Шейново преди 2 седмици, заради контракции. Никога не бих отишла в тази АГ клиника, ако наблюдаващия ме лекар не беше Велев (зам.шеф на Шейново). Изръсвам се по 80 лв всеки месец за преглед в частния му кабинет, ама като стане време за раждане тр. да раждам в Шейново при него, нямам избор той да ме иражда в др. клиника.

След престоя ми в Шейново и тая мизерия много се разколебавам за там...просто не мога да понеса имам чувството условията там.....обмислям сериозно да сменя Шейново, което значи и самия доктор Велев (не че от него съм очарована въпреки значителните пари, които сме му дали до сега).

Някой да е избрал Токуда и д-р Илиев случайно ???

Светлана,

Аз ще съм при Илиев в Токуда. Ходих за 2 път при него и съм страшно доволна от отношението му към мен, протичането на прегледа и т.н., а и моята АГ е работила с него и също изказа добри отзиви и се разбрахме да раждам при него. Ако искаш повече инфо ми пиши на лични - да не спамя темата тук.

# 548
Нямам впечатления от лекари и гледане на бебета в Токуда, бях само на посещение на приятелка, много лъскаво ми се видя.  Laughing
Аз ще съм в Тина Киркова, с избор на екип при д-р Арабаджикова. Още не съм говорила с нея, де.  Laughing Но си свикнах с нея, тя си ме познава вече добре и така съм решила, ще видим тя какво ще каже малко по-нататък. Нагласила съм се за по-естествено раждане, защото милото не ще водно, ще видим какво ще се случи.

# 549
По отношение на недоносените бебете ,някой писа по нагоре ,моя близка приятелка роди в МД в началото на 7 мия месец  бебето беше 1100 кг ,слава богу всичко е ок,и с нея са се държали добре,а за пари са дали "под масата "на един от докторите.

# 550
А мамите от Пловдив, които са малко в темата, къде ще раждат?

# 551
За сега и аз съм в Тина Киркова,с екип заради доктора.Доктор Диков е моя избор след препоръка.Упойката влиза в цената за екипа.Както и ще си платя за 2 стая за да не съм в стая с 4 легла на 2 етаж PeaceДиков е бил завеждащ в МД и Шейново,а сега са го издърпали в ТК(това за svetlanavaleva),не че му правя реклама  Laughing
the_witch ,Монче,мерси за отзивите   bouquet

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 11:43 от Мечо:)

# 552
На мен водното раждане ми се струва някакво странно  Embarassed Crazy страшно даже  Rolling Eyes.

Монче може и от кръвното да е. Измери го като ти е зле. А изследвания винаги може да си пуснеш, ако се съмняваш нещо. По-добре нищо да излезе отколкото да се притесняваш излишно.

За избор на лекар - важното е да му имаш доверие и да се чувстваш спокойна с него. Лично аз, ако ме притеснява нещо в лекаря или отношението му бих го сменила. В край на крайщата, освен че си плащаш, поверяваш твоя живот и живота на най-ценното ти в ръцете му.

# 553
здравейте и от мен! и аз мога да се оплача с недоспиване ама то май е при всички като гледам..
Шаварче , аз съм от Пловдив и смятам пак да раждам в Хирургиите на Пещерско шосе..не за друго, ами защото лекарите ,които ме наблюдават работят там и им имам доверие..тази седмица ще ходя на преглед и и ехограф и после ще дам отчет колко сме пораснали.. Grinning
хубав ден на всички, въпрке мрачното време !

# 554
Привет и от мен, до сега пишех само в Бургаски теми, но попаднах на тази  Hug
понеже прочетох и предната, която вече е заключена и имаше доста коментари за стриитеюискам да споделя: за да няма стрии не е нужно да се мажете със скъпи кремове. Ако кожата е много суха й е нужно масло. Например вземете си зехтин, преварете на водна баня, за да не мирише гадно добавете масло с приятен аромат. Може да се сложи какаово, бадемово, кокосово и каквото масло още се сетите. Идеята е, че маслото напоява много повече кожата. Но е нужно мазане не само като кожата ни сърби, а всеки ден по два пъти, за да се насити.
Можеш ли да обесниш какво количество зехтин използваш и как се преварява и колко бадемово масло се слага и последно, къде се съхранява, в хладилника ли, благодаря ти Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт