Астрология-3 тема

• 68 448
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
за въпросният съвпад
Скрит текст:

Благодаря! От това което чух излиза, че този съвпад се е отразил и върху четвърти дом при мен със сигурност... вече. Интересно как ли ще проработи в пети при положение, че е невъзможно да забременея, по здравословни причини  Laughing  А и не се сещам за нищо креативно върху, което да съм работила напоследък  Joy
_az_ Благодаря, за материала! Беше ми полезен   bouquet

# 661
Много ще съм благодарна, ако някой ми отговори  Praynig
Сатрун прави съвпад със СЛВ. Преди 11 години при същият съвпад загубих баща си и животът ми се промени много. Имам натален съвпад във втори дом - дева - Сатурн+СЛВ+луна.
В момента транзитния Сатурн прави съвпада над 5- дом в скорпион. Дали да очаквам поредната порция гадости или този път няма да има такива сътресения. Благодаря ви! Прикачвам картата с транзитите:

Скрит текст:

Не, едва ли ще имаш кризисни събития. Преди 11 години транзитен Сатурн /+сев.възел/ е бил в близнаци и е активирал наталния ти Т-квадрат между опозицията Слънце-Луна/Сатурн в карета към Нептун. Аналогията на този т-квадрат е именно отделяне, раздяла в семейството. Включени са естествените сигнификатори на 4 дом /Луна/ и 10дом /Сатурн/. За сигнификатор на бащата се приемат също Сатурн и Слънце. Транзитен Плутон отсреща в стрелец сигурно е допълвал аспекта до голям кръст.
Винаги се гледа какви са аспектите на транзитите с наталните планети. Сатурн в скорпион не е страшен в твоя хороскоп. Но като влезе в стрелец отново ще активира това рожденно тау, така че за тогава имай едно наум.

# 662
Greene   Hug  много ти благодаря!

# 663
  • София
Малко криминален елемент да вкараме - 10 годишно наблюдение върху убийци,жертви и зодия, направено от МВР преподавател. На мен ми беше много интересна. Но нямам коментар, никога не съм се замисляла/чела за фактори подсказващи насилие в натала.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1068738

# 664
Интересна статия, благодаря

# 665

дома и знака на Марс биха били по-подходящи за статистиката според мен

и 1000 разкрити случая не правят статистика
колко ли скорпиони са се измъкнали  Sunglasses

# 666
Хм, и аз нещо не се впечатлих от изводите на този психологът Йорданов. За агресия и убийства имаше значение Марса, да, това го четох някъде, ама сега не се сещам къде... Rolling Eyes  Отнасяше се за съчетание на Марс с Плутон в някакъв негативен аспект , имаше и  още нещо ...ама като не помня какво  newsm78

# 667
Квадрата или опозицията, но мисля основно квадрата на Марс и Плутон дава възможност притежателят им да стане жертва на насилие/престъпление.

# 668
  • София
Здравейте, както обещах пиша за Мира Кунева. 70 лв е посещението, не съм убедена дали съм доволна. Това което ми направи впечатление на първо четене е че много различни и противоположни неща ми каза сравнение с Тони Димитрова, като кармични задачи, и за една синастрия я питах, иначе набляга на говорене за бъдещето, като по мое мнение повтаря едно и също, аз се опитах да я питам някакви неща за насоки не знам дали не си задавах правилно въпросите или тя така беше настроена но все ми отговаряше че това не било врачуване ако съм искала нещо по конкретно да знам да съм отишла друг път с конкретен въпрос. Пример говореше ми как транзитен сатурн спирал вече да прави аспект с венарата ми и щял да се отвори период подходящ за връски, виждала скоро връзка и т.н. като я попитах какъв тип, човек да очаквам дали го познавам или е някой нов (поне от това което тука сме комнетирали съм останала с впечатление че тази неща могат да се видят) тя отказа да ми отговори като съм срещнела някой да съм отишла пак да питам  Rolling Eyes Аз лично ми се искаше повече неща по натала да ми каже, тя така й не го направи  Rolling Eyes

# 669
Странно, би трябвало да може да конкретизира и опише човека, с който в бъдеще би имала връзка, поне Слънчев знак, основни неща.......... Навремето А. Вотей дори ми обясни как/къде/обстоятелства ще се запознаем с ММ, правилно прогнозира, тогава не ми се вярваше Wink....

# 670
  • Бургас
съвпад на сатурн и марс в мъжки хороскоп съм срещала, че е аспект на насилник.
тези статистики само по зодия са ми малко...вестникарски.

# 671
Здравейте, момичета!

Съвпад на Марс с Уран  например предупреждава да не си играете с оръжие, че може да ви гръмне само в ръцете  Joy Joy

Обаче Плутон-Марс си е опасна ситуация.Тук имаме 2 типа гняв - егоистичен гняв - Марс и инстинктивен гняв - Плутон.Ако човек с такъв не може да си обуздае гнева, наистина му идва отвътре да иде в първия магазин и да си купи нещо за стреляне и свършва в затвора или психиатрично заведение. Поне от това, което четох , хората с такъв съвпад още от малки са податливи на  вътрешен гняв, който се изразява още в бебешка възраст, при желанието за храна, сетне пубертета ( плутоновата трансформация, дет щеш не щеш се случва) и последващи ситуации в годините. Плутон , като външна планета дърпа Марса надолу в подсъзнанието, и както казват Плутон е разширение на Марс (Нептун на Венера, Юпитер на Меркурий).
Туй ми дойде на първо четене в главата.

Дъщеря ми се обърна към астролог преди да замине на бригада в Америка, вчера ми чуруликаше по телефона, че всичко до момента се е получило. Запознанство с по-възрастен мъж, край вода, зодия Дева или Теле, не помня, честа смяна на работата - смени поне 2-3 втори работи, а да не Ви казвам, че на оми прогностиките , които нахвърли за мен и щерката до момента са по разписание.
Днес ми е последен работен ден и от утре се отдавам на лежане по плажа и четене. Имам си шезлонг, столче, чадър, масичка и всички атрибути за плажен мързел. Изхвърлихме готварските печки и котлони, стари дрехи, непотребни вещи, сигурно нещо в синастрията ни с ММ се активира  hahaha hahaha решихме да се храним повече със свежа храна и плодове.
Хубав , усмихнат , прекрасен и слънчев ден днес  Heart Eyes

# 672
  • София
Странно, би трябвало да може да конкретизира и опише човека, с който в бъдеще би имала връзка, поне Слънчев знак, основни неща.......... Навремето А. Вотей дори ми обясни как/къде/обстоятелства ще се запознаем с ММ, правилно прогнозира, тогава не ми се вярваше Wink....
Именно колкото пъти нещо по конкретно я питах тя агресивно отказа да отоговори и ме нахокваше   Crossing Arms
Тя ти дава запис на сеанса аз вчера го слушах и честно казано преслушвайки го установих колко общи неща е говорила без нищо конкретно, без да споменава аспекти,  иначе само хубави неща ми каза ама според мене си беше тенденциозно  Tired
И след като тя не ми отговори на тези въпроси може ли някой от вас да ме насочи  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 14:24 от *smoke*

# 673
общи неща е говорила без нищо конкретно, без да споменава аспекти,  иначе само хубави неща ми каза ама според мене си беше тенденциозно  Tired

на моя приятелка й подариха консултация с Мира Кунева. Беше й предсказала две нови вълнуващи любови през годината, а тя си остана с предишният приятел и роди в края на годината (бременност и бебе нямаше в прогнозата)

# 674
  • София
на моя приятелка й подариха консултация с Мира Кунева. Беше й предсказала две нови вълнуващи любови през годината, а тя си остана с предишният приятел и роди в края на годината (бременност и бебе нямаше в прогнозата)
това е още по-обезсърчаващо като го прибавя към казаното от нея  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт