Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 2

• 304 223
  • 1 238
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Ленн, това е на светла основа нали? Аз ще я пробвам на доста по-тъмна основа и ще видя какво ще се получи.

# 1 126
  • Под люляка
На кестенява коса  Simple Smile

# 1 127
  • София
Здравейте момичета! Искам да си взема боята Индола, гледам, че много я хвалите тук. Основното, което аз търся в боята е да не пада толкова бързо. Може ли момичетата, които са използвали Индола, да ми препоръчат нюанс, като сегашния ми е тъмно червен, но не махагон. Като корените, които излизат винаги стават по-светли  #Cussing out вие какво правите за това? Искам малко по ярко червено, но не баш вишнево или ягодово. Тези цветове са много капризни според мен, а аз обичам да слагам и ярки дрешки  Flutter
Също така червените на Лореал мажирел гледам, че са хвалени в интернет пространството, тук има ли доволни от тях?
По-късно или утре ще снимам да ви покажа сегашния цвят.
 bouquet bowuu

# 1 128
  • София
Има някакаъв минимален шанс и за моята коса значи Simple Smile

# 1 129
  • София
Успях да махна черното.Утре ше сложа боята.Взех на Лорвен 7.22 и 9.22 и дано стане нещо.

# 1 130
  и
Това е 9,22 на Lorvenn с 30 оксидант

Много хубав цвят! Направо се навих да я пробвам тази боя и аз .  newsm78 Praynig

# 1 131
  • София
Да се отчета.Боята е хубава.9.22 е много ярко, но при мен не се полути.Корена стана много ярък, а дължината тъмна.Това най-вероятно е ефект ор римувъра.Сега се чудя с какво да изравня корена с дължината.Дали да не взема само 7.22....

# 1 132
  • Sofia, Bulgaria
aria_82 на теб получиха ли ти се лилавите отенъци?
Аз на сравнително светла основа я сложих и при мен стана ярък цвета, но нямам и помен от лилавите отенъци Crossing Arms
На мен 7.22 ми се видя доста тъмничка в каталога.

# 1 133
  • София
aria_82 на теб получиха ли ти се лилавите отенъци?
Аз на сравнително светла основа я сложих и при мен стана ярък цвета, но нямам и помен от лилавите отенъци Crossing Arms
На мен 7.22 ми се видя доста тъмничка в каталога.
Не, нищо не се получи ако питаш мен.Корена стана виолетиво розов, но дължината е много тъмна.

# 1 134
Ако говорите за lorvenn beauty color аз си взех 7.22 с 25 окислител. Белите ми коси станаха цикламени. Направо съм като циганка в главата. В корените стана светло, защото съответно там е моята коса. Надолу стана добре. Имам лек сърбеж. Доста меришеше на амоняк. Иначе като сложих балсам вс беше окей , мека ми е косата. Но аз повече няма да я повторя.

# 1 135
  • София
Ако говорите за lorvenn beauty color аз си взех 7.22 с 25 окислител. Белите ми коси станаха цикламени. Направо съм като циганка в главата. В корените стана светло, защото съответно там е моята коса. Надолу стана добре. Имам лек сърбеж. Доста меришеше на амоняк. Иначе като сложих балсам вс беше окей , мека ми е косата. Но аз повече няма да я повторя.
Ако 7.22 е станала светла то си представи за 9.22 Simple Smile Моите корени сега са ярко розови , а дължината ми е тъмно червена Simple Smile Ще изравнявам постепенно. Преди години си взимах боята на Wella Koleston  и беше много хубав цвят, но не се сещам кой номер взимах.

# 1 136
  • София
Момичета, сега на слънце я видях - ами виолетова си е косата, но явно понеже моята коса е гъста не си личи толкова на друга светлина. Сега взех 9.22 (Лорвен) и една боя на СЕРИ за кичури (виолетово). Ще се боядисам след 20-на дни да видим дали ще стане по-наситено и по-чрко по цялата дължина или корена ще светне още повече Simple Smile

# 1 137
Здравейте, ето какво се получи при мен, това е цвета след две измивания, исках да е по тъмно червено, мисля, че се полу Simple Smile

# 1 138
  • София
Здравейте, ето какво се получи при мен, това е цвета след две измивания, исках да е по тъмно червено, мисля, че се полу Simple Smile
Жалко, не се вижда снимката.

# 1 139
Здравейте! Само в тази тема за цветове на косата не съм била, но е време да се отчета и тук   Grinning
От три години поддържам червено лилав цвят с малко прекъсване за русо омбре миналото лято. От есента съм отново в червено-виолетовата гама. Боядисвам се с професионалните бои на Вела, перманентната Колестон Перфект цветове 55/66 и 55/65 и деми перманентната Колор Тъч, цвят 5/66. Цветът става тъмно лилаво, като на изрусените предварително дължини е много по-ярък. Но с наслагване на боята цветът потъмнява, а в момента ми се иска да подсиля лилавото и  да постигна нещо от този вид
Скрит текст:
Като не ми се иска да изсветлявам отново дължините, защото вече доста се изтощиха.
Взех си коментираната напоследък Лорвен, цвят 9.22 и пробвах на един кичур как се държи цвета, получи ми се цвят, близък до показания от Ленн, но не толкова ярък и една идея по-червен. Мисля преди да предприема боядисването да си сваля цвета, за да имам по-добра основа.
До тук добре обаче се чудех пробвали ли сте в червени цветове да добавяте малко син коректор за да се получи лилаво? Аз се чудя дали да не пробвам с боята на Лорвен за да засиля лилавият ефект. А се спрях на нея, заради нивото 9, което е доста високо и предразполага към по-ярък цвят. Голямо умуване съм му дръпнала последните седмици  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт