Астрология-3 тема

• 68 520
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, чета ви и все искам да се включа при вас, но все не ми достигаше куража Grinning

Интересувам се от астрология, но искам да започна от начало.Имам няколко книги, но има ли програма, която да дава по-голяма яснота  Grinning

Кашпичка,давай смело, ако имаш желание на първа страница има доста теми  и като начало- започваш от наталната астрология,успех Peace

http://pims.ucoz.net/publ/13

# 286
Момичета, моля ви да ми помогнете! Чета, колко и какво разбирам е друг въпрос, но съм изпаднала в едно състояние на апатия, депресия, рев и сълзи. Плутон ли е виновен за това, кога ще приключи, че положението е непоносимо? Видима причина за състоянието ми няма. Някой, ако ме попита защо плача и съм в това състояние, няма да мога да обясня, та дори аз сама за себе си не мога да го обясня. Та кога ще мине тази депресия, моля ви?!!

# 287
Момичета, моля ви да ми помогнете! Чета, колко и какво разбирам е друг въпрос, но съм изпаднала в едно състояние на апатия, депресия, рев и сълзи. Плутон ли е виновен за това, кога ще приключи, че положението е непоносимо? Видима причина за състоянието ми няма. Някой, ако ме попита защо плача и съм в това състояние, няма да мога да обясня, та дори аз сама за себе си не мога да го обясня. Та кога ще мине тази депресия, моля ви?!!

статия за депресията през призмата на астрологията

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=break&Number=1941217037

отделно при теб ретро тр.меркурий ти е на асц. в знака на рак и  У12 и 4 дом свързани с такива усещания,явно си в период на преосмисляне и преоценка на неща свързани с 4 дом- дом семейство
и емоцията ти е в повече, а и имаш огледален съвпад юпитер- слв
тр.юпитер върви към съвпад с нат.слв
тр.слв е в съвпад с нат.юпитер
юпитер ,заедно с уран са алтернативи на депресивните състояния,предизвикани от плутон и сатурн

# 288
Аз да споделя само, че в момента съм прибрала всички четива по астрология, липсва ми много, мозъкът ми мухлясва и закърнява сред тави мусака, пастицио, салати и макаронади, та с нетърпение чакам да свърши сезона и да се върне спокойствието и бистрата ми мисъл  Mr. Green След един месец имам РД и си поръчвам за подарък хороскоп  Laughing

# 289

След един месец имам РД и си поръчвам за подарък хороскоп  Laughing

....който да си направиш сама  Peace

# 290
Оми, благодаря за топлото посрещане Hug
Благодаря и за статията за връзката между депресивните състояния и астрологията, мен също много ме интересува точно това Tired

А, кой астролог бихте препоръчали за изготвяне на хороскоп?

# 291
omi, благодаря за статията.

# 292
  оми ,    Laughing    със сигурност някой ден сама ще си гледам картата, но за сега имам нужда от външна помощ  Laughing

# 293
Здравейте,
преди време бях писала, че правим второ бебе с мъжа ми, но нещата се бавят. Тогава omi ме обнадежди много със следните думи:
Цитат
Здравей Марта,

Транзита на сатурн през  5 дом  забавя нещата,особенно транзитирайки през плутон У6 +сатурнов възврат и сега от 5 месеца в ретроградна фаза, У5 Венера скоро е ингресирала в нов знак ,а последният градус от старият знак и  първият градус от новият знак,са анаретни, съпроводени с криза и прогр.Луна сигнификатор на майчинството ,също ще сменя знака,всичко изброено до тук не са бене фактори,но към края на октомври първо

тр.юпитер преди ретрогредие ще активира У5 венера с тригон /м.10 2013/
към края на годината и началото на 2014 г.- тр.сатурн ще активира У5Венера ,пак с тригон,
прогр.луна в близнаци ще е в опозе на юпитер/, м.01 2014/
прогр.У4 Марс ще е в съвпад с У5 Венера/ указва нов човек в родата/м.01 2014г./
прогр.Марс У11 съвпад Луна У1,също указва бременост/м.01.2014/
на 3 ноември 2013 пък сл.затъмнение ще се случи в твоя 5 дом,а то играе ролята на отключващ фактор на тригоните от тр.юпитер и сатурн,така,че ноември,декември и януари си в добър период и това,което искаш ще се случи,сл.затъмнение като действие е до следващото ,т.е – 6 месеца.

успех

Вчера правих  тест и имам две чертички, повторих го и пак има две Simple Smile . Надявам се другата седмица и при лекаря да се види също бременност. Много се радвам, че стана по - рано от ноември, което в същото време ме учудва, защото знам, че тези неща се виждат много точно по картите. В краина сметка важното е, че се случи Simple Smile

# 294
tovako79 чудесна новина!!!!!  Hug  Желая ти лека и безпроблемна бременност! Здраво бебоче на финала  Hug Браво!

# 295
Марта, много се радвам за теб  Peaceда сте живи и здрави и късмет всичко да протече гладко Peace

явно съм подценила действието на тр.Юпитер,като основен сигнификатор на децата пресичайки Асц. и ингресиращ в Рак/връзка с Луната/ и в сходящ съвпад със СЛВ ,/като по натал Юпитер е есециално силен,в обител и в тригон към Луната/ пък и мунданният оформящ се голям воден тригон Юпитер-Сатурн-Нептун,при теб активира 1-5- МС,ретроградното преминавани на тр.сатурн през наталния У8, стимулира,както и отминалото пълнолуние на 23-06-2013/в 2,10 Козирог/ ,със супер луна е точно по Нодалната ти ос 1-7 е отключило това,което днес научихме като блага вест Peace

и понеже сме в ретроградие на меркурий в рак си открих една грешка

Цитат
прогр.У4 Марс ще е в съвпад с У5 Венера/ указва нов човек в родата/м.01 2014г./  прогр.У4 Меркурий ще е в съвпад с У5 Венера
прогр.Марс У11 съвпад Луна У1,също указва бременост/м.01.2014/

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 11:07 от omi

# 296
Здравейте!
Никога не съм се  интересувала от астрология, дори и от зодиакални знаци (отне ми година докато запомня дъщеря ми коя зодия е, т.к. е м/у козирог и стрелец). Скоро водих сина ми на лекар, който преди да назначи лечение винаги преглежда хороскопа на пациента, след неговия преглед реших да питам доктора нещо и за мен, а той ми направи доста подробен хороскоп. От нещата които ми наговори запомних, че в момента съм в период в който Плутон ми е определящ и може да се каже, че живота ми ще се раздели на "до сега" и "от тук нататък". Нещо лошо свързано с "мъжа-слънце" в живота ми (баща или съпруг) или някаква друга голяма промяна. Горещо ми препоръча раждане на детенце, което трябва да бъде заченато ей сега (да, ама аз си имам три). Виждало ми се и, че имам някакви ясновидски способности (ама аз нямам), това можело да се отключи например след инцидент. Човека ме предупреди, че всичко това може да се тълкува по различни начини, просто Плутон определя големи промени в живота, като тези промени могат да бъдат от различно естество и да доведат до нещо хубаво.
От тогава този Плутон ми е все в акъла.Не искам да претърпявам инциденти, не искам нещо лошо да се случи пък макар и за добра промяна да е.На всичко отгоре съм забременяла точно сега, а четвърто дете ще ми е наистина  Crazy, на всичко отгоре претърпяхме скоро силно отравяне и мисля, че това ще даде отражение на евентуално бъдещо бебе.
Момичета толкова ли е лош този Плутон? Какво по-точно влияние оказва върху живота на човек и всеки ли човек изпада във такава фаза?Пълен лаик съм както ви казах и в началото, бихте ли ми обяснили с по-прости думи?

# 297
Ilita♥♥♥, omi, благодаря ви за пожеланията. Много съм щаслива, тъй като вобще не очаквах да е станало точно сега:)

# 298
tovako79, супер новина! понеже и ние се борим за второ детенце, ама и при мен сатурн транзитира през 5-тия дом (и то до 2016 г.), та ще те взема за добър пример, че макар и със забавяне се случват нещата с пустия сатурн там Laughing Laughing Laughing

а оми по няколко показателя ти е писала, че оказват нов член на семейството догодина, та баш добре си го е разчела Laughing

леко бременеене!

# 299
tovako79 честито и лека бременност Hug чудесно е да очакваш бебе Heart Eyes

Оми, четох статията за депресията и планетите, аз имам съвпад на Венера и Сатурн в 7 дом.Би ли коментирала? Ще постна и карта.

Общи условия

Активация на акаунт