Отговори
# 630
Голям мързел ме гони днес , голямо нещо ... EmbarassedМога да изкарам целия ден в леглото  Crazy Сутринта като заведох дребосъка на детска и като се върнах айде пак в леглото , после се събуждам и си викам аз май докато се надигна и ще трябва да ходя да я взимам Joy   
Вече всеки ден си правим планове за гостуването в Италия и това така ни зарежда . И двамата много обичаме промяната  , и скучното сиво февруарско ежедневие много ни беше сдухало . И тогава на мен ми хрумна тази идея да отидем малко при сестра ми в Рим и там да прекараме март месец . За сега и мъжът ми не работи така че сме свободни да отлетим Simple Smile  Е, това разбирасе благодарение на това , че ММ има няколко работени месеци в Щатите за 2012 и нали е гражданин има право да взема такса ( tax return ) . А и детето е родено там и за нея само ще вземем към $2000 . Сега даже се шегуваме да ходим да раждам пак там , че и за другото да можем да взимаме парички после Mr. Green  Абе то добре , че сега ще успеем да вземем тези пари , че както и двамата бяхме със сезонна работа -лошо !  За съжаление , той сигурно после лятото пак ще замине да работи ,  все пак тези  деца трябва с нещо да се гледат. Но до тогава сме решили да си подарим едно различно преживяване  Heart Eyes
Аз се отплеснах май, но нищо , на вас ако не споделя на кой  Grinning
Хубав ден  Peace

# 631
Момичета, просто ме притеснявате с вашите издути кореми!
Аз съм хем с втора бременност, хем съм дърта и още ми е залепнал корема за гръбнака, както се изразява Pampers, като казам на хората, че вече съм края на трети месец и всички ме гледат толкова подозрително! Мисля,че никой не ми вярва, с едно недоверие свеждат поглед към корема и се чувствам неловко. Вчера ходих на зъболекар и казвам на докторката да почваме да правим зъбите и тя "Оле, ама въобще не ти личи!" Все едно е някакъв проблем. Направо почвам да се чудя расте ли това дете, вие имате кореми, хората около мен очакват да имам корем,а аз плоска,та хлътнала!

# 632
 sealover, много добре сте го решили. Ще ви се отрази добре.
А ако имаш възможност, защо не родиш и второто си дете в САЩ? Нямам предвид финансовата гл.т. Сега едното ти дете има тяхно гржданство, а другото няма да има.

Amelly, твоето е нормално. Не се притеснявай. Аз съм така заради стомашните проблеми. И не изглеждам като бременна, а по-скоро като сумалийче  Mr. Green

# 633
моето коремче е също незабележимо,все едно съм хапнала повечко,но не ме притеснявчм си по-нататък сигурно ще стана като плондер,с предишната бременност качих 23-24кг,ака че по-нататък сигурно ще ми се случи същото.Приятелката ми,която сега е в 5месецц,като беше бременна в 3-ти-беше все едно е в 6-ти.Колкото по-късно наддам,толкова ще ми е по-добре.И на мен също ми е едно мързеливо и заспало,едвам стоя,но ако легна незнам кога ще стана,а и довечера сигурно ще съм  Shocked така,и така нощем немога да спя.Тая сутрин се събудих в 6 и направо неможах да повярвам,колко е часа,очаквах пак да е 2-3.
Снощи се разправяме с кандидат баткото за бебето,беще му много странно че бебето е в корема ми.Аз му обяснявам че и той е бил там,а той ме стрелна с въпроса "Мамо,ти как ме глътна?"  Joy Joy

# 634
  • Gone with the wind
Чувствам се като кукувичка  - станала съм пикла на пиклите (през 20 мин. търча до тоалетната), от 2 седмици се будя в тъмните часове на денонощието, но днес направо си бих рекорда - станах в 3, след като се бях въртяла близо 1 час в леглото в опит да заспя.
Утре съм на БХС и вече едвам издържам, само за това мисля,  много ми е притеснено  Rolling Eyes Не се притеснявам за самото БХС, но все си мисля дали всичко ще е наред на ФМ  Embarassed

# 635
Amelly, хич не се притеснявай. Аз имам коремче, но сигурно от 11 клас не съм била с плосък корем, тъй че къде от бебето, къде от тлъстинки  Blush
Pampers , на 15ти март съм на преглед отново, чааааааааак след един месец, не знам как ще издържа. Аз имам предупреждение от док, че е възможно резултатът от БХС да ми е висок, заради спина бифидата, която чак сега разбирам, че имам  Shocked, а Снежи ми го написа в картона.

# 636
Здравейте и о т мен, аз до като влезна днес да драсна някой ред и то вечер ще стане.
sealover от това по-хубаво няма, да можете да се разнообразите и да изживеете прекрасни мигове далеч от тук. А малка ще я взимате ли с вас?
Amelly аз отначало имах доста коремче, но последните две седмици много леко забележимо, но не и залепнало за гърба де. Спокойно ще "щръкне" съвсем скоро:)
malka maimunka и Pampers говорете говорете..... направо се разтапям като чета за изживяванията, които сте имали Hug
lokresiq само спокойно, всичко ще е наред  Peace
За секса лекаря нищо не ми е казвал, а и не съм и питала, за това си се обичаме, но с леко безпокойство от страна на мъж ми, а и малко по-сме забавили ритъма.
Аз за спането си спа като пън /е доста сънувам/. С предната бременост бях ама много зле и заспивах права. Сега определено не е така, но то и предната не ми беше лошо а сега  Sick
Кристи и на мен мн ми харесва името, което  сте избрали   bouquet

# 637
За коремчето - и моето като че ли по в началото беше по-голямо, сега се прибра малко, но някакси като цяло около кръста имам един допълнителен пласт ли да го нарека, как ли. Във всеки случай с рокля или по-прибрани дрехи (каквито по принцип нося) още далеч не изглеждам бременна, а доста добре похапанала Close

На мен също като че ли вече ми е по-малко лошо и станах малко по-работоспособна. Въпреки че продължава да ме мързи като за световно. Ето в момента имам няколко "свободни" часа, в които трябва да свърша 3-4 неща, обаче аз си седя на дивана и си пийвам едно кафенце и не ми се помръдва....

# 638
Здравейте момичета Simple Smile  бях се отчаяла вече , но като прочетох коментарите ви , ми олекна, че не съм само аз....  По цял ден ми се гади, повръщам ...имам запек  и съм издута от газове... Направо не се трае. Минава ми само като го видя на ехографа Simple Smile

# 639
  • София
Аз пък  Sad винаги съм си била сумалийче. Откакто се помня съм слаба със коремче  Close

# 640
какви сме такива кльощави мами.....само с изпъкнали коремчета като на бременни мравки  Grinning  ама то ще си покаже след някой друг месец. Мен ме предупреждават вече да не си купувам тясни дрехи, а такива за слончета  Crazy

# 641
какви сме такива кльощави мами.....само с изпъкнали коремчета като на бременни мравки  Grinning  
Точно казано с моите 46 кг на ръст 166 Laughing - като бременна мравка съм

Lulu25, и аз имам такъв пласт тлъстинка по талията. Личи само с нещо прилепнало, но го забелязах.
Радвам се, е вече си по-добре.

Tanishte, аз съм на 11-ти при лекаря и на 20-ти при акушерката. Жалко, че няма да се засечем да пием по кафе в болницата.

# 642
Pampers имах колежка, която до 6тия месец имаше само малко коремче.  По-добре така , отколкото да станеш като кит Simple Smile и аз съм твойте размери.

# 643
Малка маймунка, браво за прегледа! Peace
Аз следобяд ще ходя да си взема резултатите от лабораторията и утре съм при АГ. А после трябва да запазя час за БХС.
За секса, правим, не много често, но сме внимателни! Peace
Успех на останалите, които скоро ще правят БХС!  Hug Hug

# 644
И аз нямам коремче, само като хапна тогава се издува, понякога много се подува, но знам че е от храната.
Бремелинките от Варна, къде сте се ориентирали да ходите на ФМ?

Общи условия

Активация на акаунт