Мисля,че тази теми ще ни помогне, с общи усилия, да се ориентираме в седмичната обстановка,на чиито фон ще развиваме деня си,идеите си ,творчеството си.Ще успяваме по някакъв начин да тушираме негативите и заедно да преживяваме успехите си!

Ще си позволя да дам обратна връзка по твоя коментар с преживелиците ми от първия работен ден. Леле, леле, леле.........направо съм в шок- такава объркация, хаос и пълно размиване на мозъка отдавна не бях преживяла. Аз съм трета декада на Дева, за четящите. Разсеяност, липса на концентрация и фриволно губене на целта от очи ме съпътстваха през целия работен ден. Това, ядове и недоразумения с колегите бе едно на ръка, но и колко жаби се наложи да нагълтам от Шефката
и то без основание. За невъзможността да престъпи закона например и за отказа ми аз да го направя си го изкарва на мене...
И как: спуска ти задачи в движение, несъизмерими с времето и обема им. То бива квадратура и ретроМарс бива, но ме е страх да стартирам не само днешния ден, но и изобщо седмицата от тяхното влияние върху ми...
Дано само при мен е такъв ошашяващ ефекта им.
Къш, къш, къш....да се пръждосват тия от звездното ни поле като съвкупност!!! 
,при теб ще е всяко зло за добро.При мен денят беше спокоен (сама съм си шеф) и разбрах,че печеля от тотото,играта"Зодиак"цели 10 лв
.
Аз съм зодия Везни (06.10) ...напоследък ми е едно депресирано и отчаяно ...вчера деня беше добър, но като се прибрах в къщи имаше лека разправия с роднини, което много ми скофти настроението и не ми е минало и днес ...
Имаше ли някакъв аспект свързан с 2ри или 5ти дом?