Ако така се реши, Сатурн ще се пада в 1-ви дом, което не е добро местоположение. Другите планети горе-долу са приемливи. Около 11,30-12,00 ч става въпрос. Асцендентът ще е везни - дава физическа красота.
Какво да очакваме ние водните - риби, раци и щуки? Любов 

Какво да очакваме ние водните - риби, раци и щуки? Любов
Omi
. Астрологията ми е стара дългогодишна любов, която, случайно или не, зарязах, когато се преместих да живея извън България, по необясними причини рязко изгубих интерес. Случайно видях темата и се оказа, че старата любов ръжда не хваща, изчетох тази тема и сега наваксвам с предишните две.
.
) . При малкия сатурн и венера са в съвпад на Ац, там е малко по-добре положението, доколкото би могло да бъде със сатурн в 1-ви дом. Още са много малки и е рано да се правят изводи кое как им се отразява, но при баткото тези положения си личат от първия ден, много труден характер е, много ни е трудно с него.
. Астрологията ми е стара дългогодишна любов, която, случайно или не, зарязах, когато се преместих да живея извън България, по необясними причини рязко изгубих интерес. Случайно видях темата и се оказа, че старата любов ръжда не хваща, изчетох тази тема и сега наваксвам с предишните две.
.
) . При малкия сатурн и венера са в съвпад на Ац, там е малко по-добре положението, доколкото би могло да бъде със сатурн в 1-ви дом. Още са много малки и е рано да се правят изводи кое как им се отразява, но при баткото тези положения си личат от първия ден, много труден характер е, много ни е трудно с него. 
. Ще намериш оправдание за всички постъпки на съпруга си . АСЦ Козирог - твоята гледна точка за брака се формира на основата - солидни традиции , Меркурий незвисимо от неизгодната си позиция е поставен в 10 дом и понеже не е много далеч от слънце предполагам, че обществен имидж е важен за теб , Слънце вероятно в девети дом? Луната си е много благоприятна в Рака ти в седми , защото това е женското ти начало, а то е представено чрез партньор . Самата квадратура може да те държи в напрежение, но за развод не ми се вярва . Препоръчани теми