Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за плуването в хотел Берлин?
Какви са впечатленията от фехтовката в 5-то ОУ "Иван Вазов" в София?
Можете ли да ми препоръчате детски футболен клуб във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за плуването в хотел Берлин?
-
Какви са впечатленията от фехтовката в 5-то ОУ "Иван Вазов" в София?
-
Можете ли да ми препоръчате детски футболен клуб във Варна?
-
Какви са впечатленията от уроците по плуване в Aréna Oveргаз за 4-годишно дете?
-
Каква е месечната такса за достъп до плувния басейн на близкия хотел?

Понеже беше малка за "Научи се да плуваш", трябваше да избирам м/у "Лъвчета" през седмицата и платените инструктори на басейна през уикенда. Спрях се на първите, че Ади беше плувала с тях в ДГ, пък и й търсех занимание, докато сме с бебето вкъщи, а тати - на работа... Децата ще да бяха повече от 12 в група, особено по-големите, но хубавото беше, че ги разделяха в "жабарника" тези до 7 г. , а останалите, мисля - в 25-метровия (Ади беше в жабарника, затова не съм сигурна дали големите бяха в 25 или 50-метровия). Като цяло съм доволна, само дето, като ги взимаха от ДГ, явно ги плакнеха по-добре от хлорта, че Ади е страшно бяла и взе, че реагира. Преди, в продължение на 3 гг. вс. лято, не сме имали проблеми, хем басейнът и треньорите бяха същите. 
.