Астрология-3 тема

• 68 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета Hug
Някой може ли да ми каже как се изчислява Синастрия?
Няма ли някои саит в които да си я сметна така както има за наталните карти?

# 166
  • Бургас
Здравейте, момичета Hug
Някой може ли да ми каже как се изчислява Синастрия?
Няма ли някои саит в които да си я сметна така както има за наталните карти?

www.astro.com
horoscope drawing calculations- extended chart selection - synastry от вид на таблицата

# 167
plami!, синастрията е налагането на два хороскопа един върху друг и тълкуването на аспектите, които планетите от единия сключват с планетите от другия и в кои домове попадат. В астрото можеш да построиш синастрична карта, но там нямаше тълкуване на аспектите. В някои  програми има възможност за генериране на автоматични интерпретации на синастричните аспекти /по-горе дадох линк към Зет, в която имаше такива текстове едно време/, но все пак е по-добре да се обърнеш към астролог.

Ако разбираш английски можеш да ми пратиш данните си и ще ти изпратя генерирани готови текстове от моята програма. Нямам време лично аз  да ти направя подробен анализ, но поне интерпретацията от програмата ще ти даде някаква представа за какво става въпрос.   

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 07:57 от Greene

# 168
  • София
Грийн, каква програма ползваш, преполагам има описания не смао за аспектите при синастрия но в натална карта и т.н. аз си дръпнах от замунда Sky 6, но още не съм я инсталирала  Rolling Eyes

# 169
Janus. Да, има тълкуване и на аспектите в натала.

# 170
Някой може ли да помогне и да каже какво вижада тук? Благодаря ви много!

# 171
Някой може ли да помогне и да каже какво вижада тук? Благодаря ви много!

какво виждам аз- последните 7-8 години,никак не са били лесни за теб,първо започнало е със Саде сати- това са  7,5 години,през който тр.Сатурн преминава през 12,1,2 лунен дом- това е в период в който човек се жени,ражда деца,/при първият саде сати/ гради дом,сигурност или кариера,зависи от статуса на луната и сатурн,при теб луната У1,сатурн У7-засяга те лично,свързано е с партньорствата,брак ,когато тр.сатурн е бил в съвпад с луната,вероятно си родила/ др.възможност е когато тр.сатурн е бил в съвпад с У5 венера/ ,но като цяло периода ти никак не е лек-много нерви,напрежение/тр.уран е опозиционирал меркурий/сън не те хващал- тр.уран е квинконс с луната ти- чувстваш се притисната ,без изход и с повтарящи се ситуации и събития,който са невъзможни,в дома -сем.спорове,конфликти  и като гледам слънцето в съвпад с плутон и сатурн и луната в каре с марс-проблеми в брака,които тр.плутон като застане на дсц.ще приключи по един законово категоричен начин,но това ще дълъг,труден и болезнен процес,тъй като плутон ще квадратира стелиума във везни Sad

# 172
omi, признавам ти, че си добра. Родих преди 6,5 години. Периода ми особено през последните 3-4 години е много труден или поне за мен, но иначе от раждането на детето. Депресии, напрежение, нерви, това което и ти си написала. Повтарящите ситуации са в това, че имам проблеми в брака си, а така и не намирам сили да си тръгна окончателно. Тръгвам си, а после пак се връщам и то няколко пъти. Благодаря ти!

# 173
Депресии, напрежение, нерви, това което и ти си написала. Повтарящите ситуации са в това, че имам проблеми в брака си, а така и не намирам сили да си тръгна окончателно. Тръгвам си, а после пак се връщам и то няколко пъти.

предстоят ти коренни промени и чистки - тр.плутон в твоя 7 дом ще трансформира  личните и бизнес взаимоотношения, всички,който спират развитието ти ще останат в миналото,след това ще останат само истинските и стойностни за теб хора,на който можеш да разчиташ,като помощник на плутон е тр.уран  в сходящо каре към партньорката ос,ще те зареди с необходимата революционна енергия -там ,където са необходими промени ,да се случат въпреки твоята колеблива,нерешителна,отстъпчива и  миролюбива природа,готова на всякакви компромиси в полза на общото благо,уран е ток,високоволтов,те заедно със юпитер се славят като освободители в сферата,която засягат,а и юпитер скоро ще премине асц. и ще опозиционира дсц.- лоши времена за всички поробители- а съвпада на У7 сатурн с плутон/слънце във везни казва всичко за съпруга ти Sunglasses
тр.юпитер през 12 дом,като У6 е бил в каре към луната У1 ,физическото тяло ,дано този огромен стрес,който си преживяла до сега да не се е отразил негативно върху здравето,възможни са психосотични симптоми,като уязвима е храносмилателна система,намери си винтилчета,с който да отпускаш напрежението,нещо което ти носи удоволствие и те зарежда позитивно Peace

# 174
Здравейте,бихте ли ме насочи към астролог в Русе. Има ли добри и точни.Искам да си направя личен хороскоп.

# 175
  • София
Да ви върна  за малко в темата за 12 дом Laughing.
Щерката не се роди в желаният час, и сега е с няколко планети в 12 дом Crazy / Юпитер, Черна Луна и Луната/. Планетите не са в съвпад. Луната е на 3градуса от АСЦ, предполагам можем да говорим за Луна на АСЦ. Луна и АСЦ в Рак.
Ани да е жива и здрава девойката. Нали знаеш , че хората с Юпитер в 12дом са благословени с божия защита.

# 176
  • София
Относно часа на раждане. Дъщеря ми е 92 година и има записан час. Аз не съм ходила още да видя, като се прибера в Бг ще се разходя до общината. Там, в общината има едни дебели огромни книги, в които  няма начин да няма час, може да си попаднала на дръглива служителка, защото и на моето питане по телефона ми казаха, че нямат такава услуга, и да вървя да търся в архива на болницата, но аз съм магаре, и се заинатявам, особено със мързеливи и некомпетентни служителки, та издирих шефа на администрацията, написах му писмо, в което обясних подробно какво искам, просто един час, и щом го има в Русе като услуга, защо да го няма и във Варна. Та после получих много любезен имейл, в който ме канеха да отида и да си получа часа на раждане.
Според мен пробвай с мейл до шефа на Възраждане.

Благодаря ти, ще опитам и аз с писмо  Hug Значи излиза че в регистрите имат справката все пак, но вероятно защото не е фиксирано като услуга в ценоразписа - не се наемат да ровят  Tired 

# 177
Да ви върна  за малко в темата за 12 дом Laughing.
Щерката не се роди в желаният час, и сега е с няколко планети в 12 дом Crazy / Юпитер, Черна Луна и Луната/. Планетите не са в съвпад. Луната е на 3градуса от АСЦ, предполагам можем да говорим за Луна на АСЦ. Луна и АСЦ в Рак.
Ани да е жива и здрава девойката. Нали знаеш , че хората с Юпитер в 12дом са благословени с божия защита.
Благодаря. Не знаех, да си призная, но от темата разбрах......доста бях поизоставила астрологията, сега отново чета......
и за Саде сати бях забравила.........но след някоя годинка ми предстои, сега си припомням и дообразовам.......какво да гледам?

# 178
От темата за Саде Сати, сега търся да почета, попаднах на транзита на Сатурн през Скорпион / нали съм със Слънце в Ск, и един стелиум, който започва във Везни и свършва в Ск.
прочетох това:
http://www.bela.bg/?page=inner_page&page_id=23
нямам оплаквания от Сатурн за сега, интересното е, че точно когато минаваше през стелиума ми, имах усещането, че всичко в живота ми се подрежда, като по вода, без да се шегувам, Вселената подреди перфектно разни събития, детайли, беше невероятно......възхитих се.
а пишат, Ск. да се подготвят за предизвикателства и изпити в живота, като свърши периода на Сатурн в Ск, ще имам малко отдих и после се започва Саде Сате.

# 179
  • Бургас
кои показатели разглеждате при затъмненията - лунни и слънчеви?
и колко време действат затъмненията като са толкова често сега?

Общи условия

Активация на акаунт