Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 389
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Hug и благодаря за кафетата и закуската.
Ренка, отново страхотна и уютна тема си ни свила, благодаря ти.

# 61
littlexsecrets.драго ми е...аз съм Снежи.Дай нещо по-кратко за обръщение към теб,моля  Praynig И на теб спокойна неделя!
Незнам...вероятно е по-добре да видим ФЕмир в разлияни проекти,ама аз си ги искам заедно  txtloves Може и във Формат "Дързост и красота",макар и с риск да стане хей така...хахаха

Лудосче,добре се появила!Винаги ни черпиш с невероятни вкусотии...взимам си...

# 62
Добро утро и от мен. Като гледах до 4.00 часа серите сега ми е утро. Има ли някъде втори сезон с превод?

# 63
Колажа е с любезното съдействие на СНЕЖИ  love001 newsm51

Снежи, благодаря и на теб, че си се включила във ФЕмирските красоти.  love001 smile3525 newsm51

Как вдъхва жадно аромата й, а тя милата само се надява да не я докосне, че няма да може да му устои.

# 64
На пейката в болницата-18.
Е-Повече никога не ни го причинявай Фериха.
Ф-Няма.

# 65
Здравейте Simple Smile
Благодаря на Рени за новата тема newsm51
Татарова,мерси и тук за закуската  bouquetЛудосче  bouquet
За клипчетата на Ети,постнати от Диди  bouquetИ за всичко от всички  bouquet  bouquet
Спокоен ден Hug

# 66
littlexsecrets.драго ми е...аз съм Снежи.Дай нещо по-кратко за обръщение към теб,моля  Praynig И на теб спокойна неделя!
Незнам...вероятно е по-добре да видим ФЕмир в разлияни проекти,ама аз си ги искам заедно  txtloves Може и във Формат "Дързост и красота",макар и с риск да стане хей така...хахаха

Присъединявам се към това изказване.И за мене е така,а не бих могла да го кажа по-хубаво:peace: Laughing

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 12:12 от megi7

# 67
Края на 56 и началото на 57.

Скрит текст:
Ф- Защо аз?
Е-  Защо ти !?
Ф- Защо?
Е - Защо ти? Има милиони или един отговор на този въпрос. Защото с теб намерих себе си.Преди теб аз се чувствах силен/уверен/, а само с една твоя дума ставах слаб. Видях светлината вътре в мен с теб, и ти понякога разочаровайки ме с твоята тъмнина .Може би всичко това, може и само едно от тях да е.Погледни ме.
Ф- Не искам. Когато слушам как говориш за мен винаги става така.Когато погледна в теб и всичко изчезва.
Е- Страхуваш се да ме погледнеш защото нещата , които се случват с теб се случват и с мен. Когато ме погледнеш не можеш да се скриеш зад неконтролируемия си гняв.
Ф-Аз няма да позволя това, ти няма да успееш.Гледайки те няма да залича всичко. Този път няма да стане така.
Е: Защо си уплашена? Уплашена си да кажеш , че е свършило или да признаеш , че не е. Уплашена си защото  не е свършило и ти го знаеш. Разбираш и лъжите, и ревността и всички грешки, които допуснахме, искайки или не.Никоя от тях не беше достатъчна за да заличи любовта ни.Можем да го причиняваме на нас , но не можем на любовта ни./не са способни/Дори и за всички глупости силата /волята / ни е достатъчна.Нищо не е свършило за да свърши и любовта.
Ф: Да, не е свършило.Колкото и пъти да казвах така и колкото пъти да бягах.Когато се отдалеча ми е много трудно да се върна пак при теб.Това ли е? Сега щастлив ли си?Ти, правотата ти, грубостта ти,всичко което си правил ни е докарвало до края много пъти.Каквито и да са тези чувства -да, любовта не е свършила.Не виждам причина да не е свършила./чуди се след всичко това как не е свършила/Разбираш ли ме?! Този път няма да послушам вътрешния си глас, сърцето си.Сега не съм лъжкиня, не мога да ти кажа , че всичко е приключило, но този път това няма да промени нищо.
Е: Ти беше права, ние не успяхме , те спечелиха ние загубихме.Трябва да приемем загубата , нали?
...........................
Ф:Не искам да правя никой щастлив от моята загуба. Дори, че стоейки тук е най-голямата ми грешка.
Е: Ф, погледни ми. Кажи ми. Заради кого оставяш?
Ф: Оставам.
Е: Оставаш, за да го свършиш.

Ф: Хайде, да приберем наоколо.

# 68
Евита,Наде,  wavey

Това е от сета,нали?

Неее...това тяло не е на наркоман...

# 69
Снежи, снимката за която питаш не е от сета, а сцена от серията, в която Явуз посети Емир в болницата.
Скрит текст:
В у-ще-32.
Е-Твоят любим все още не ти е купил кола. Тъй като можеш да разчиташ на капитана е лесно да се обърнеш и да си тръгнеш, нали Фериха?
Ф-Не смей да ме докосваш. Не си наясно какво говориш.
Е-Престани да играеш.
Ф-Махай се.
Е- За капитана говоря. Казвам, че плаща за това, което двамата сте преживели. Иска да плати дългът Ви.
Ф-Какво?
Е-Дааа. Любовникът ти дойде при мен и искаше да плати дългът Ви, а ти се правиш, че не знаеш.
Ф-Махни се от пътя ми!

Емко от ревност, ще се пръсне и не знае какво говори. ooooh!

# 70
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Евита,Наде,  wavey

Неее...това тяло не е на наркоман...

Ooo Задния фон е страхотен... smile3505 smile3508

# 71
Добро утро  Hug Диди, Hug мила всичко ще се оправи спокойно  Hug  хубав ден

# 72
tatarova   hug

Никога не съм си мислила , че Чаги е наркоман....даже и трева да е пушил това не го прави наркоман...

Поздравявам от името на Фери , всички жени на Емир Twisted Evil
Само да предопредя , че песента е чалга Mr. Green Mr. Green

# 73

Присъединявам се към това изказване.И за мене е така,а не бих могла да го кажа по-хубаво Peace Laughing

Меги,мила знам,че сме съмишленички... Two Hearts

Наде,права си,ама аз тези епизоди съм ги гледала на тагадък...  bouquet
Лудосчя,не случайно съм постнала снимка и на двамата претенденти за сърцето на Фери...

# 74
Добро утро  Hug Диди, Hug мила всичко ще се оправи спокойно  Hug  хубав ден
Hug
И аз не мисля, че е наркоман. Самият той каза, че е опитвал веднъж, но това не го прави наркозависим, но, че имаше някакво участие макар и индиректно в скандала с дрогата, имаше(дали дрогата е останала в тях след купон, или е внесена от някой негов близък е без значение), иначе не биха го задържали с дни в участъка до изясняване на случая, при положение, че другите ги пуснаха, а в районното останаха малцина чак до Понеделник.
Малко или много това, ще е като белег за името му, който с времето може да се заличи, но не и да изчезне напълно. Поне това е моето виждане.

Общи условия

Активация на акаунт