Отговори
# 375
добро утро и от мен,тук времето е мрачно е смотано.днес съм на преглед,стискайте палци кистата да е изчезнала  Simple Smile
весел и усмихнат ден на всички

# 376
Здравейте момичета !

На 26 -ти се разбрах с  моята АГ , да ида да се запиша на ЖК. Тя работи със здравната каса, но май тази ЗК почти нищо не поема. Както и да е, аз така или иначе щях да си избера тази лекарка, защото и имам доверие. Сега чакам 26-ти с нетърпение, за да видя малкото човече  Heart Eyes

Днес не ми се гади. Надявам се това гадене да понамалее вече.

Успешен ден!

# 377
  • София
Мами, знам че още е много рано, но все пак мислили ли сте евентуални имена? При нас снощи май се видя нещо, но докторката не беше сигурна, защото е рано. Сега концепцията ми ще бъде разбита на пух и прах, защото приоритетните ми не са от предполагаемият пол. Вероятно на тези като мен, на които им предстои за пръв път имат някакви желания и са си избрали от преди няколко имена или...?

# 378
даам от няколко дни си изреждаме азбуката и си предлагаме имена Simple Smile и след гласуване отсяваме.
Аз много искам да имаме момиченце, но май няма да ме огрее Simple Smile каквото дойде , само да е живо и здраво  Praynig
За сега сме избрали едно мъжко и едно женско име, но не се знае във времето какво ще стане и дали няма да изберем по -подходящи.
Само сме решили да не го кръщаваме на никого, ами то да си има именце, което да е избрано за него.
soho doll  вие избрали ли сте?

# 379
Здравейте и от мен  Hug
Днес е петък  newsm68 newsm44
Енитка дано и всичко да е окс и да се разпишеш веднага Peace Hug
Дани мила и теб ще чакаме по-късно да кажеш как е бубката в пупата/ сега мъж ми така вика на корема ми, че аз имам чуството, че расте с часове, и като се пребра снощи вика, лелееееее вече каква пупа имаш:)
На мен вчера ми беше деня в които почти не ми беше  лошо, нооо вечерта ми се разказа играта. И точно се зарадвам, че вече намаля гаденето и лошото и то с пълна сила се връща отново.
Pukanka_ дано все така да продължаваш и за напред Peace
Сохо точно вчера говорихме за имената с мъж ми:) Тъй като женско име имаме измислено от първата бременост и там е ясно, тогава много трудно решихме какво да е мъжкото, и сега пак ще е така, ако пак е мъж. Но на този етап решихме да не се тормозим да мислим, като му дойде времето ще , ако трябва /макар че се надявам да не ни се налага  Peace

# 380
Ох, името ми е болна тема  Confused
При нас името се знае, още преди да сме направили бебето. Трябва да кажа , че аз съм тази ,която направи компромис за името.  

# 381
и аз мисля че е раничко за имена,но аз мисля и даже си измислихме имена за момче и момиче.предния пътбях категорична че детето ако е момче ще се казва Мартин и точка,така и стана.Сега таткото предложи имената и аз нали трябва да се съобразя.Момичешкото име ми харесва ,а момчешкото не,така че мноооого се надявам да е момиче.а и онзи калкулатор за пола ми беше показал момиче,та малко се успокоявам  Laughing
So^Amazing ,със сина ми знаех че ще се казва Мартин години преди да забременея,много-много отдавна,бях влюбена в това име  Simple Smile

# 382
И аз имам любими имена, но избраното за бебето не е сред тях. Отдавна знам, че един ден детето ми ще носи името, което съпругът ми настоява, но на мен името не ми харесва. Обаче реших да се предам, тъй като не искам да си тровя нервите заради това име. Макар, че не ми харесва  Confused

# 383
  • София
Пуканка, аз все съм си мислила за момиченце. Даже напоследък си избирах разни бебешки фибички и диадемки от един сайт  Mr. Green . Имена съм избрала 2-3, все за момиченце. Не е сигурно още, но май ще започваме от начало с мисленето, а повярвайте ми с моя никак не е лесно да се стигне до консенсус. То затова има 2-3 налични за момиче, защото не можем да се спогодим.
Енитка, то че е рано - рано е, но на мен ще ми е първо и дълго чакано, та няма как да не го мисля и очаквам с нетърпение  Heart Eyes

# 384
  • София
So^Amazing, де да можех да приемам нещата като теб. Готова съм на война да тръгна, особено сега с тези хормони. Възможно е мъжът ти да размисли до края.

# 385
 Grinning на мен ми е второ и пак го мислехме от както видяхме двете чертички  Grinning това са хубави неща,така че.....само живот и здраве всичко с всички ни да е добре

# 386
Добро утро, момичета. Друго си е със слънчице и без дъжд! Сутринта най-после се записах за ЖК в 17-а п-ка. За мамите, които се интересуват - д-р Елица Иванова няма да регистрира бременни това тримесечие- няма лимит. Аз се записах при д-р Венко Павлов - изглежда много приятен и усмихнат човек. Но от понеделник е в отпуск и се връща на 1.03. Ако някоя от вас се е насочила към 17-а п-ка, да го има предвид и да не се разкарва преди това.
Иначе пак видяха бебо - размахваше крайници Joy
Хубав ден ви желая и до скоро! Аз засядам да работя.

# 387
So^Amazing, де да можех да приемам нещата като теб. Готова съм на война да тръгна, особено сега с тези хормони. Възможно е мъжът ти да размисли до края.

soho doll, ние сме заедно от 10 години, така че не се надявам да склони.  Колко пъти сме се карали заради това, че вече ми писна. Предложих  име със същата буква , което знам , че той харесва , но без резултат за сега. Дразня се , не е като да ми е все едно, ама не искам да се караме. Надявам се, че ще си промени мнението, макар че дълбоко се съмнявам.

# 388
soho doll ще се съгласява мъжа ти, няма къде да ходи  Peace
Уф някой знае ли какво мога да пия за главоболие  ooooh!
Нещо ме заболя, а нямам идея какво мога да пия..

# 389
  • София
Пуканка, вероятно е заради кръвното. Може да пиеш две кафета на ден. За лекарства не знам, аз не смея да взимам

Общи условия

Активация на акаунт