Въпросът ми е, кога, децата, се очаква да учат, да пишат домашни, да се видим, да си кажем две думи, да си чуят главите? Собствените си глави,
Няма да споменавам материала, щото не три, а минус три не можем да докараме. 🙂 Ние, не децата
Изобщо не споменавам и яденето на боклуци от 7 до 15 часа, ежедневно. Не знам каква трябва да я тая обилна закуска, с която да изкара осем часа и то в 6.30 сутринта. Не съм пробвала от изсушената храна за космонавти, но знам, че я произвеждат в България, освен да видя за нея? 🙂
О, да, имат стол. С кетъринг 🙂 Как добре звучи, а? Модерно, някак, еропейски ❤ Отдавна изстинали, залоени сланинки, даже не могат да плуват подобаващо, между обелките от зеленчуци.
Много ме кефят препоръките за домашна храна, играла съм и този филм Даже, имам термос за храна, 80 лв дадох и много искам да го ползва, обаче има само две ръце, няма с коя да го държи - в едната физето, в другата рисуването. Без т'ва изглежда като Майкъл Джексън в лунна походка, 30% наклон
Няма да споменавам и тежестта на раницата, но сериозно обмислям да купя някакво ръчно ремарке, тип пенсионерска, пазарска чанта ❤
Аз ли нещо греша, системата ли, децата? Ще ги побъркваме ли, какво?
Защо били все по-малограмотни, ами, ето една от причините - състезание, безмислие и безмилост.
Проблемът не е личен - бутаме, дърпаме, гледаме да се справяме с най-малко щети.
Знам че най-устойчиви са бактериите в киселинна среда.
Проблемът е общ, масов, системен. Идеи?
А ни предстои седми клас. 🙂
Отсега ли да се гръмна или да изчакам, как мислите?