ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 18

• 36 222
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • burgas
А на моя първата седмица госпожата от занималнята го беше попитала дали може да му казва" малкия ...." и той казал не, и сега си се обръща към двете деца със фамилиите .

Как ще му казва "малкия" Shockedнали всички деца ще започнат да го наричат така... ooooh!
Иначе и моя младеж е дребен 126см, 22кг с "мокри гащи"

# 406
  • Някъде на път....
.....
Иначе и моя младеж е дребен 126см, 22кг с "мокри гащи"
А бе не е дребен, нормален си е.  Peace

# 407
  • някъде ... тук ...
Гого е 128см и 28кг. Върви дребен в сравнение с батко си, но в класа е по средата.

# 408
  • София
Димана миналата година беше 26 кила и 125 см. Тази година е 128 см. и е 24 килограма. Гледам да не се ядосвам че не яде, да чукна на дърво много малко боледува. Носи обувки 33 номер.
И двамата с баща й сме пълни и това ми е голяма грижа. Дано се е метнала на моя брат и мъжовата сестра.

# 409
  • ямбол
Здравейте и от мен.Ще ме приемете ли във вашите редици?Аз съм от Ямбол имам дъщеря първи клас.Чета ви от много отдавна.По БЕ са стигнали до голямото Х,по Матем.-събиране и изваждане до 20.За отчета висока е 138см и тежи 30 кг.Тренираме скокове на батут вече 3 година и ние малко натоварено,тренировките са всеки ден.Ходеше на занималня,но я спрях,така или иначе съм си в къщи.Вчера в нашия град имаше състезание по математика-17 Московска олимпиада по математика за малки ученици,в някой от градовете имаше ли такова състезание.Забравих да ви се представя-Нели се казвам. Embarassed

# 410

Сега по въпроса - Сашето е дребен. Не съм го мерила от години, но мисля е към 116 и около 18 кг ...  

Все си мислех, че само моето е така, съвсем щях да се комплексирам, ако изобщо нямаше други дребни и слаби деца.
Лошото е, че той вече го осъзнава и също си създава комплекси.

Ако е с добри пропорции какъв е проблема?
Пък и детския лекар от малък казва , 4е Сашето е дребен и нежен, но ще стане висок и то доста (гледа му ходилата - издължени и голям номер ) .

Малкия е по4ти на 3 и главата му е по-.голяма от на брат му  Laughing Не е дебел , но е едър и си ли4и. _На едното като му хванеш ръ4и4ката и сякаш пяк си уловил, а на другото е плътна като ме4ешка лапи4ка  Peace
Има на картона отзад 3 криви - за нормално тегло и висо4ина и горна и долна граница. Големия винаги сее движил малко под долната, а малкия малко над горната . При същата храна в къщи за двамата. На детския лекар не му се струваше проблемно, защото гледа жизненост, физи4еско развитие и структура и казваше - добре си е детето просто е дребно и нежно  Peace

# 411
bymbalova_76, добре дошла!   bouquet Браво за батута! Чудесно е, че сте се явили на състезание, не съм чула да се е провеждало в София..

Във връзка със състезанията, разбрах, че вече ще има и Кенгуру за първокласници! Peace

Дъщеря ми е 130 см., 27 кг.

# 412

Ако е с добри пропорции какъв е проблема?
Пък и детския лекар от малък казва , 4е Сашето е дребен и нежен, но ще стане висок и то доста (гледа му ходилата - издължени и голям номер ) .

Малкия е по4ти на 3 и главата му е по-.голяма от на брат му  Laughing Не е дебел , но е едър и си ли4и. _На едното като му хванеш ръ4и4ката и сякаш пяк си уловил, а на другото е плътна като ме4ешка лапи4ка  Peace
Има на картона отзад 3 криви - за нормално тегло и висо4ина и горна и долна граница. Големия винаги сее движил малко под долната, а малкия малко над горната . При същата храна в къщи за двамата. На детския лекар не му се струваше проблемно, защото гледа жизненост, физи4еско развитие и структура и казваше - добре си е детето просто е дребно и нежно  Peace

Моето до 5г.възраст беше поднормено и по таблици, освен това много боледуваше.Сега ,гледам е добре,малко слабичък ми се вижда,но да е жив и здрав!Ще  търсим някоя италианка, нали така се казваше "италианска двойка", когато младежът е по нисък. Simple Smile

Кога се очаква кенгуру за първокласниците?Принципно то по- сложно ли е от Коледните и Великденските състезания?

# 413
Светкавица добре сте го намислили ! Италианки има много красиви и с настроение и готвят и красива и топла родина имат  Peace
Но не знам как ще го изпълните този план. След пубертета сигурно ще трябва да се ка4ваш на стола, за да ми издърпаш ушите   Laughing

# 414
...
Кога се очаква кенгуру за първокласниците?Принципно то по- сложно ли е от Коледните и Великденските състезания?

Кенгуруто е по-различно от останалите състезания. Изисква по-скоро логическа мисъл.

# 415
  • ямбол
Благодаря ви за топлото посрещане  bouquetДо колкото знам това Московско състезание за пръв път се провежда за първолаци.Ами ходихме и на коледно-там се справи много добре,но за това незнам,всички задачи са условни,трябвало е сами да си ги четат,абе каквото стане,да свиква с такива мероприятия Simple SmileНякой ако иска да види задачите ето от тук,защото съм малко невежа в това отношение :oops:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200177221146308&set=a.4631310033819.168757.1624941436&type=1&theater      и тази http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200177221546318&set … ype=1&theater  дано да може да ги видите

# 416
Не се отваря. Ето ги задачите с решенията http://mgyambol.com/ Ще ги пробваме довечера, но ми се струват сложнички на първо четене.

# 417
  • ямбол
Ами доста сложнички Simple Smile

# 418
  • Варна
И на мен ми се струват сложни задачите.

И като сме почнали да даваме отчети, моята дъщеря е 131см, 26кг. Висока върви ама то на майка си се е метнала - аз съм 176см. Crazy

# 419
Аз не разбирам 1.8, защото в условието не е посочено коя клечка побеждава.Нали има една приказка "Изтегли късата клечка"- т.е. някой, който трябва да свърши нещо неприятно.А и при жребий не трябва ли само една клечка да е с различна дължина? newsm78

Сега умувам над мухоморките.

...И въобще не мога да си я представя тази ситуация- пред която и гъба да застане детето няма как едното да преброи след две и след седем,а другото да преброи нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт