заради което може би след време внуците ще плащат данъци
Но така е в тая абсурдна държава

но гарнирано със интересни филми, мина вечерта. За любителите на филмите, не препоръчвам Вълкът от Уолстрийт
чудя се защо толкова беше номиниран ....то големи реклама на секс, кока и цинизми
загубих си времето 
добре дошла в нашия морски колектив!!И моя юнак е с професията на баща си и вече направи и стажа за старпом.Той е доволен за сега,което е най-важно!!Е,сега тръгва с по-малко желание и бърза да се върне,защото вече има две магнитчета в къщи от които е много трудно да се отлепиш.Но.....това са изпитанията на живота!!Даже докато пиша поста малкия морски
се появи в скайпа-били близо до брега и се обади,та си пишем още.Пожелавам ти бъдещия морски да си завърши образованието успешно и да се реализира както и където той си реши! 
Морски Принцеси,привет от мен.Да се разпиша при вас след толкова време е голяма радост за мен.Много ми липсвахте.Ще се опитам да съм по-редовно вече сред вас.
много се радвам,че отново си сред нас
, може и да се наложи лично да отиде. Да се надяваме времето да отпусне, защото 500 км в БГ са си проблем
но щом има празници, се отразяват 
, не е същото.Отварям вратата и гледам кокичета, а преди това се случваше февруари март, но ми харесва
и ме настройва пролетнооо.
!!Ама през лятото пък е ........
То колко е зимата.......има няма три месеца!!Препоръчани теми