Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро ,мили мами
тъй като ММ ми върза мартеничката още в 4ч. преди да тръгне за работа, а аз така и не заспах ,си пия кафенцето в това 1-во Мартенско утро и искам да ви пожелая

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА НИ И СЕМЕЙСТВАТА НИ ! БАБА МАРТА ДА НИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ ,БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ БУЗКИ НА СЛАДКИШИТЕ НИ ,ПОВЕЧЕ ВЯРА В ДОБРОТО И ПОЗИТИВИЗЪМ!

Идва пролетта и на мен ми е пролетно ,топличко и приповдигнато! Започва най-прекрасния сезон! Heart Eyes

Наистина от сърце ми се иска хората да станем по-добри и топли.....животът е всъщност толкова кратък миг ,че няма смисъл от много негативни неща!
Хубав и прекрасен да е денят ви!

# 151
  • София
Честита Баба Марта на всички! Бъдете бели и червени, весели и засмени!!! Hug Hug Hug

Малка Ралка е още с температури високи. Днес ще видим какво правим. Дали ще има АБ или ще изчакаме още един ден  Rolling Eyes Аз не съм спала много, много, ама съм на трудовия фронт  Wink

# 152
Честита Баба Марта!

Минах само да ви поздравя, у нас всички сме болни, особено аз - смазана съм, нямам сили да стоя на компа и друг път ще чета и пиша повече.

# 153
Честита баба Марта и от мен! Никола не дава да му се сложи мартеница.  Grinning

На всички болнички пожелавам бързичко да оздравяват.
В тази връзка да споделя,че от скоро открих аромотерапията. Гоним вирусите с етерични масла. Капя в разни сладкиши които правя различни етерични масла. Но най верен помощник ми е етерично масло от чаено дърво. Ако усетя че някой се чувства неразположен,мацвам на челото и бузите. Вдишвайки го, вирусите бягат от този аромат.

# 154
Честита Баба Марта,здрави и засмени,румени,червени да сте. : )

Ирето,бързо да се оправяте и аз го изкарах този вирус.Аз почти на крак ги изкарвам,този път нямаше как,такава отпадналост и умора,не можех да стана за минута,така че знам какво ти е,дано има кой да помага с Иво и да можеш да лежиш. Hug

Ани,моля те ,когато имаш време да ми напишеш рецептата за бисквитите на лични.И аз капя масла,но в салатите.ММ е голям неверник,ама ги яде...без да знае Mr. Green.За чаенето дърво не знаех,ще си взема и аз.Спомням си,че Хаберлеа капеше във вода някакво масло и миеше пода с разтвора вместо препарати.Между другото толкова си ми полезна всеки път,прекрасна  Hug Обичам да чета за здравословно хранене и продукти,но ти директно поднасяш смляно и наготово,суперр : )

Ваче,дано се разминете,но пък ако трябва да пие,че бързо да се оправя! Praynig

Шушиии,леко раждане ти желая,чакаме скоро нивини и да се разпишеш при първа възможност,чу ли??? : )

Бюти,браво на Лорче,че е слушала.Много яко сте го измислили и направили. Wink

Мартин навън скача,тича,пада,става,бута.... направо се разбива от игра и после едва издържа  да се приберем.Следобед като повторим и вечерта се ядва със съня,снощи само два пъти се събуди за малко.

# 155
Честита баба Марта и от нас, момичета  Hug Живи и здрави, румени, засмени  Mr. Green

# 156
Пао,последно правих ето тези бисквити с масла: http://blog.ekomag.bg/?p=394
Иначе в кексове капя портокалово, може мандарина, канела. В салати не съм слагала? Кои са подходящи?
Радвам се че ти е полезно инфото. И аз все чета за някакви такива полезни неща и ако може да минаваме без лекарства.  Wink

# 157
  • София
Здравейте и от мен и Честита баба Марта!  Hug

Ани, благодаря за идеята за капките чаено дърво, ще го пробвам задължително!

Шуши, ако още не си родила - леко и безпроблемно раждане!

Ваче, Роси, Яни, дано сте здравички вече, бързо оздравяване  Hug

Бюти
, страхотна разходка сте си направили, браво  Simple Smile

И ние моите свекъри от край време ги подготвяме да имат готовност за 2-3 дни да го гледат Виктор.
Нашите са го гледали с преспиване 1-2 пъти, трябваше и този уикенд да сме им на гости и една вечер да изкараме в Трявна сами с мъжа ми и приятели, но... за съжаление Виктор пак се разболя и то без да е ходил на ясла. Просто изведнъж се появиха същите симптоми като на гнойната ангина от преди две седмици - висока температура и налепи по гърлото. Дали е неизлекуваната стара или нова не можаха да ни кажат, направиха му много изследвания и ни е вирус, ни бактериално  ooooh! За малко да влезем в болница, но като се овладя температурата, храни се, пие течности ни се размина. Направо не знам какво да мисля вече, моля се да се разкарат трайно тези болести от нас, че ще лудна.
В момента е добре, от два дни няма Т, има енергия за двама (чудя се дали не е от изопринозина), в понеделник-вторник ще ходим на контролен преглед.

Аз вчера бях на интервю за работа, която е просто мечтаната за мен, още повече, че вече и свекърва ми се пенсионира и има кой да гледа  Виктор (май се отказвам от самостоятелния проект). За мое съжаление се представих просто ужасно, загубих ума и дума от притеснение и после ми беше супер криво  Crazy Човекът обаче ме харесал изненадващо за мен, има някакъв шанс, но много минимален, защото съм така да се каже със сребърен медал  Simple Smile Надявам се следващия път по-добре да се представя. Тези почти две години главно вкъщи явно си казват думата откъм социално поведение, начин на изразяване и т.н.  Twisted Evil

Приятна вечер  Hug

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 23:00 от Maidenly

# 158
Майденли, много неприятно с тези болести на Виктор. Наистина много честичко му се случва и не е добре така! Дано да се разкарат трайно от вас! Wink
А за работата стискам палци да я получиш!  Peace

Ние отиваме на детски РД!  Hug

# 159
Здравейте,
Дарчето заспа и аз при вас  Laughing
Ейййй вчера беше супер време -даже й бяха изгоряли бузките ,та вечерта я мазах с кремче и днес пак ,но днес е неприятно духа доста !
Мейдънли,дано скоро наистина да избягат болестите ,че Викторче доста преболедува ! Hug А за работата дано имаш късмет! На мен изобщо не ми се мисли на тази тема ,а май ще трябва скоро да се замисля ,въпреки че най-вероятно ще си се гледаме до градина !
Ани ,за чаеното дърво и от други хора съм чувала ,но бях забравила ,та ти добре напомни! Hug Приятно изкараване на РД-то!
Ей софиянките страхотни снимки гледах от срещите -ама всички са такива сладкиши! Heart Eyes
Днес следобед май ще сме или на детски център или в едната мама на гости ,а утре при бабите !
Приятен уикенда от мен и дано утре ви е празнично ! Hug

# 160
  • София
Мейдънли, горките, много болести ви се събраха Confused  Дано да се оправя Виктор бързо и скоро да не ви застигат такива неприятности Hug
А на теб късмет с работата.  Понякога, когато човек най-малко очаква, се оказва, че се е представил добре и е бил оценен.

ичка, голяма веселба при вас всеки ден Laughing
Аз си признавам, че в последните месеци не издържам.  Скучно ми е, и на детето му е скучно, сигурно затова и реших да я записвам на ясла.  Не и е интересно из квартала, не си играе по площадките, нямаме си постоянна компания, няма интересни места, където да ходим и то сами...  Добре, че са срещите с момичетата да се разнообразим, но те са веднъж седмично.  В другите дни е еднообразие, което започва да ми действа потискащо Rolling Eyes

Излях си мрачното настроение, сега спокойна отивам да полегна, докато ММ се прибере с Лора.  Мен ме налегна някаква болест и това май допринася...

# 161
  • София
Мейдънли, правихте лу посявка от гърлото?

За интервюто така както чета мъъничко ти трябва щом медала е сребърен  Wink Моят мъж и той тича по интервюта, ама мноого трудна работа... Tired

Ралка е на АБ. Аз толкова съм изтрещяла, че баш вчера в петъка изпуснах лекарката, т.е. обърках й смените. Мислех, че е следобяд  Rolling Eyes Изпуснах я. Побеснях от безсилие, защото детето опредлено не е добре. Аз го виждам, че си е за АБ вече. Ходих на дежурната и там се ядосах още повече, защото тя само го преслуша, дори не му надникна в устата и изписа Клацид, ама за 12 дни  Shocked добре, че съм половин доктор, че взех една стара рецепта на нашата лекарка със същия АБ и сравних дозите. Така установих, че дежурната ме праща да дам 20 кинта за нещо дето ще ползвам на половина Rolling Eyes И тогава вече 1000 пъти се поблагодарих, че тя ми отказа да поеме бебето като се роди, че са й много пациентите и така попаднах на сегашната педиатърка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Редуцирах си аз АБ-то и в понеделник пак на доктор  Wink

Та това е... напоследък само каръшки неща около мен, ама се надявам да просветва вече  Rolling Eyes

# 162
Зравейте.

Бюти, все едно аз съм казала всичко това. Чувствам се по абсолютно същия начин, ние имаме един-двама уж постоянни бебока, с които се събираме, ама.... не е тук мястото за обсъждане Wink Скучно ми е, на детето също, като се има предвид, че аз и бременността изкарах вкъщи цялата, заради проблем в началото... Честно казано, вече искам да поработя, а и детето копнее за деца и компания, нали го виждам... Та съм намислила другия месец да го давам на ясла, да видим аз какви ще ги върша обаче...  Thinking

Мейдънли, стискам палци за работата, ще стане  Hug Дано Виктор се подобри, че се измъчи, миличкият  Hug

Ваче, браво за съобразителността, аз надали бих се справила... Как е Ралката сега?

Ичка, ех, жалко, че не сме в един град, вярно голяма веселба пада при вас  Party

# 163
  • София
Хелънче, трудно ми е да кажа... няма Т вече, но си е такава мрънкаща и болна  Tired Тя от вторника се влошава, влошава и така... А за справянето, ми аз подходих доста съмнително към прегледа и затова си сверих нещата. То не е сложно да си изчислиш някои неща по лекарствата и така и след консултация в аптеката установих, че ме пуска по пързалката да си купя повече АБ отколкото ще ми трябва. Щото то се изписва обикновено курс колкото е необходим. А 10 дни се изписва за точно опредлени инфекции или ако няма подобрение. Ако се наложи мога да си купя още един сироп, а не да хвърлям ако не ми потрябвам, което е по-вероятно  Wink

Не съм в настроение и това си е... Сатурновата дупка ме е погълнала май  Tired

# 164
Здравейте девойки!
Честита Баба Марта(на патерички)!

Много неприятно това с болните дечица-Ваче,Мейдънли...
Аз в четвъртък реших да пусна Матея на ясла,но Мм ходил до педи за бележка за отсъствията в последния месец и половина и тя го посрещнала с новината,че има в Младост, 7 вида вирусни заболявания и веднага да си я прибираме.На всеки 5 дечица едно било с много тежки усложнения,гнойната ангина била най-малкото и за предпочитане пред другите последствия.Та това й беше яслата ,та чак до 20 март,докато приключат тези гадни вируси,грипове и тем подобни...

Бюти,Хелен,всички сме така.Изкукахме...Но какво да се прави,такъв е периода.Сега като се затопли по друг начин ще се чувстваме.

Аааа,Мейдънли,напълно е възможно тази превъзбуденост да е от Изопринозина.Матея като го пиеше беше като луда направо.Една приятелка(подръжник на хомеопатията)ми каза,че не бил подходящ за малки деца,които си развиват сега нервната система.Нещо такова.Не  знам доколко може да кореспондира с истината,но аз лично го спрях и сега така си стои.

Ваче,клацида е супер горчиляк,как ще я лъжеш не мога да те мисля...

Общи условия

Активация на акаунт