За празника на любовта у нас, ще гука СЕПТЕМВРИйче мъничко със нежен глас!

• 20 532
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ева, честит рожден ден   bouquet

unforgiven ето тук има доста бански                                   http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-1-strap-swimsuit-ladies-354090          http://www.sportsdirect.com/slazenger-x-back-swimsuit-ladies-354049

# 631
Добро утро !!!!!

Евва честит рожден ден  newsm67

Тук е ужасно време, няма да се излиза днес  Tired Готвя сега една супа и се захващам да гладя, да минава времето  Whistling

Да се похваля, освен че от три дни малкия се обръща вече от гръб по корем, снощи открих и че имаме пробило долно зъбче  newsm44

# 632
Я дайте идея момичета .... одеве нали ви казах, че малкия се запече леко и днес ще давам само тиква ... да, ама нямам - изяли сме я чистата  Mr. Green Та се чудя сега пак ли да дам тиква+картоф като вчера или имам чист морков, морков+картоф, пащърнак,  картоф с тиквички и био ранни зеленчуци /картоф, морков карфил и грах/ като последните ги дават от 5/6 месеца, така че не е проблем. Притеснявам се с този морков да не се спече, чела съм също от вас и че пащърнака спича ... давайте идеи какво да обядваме днес  newsm78
Или да прибягам с него до магазина за чиста тиквичка  .... ама прехвърча сняг още ooooh!
Фейт и ние се запекохме в неделя. Като гледам едно и също сме давали. Според педи е от моркова и тиквата..Каза, че мога да дам пюре от картофче, но да сложа и малко масълце и АМ/не бях слагала масло/..Иначе аз вчера и давах само пюре от круша, да и се нормализира стомахчето.

# 633
Фейтче, моркова запича. Най-добре е чиста тиква да дадеш пак. До колкото помня на Пламката и картофа му действаше добре на коремчето, така че може да дадеш картофче. Но от тия брошурки, дето ги имамс пюретата единствено на тиквата пише - разхлабващо. Всички други са или запичащи или регулиращи. Другия вариант е да го захраниш и с плодово пюре - круша или сини сливи. Предполагам, че 2-3 лъжички ще му подействат. Аз и сега плодовите пюрета ги ползвам за това.
Даная, Нубче - честити зъбчета

# 634
Да не забравяме, че днес е денят на Васил Левски, по този повод бих ви изрецитирала следното стихотворение:
О, майко моя, родино мила,

защо тъй жално, тъй милно плачеш?

Гарване, и ти, птицо проклета,

на чий гроб там тъй грозно грачеш ?

Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,

затуй, че ти си черна робиня,

затуй, че твоят свещен глас, майко,

е глас без помощ, глас във пустиня.

Плачи! Там близо край град София

стърчи, аз видях, черно бесило,

и твой един син, Българийо,

виси на него със страшна сила.

Гарванът грачи грозно, зловещо,

псета и вълци вият в полята,

старци се молят богу горещо,

жените плачат, пищят децата.

Зимата пее свойта зла песен,

вихрове гонят тръни в полето,

и студ, и мраз, и плач без надежда

навяват на теб скръб на сърцето.

# 635
Ох .... значи ще се наложи да излязем до магазина за чиста тиква  Tired ... а тъкмо и аз си мислих дали не може следобед да давам вече и по 2/3 лъжики плодово пюре. Ако все пак не спре да вали ще му направя само картофче, пък довечера ще излязо до магазина и ще накупя и плодови да имам, че наистина ще се налага вече да влизат в употреба - особено сливите  Laughing

Нубче ... той за това Тони вчера беше кисел ... айде честито  Hug
Даная ... браво на вас бе .. 4 зъба вече  #Crazy Hug

Барбера
... присъединявам се към теб и аз - цъфтах и вързах току що за втори път  Crazy ма много рано що така  Crazy

# 636
Добро утро  Hug
Ева, честит рожден ден   bouquet
За спането при родителите аз няма да се произнасям  Whistling , но с второто мисля да не става така, но то пък кой ли ме и пита  Mr. Green
Фейтче, аз бих заложила на тиква с картоф
Ееех, Зори, ама то наистина не останало, има няма 1 мессец  Simple Smile
Честити зъбчета  Grinning

# 637
Барбера,мерси,утре пускаме поръчка от спортса,ама палто и яке чакам,хич не се сетих че и бански има,ама я кажи за размера,като за дрехите ли да поръчам?Аз съм 14-16 newsm78

# 638
феѝт, и пащърнака се води регулиращ стомаха като тиквата
аз давам плодово като се запече-круша,слива
чаѝ лаѝка?

# 639
нубче,количката не ме кефи,особено за тези пари #Crazy

# 640
Мерси момичета ... ама реших друго  Mr. Green Сетих се преди малко, че миналата седмица като ходихме до село свекърите дадоха тиква  doh та сега му варя и ще яде това, но задължително довечера ще ида да му взема и нещо плодово  Heart Eyes

А кога може да са дават да се смучат корички хляб  Mr. Green

# 641
Хляба има глутен Naughty

# 642
  • shumen
Ева,честит рожден ден.Да си жива и здрава.
Фейт,аз като сме така давам плодово пюре от круша и ни действа много добре.Слива още не съм давала,но мисля да взема тези дни едно бурканче и да пробвам и с нея.
При нас пък слънце пече и като се наспи дребен мисля да поизлезнем малко и да му купя пюрета и памперси и да се разходим.

# 643
аз мисля че тук са описани много добре http://www.hipp.bg/dopulvashto_hranene/page/2

# 644

хаха ... верно .... значи след около месец Laughing

Еее Облаче -мерси за линка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт