Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 36 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Честито,Бюти!Пожелавам ти най-леката бременност и най-хубавото бебче на финала HugМного се зарадвах.....Успех и с махането на бибата!
При нас положението със залъгалката е повече от добре....Без никакви драми и без нито веднъж да я потърси!Утре стават вече две седмици откакто не я цока....Спрях да я давам,но и той не я потърси нито веднъж PeaceПоне това да е без драма,че за всичко е труден ooooh!Малко по-бавно е заспиването,но ще свикне.
Снощи без да иска ме удари с обувката си Rolling EyesХвърли я и ме цапардоса по устнатаи сега съм синя!Какво ли си мислеха хората за мен днес #Crazy
Чинче,герой си ти.... Hug

# 301
Уха--- големи дебати, големи новини!!!

Бюти, честито, пожелавам ти много лека и красива бременност!!!

Ваче, размислите ти над наказанията много ми допаднаха! Ние засега не точно наказваме, но аз доста го навиквам, а и действаме на принципа на договарянето - ако правиш това, ням ада има това, или съответно - позитивни стимули. Като се тръшка, особено, тогава действат - айде еди какво си и ще направим айрянче, или ще дадем сокче...без това понякога е невъзможно и памперс да сменим. Карам му се много за опасности, които прави, които могат да го наранят, а и бебето. Днеска примерно докато се усетя й се метна на количката и можеше да я натисне яко по корема, но слава Богу, не. Определено е труден балансът въввъзпитаването, но няма как - учим се. Дано момиченцето ни е поне по-кротко.

Чинче, радвам се, че се справяте добре.

М-г, честито за розовия щъркел! Радваш ли се?

# 302
Бюти,честито   bouquet Лека бременност ти желая! Сестрички с малка разлика си е супер!

Ваче,то не е лошо да имаш у вас.И за нас,големите,да си имаме за всеки случай.На мен пък Анито ми е алергична... преди месец направи реакция от едно киви, изприщи й се езикът и се наду.  Confused

Залъгалката и ние я махнаме тези дни  Laughing Май сме се наговорили... Общо взето замества биберона със шишето за вода( както знаете,не сме го махнали и него),смуче и пие вода,докато не заспи... Иначе пита къде е бибата,но й казвам,че сме я дали на бебето ( на племенничката)...

М-г ,честито момиченце!  Hug

Сигурно и друго пропускам,но толкова засега.
Хубава вечер!

# 303
Ехе, страхотна новина - Бюти, честито, честито  Hug Изкарай една лека бременност и накрая да имаш безпроблемно раждане и здраво бебче  Hug

# 304
Бютииииии,ако знаеш как ти се зарадвах! Hug Прекрасна новина,лека бременност да имаш  и каквото и да е момиченце или момченце да е най-послушното бебоче и дете ти желая! Hug
Чинче,браво на вас ,че се справяте,супер сте!  Hug

# 305
Ех, Бюти, страхотна новина! Много ме зарадва! Да ти е лека бременността!  Hug

Чин, Бюти, Дидолинке честито махане на бибите!  Peace

# 306
Бюти, страхотна новина Party! Лека и красива бременност  bouquet

М-г, честито розово щъркелче  bouquet

Доста писах и го затрих Mr. Green, утре пак, че сега нямам време. Гуш на всички Hug

# 307
Бюти,честито.Прекрасна новина,лека бременност ти желая и послушна кака!  Heart Eyes

Чин,не знам как не ти изпушва главата,че и за изпит мислиш. ooooh! На мен ми беше много трудно и баща му много се напрегна,но много ми помогна.Хубавото беше,че и майка ми дойде за една седмица,та това беше оптималния вариант при мен.Доста се ядосвах,че не го свърших миналата година,когато Мартин беше неподвижен  Laughing. Успех,зор е,но пък минава!  Hug

Честито на всички без биби!  Simple Smile

И аз малко ще се върна към темата за наказанията.Много са малки за мен за наказания,моето дете не се заиграва с едно нещо за 20мин.,пък какво остава да седи на стол.
При него най-подходящо е да не се реагира,иначе го направи нарочно,за да види какво ще направя.Това важи и за положителна и отрицателна реакция.Така че реагирам като искам да повтори и мълча ако не искам.Разбира се това е в общия случай,не става дума за излизане на улицата или опасни дейности.Хелън ми подсказа да го игнорирам като ме шамари и като го приложих при всякакви ситуации,взе че проработи.Преди това се сърдих уж,а на него хич не му и пукаше и пак и пак повтаряше.

Ваче,толкова хубаво си го описала в постовете си,като по книга.Благодаря наистина,имам нужда да попрочитам,че става доста сложно.

Шуши,всеки си решава,но дискусията ми беше много полезна,така че се радвам,че сподели вашите методи и повдигна въпроса.

Лека нощ!  Heart Eyes

# 308
  • София
Бюти, ма разбира се, че ще е момиче! Ти ТРЯБВА да си момичешка майка, това е!  Grinning
Лека бременност ти пожелавам и красива сестричка на прекрасната Лора. А пък като знам и ти каква красива бременна си, пу-пу... да се снимаш непременно  Grinning

Чинче, ще я забрави бибата, няма страшно. Ралито отказа самичка бибата още лятото. Значи около годинка. Но тя не е била привързана към нея изобщо. За сметка на това спи още с мен и ми идва вече в повече. Тази вечер я проспах в нейното легло. Около 4 ч. ще кукне да иска да суче и .. ще видим. Но пак е нещо, поне няколко часа няма да спя на ръба на леглото  Laughing
Купих й едно мп3 плеърче бебешко. Да знаете мамите с малки бебоци, че е много готино. Има място за флашка. Записвате си каквото искате музика, за големите приказки и се закача на леглото. Работи 10 мин и спира само. Имаше и по-дълъг режим.. Ралито само си го пуска. Но е разкошно и за бебе. Ето го

Аз го взех на намаленията в Комсед януари месец и ми излезе много евтинко. Около 30 лв. Редовната му цена е към 50 лв. А сега го мернах в чужбиски сайтове по 60 евро  Shocked

# 309
  • София
Бюти, и аз си мислех, че ще е момче, но пък ти май искаше пак момиче нали Hug При всички случаи да е живо и здраво, и Лорка да е една добричка кака Heart Eyes

Ваче, много е готин този плейър, ама 50лв...май ще изчакам пак някое намаление Mr. Green

При Крисчо това с "ако направиш това ще ти дам еди какво си" почти не действа. НО и да действаше, никога не бих му казвала, че ще му дам храна Naughty Храната е за ядене, за да живее, за да е здрав, а не за награда...Винаги съм мразела като чуя някой да казва, ще ти купя сладолед ако слушаш ooooh! Винаги в някакъв момент се получава обратния ефект и ще започне то да изнудва, и то с храна...вредна...

Дидолинке, а така сега като замества бибата с шишето, после ще трябва и от това да я отучваш сигурно. Другите, които махнахте бибите, замествате ли ги с нещо, как заспиват newsm78

При нас сутринта имаше сняг #Crazy

# 310
Добро утро.

Зверче, Йоана махна бибата още миналата година, но шишето през нощта си остава. И аз не знам как ще го махаме него. Дори понякога ми идват черни мисли в главата да върна бибата, но не ми се рискува. Абе надявам се все в един момент да  спре да го иска.

Аз да се оплача. От два дни съм с ужасни болки в гърдите. Днес си записах час за преглед, дано не е нещо страшно. Личната лекарка щяла да има направления след 10-то число, а оня ден дадох 200лв за коронка  ooooh! Въобще като тръгне не се спира май. Много ме е страх от пустия му преглед .........

# 311
  • София
Зверче, следи намаланията в Комсед. Там свалят по 40% на всичко. Тоя плеър може да се ползва според мен дълго време....

Зверче, аз бибата с нищо не съм замествала и при двете. Но то някак от само себе си стана. Ралка сякаш даже сама се отказа. И Саша не е правила драми. И двете отказаха бибите около година и 1-3 месеца. Винаги са ги ползвали само за заспиване. Рали пък я плюеше веднага като заспи и толкова.

Обаче ти да видиш сега как ще я отбивам.. на мен това ми е голям проблем май  Confused

Деска, няма страшно!  Hug

# 312
Еха, честито, Бюти!!! Много лека бременност и чудесно раждане!
М-г, честит розов щъркел. Лееекинко завиждам  Mr. Green

Ние както удържахме фронта цяла зима, сега след шарката на Явор пък се тръшнахме с някакъв вирус ние с Румен и си кашляме в дует Simple Smile Ама пролетта дойде, та все вярвам, че ще си заминават вече болестите.

Хубав ден!

# 313
  • София
Обаче ти да видиш сега как ще я отбивам.. на мен това ми е голям проблем май  Confused

Аз още не го смятам за проблем, май ще го оставя сам да реши да се отбие. Тази нощ за 3ти път в досегашния си живот заспа в 23 и се събуди в 7 без да се буди да суче Mr. Green Но другите 2 нощи не бяха предните Joy
Моя хем суче, хем с биба (е с нея е само следобед за да го приспи баба му, тоест към 10-15мин на ден я ползва)  Mr. Green

# 314
  • София
Благодаря от сърце на всички за прекрасните пожелания! Heart Eyes

Ще пиша малко по-късно, че нещо е киселка и иска внимание.

Общи условия

Активация на акаунт