За празника на любовта у нас, ще гука СЕПТЕМВРИйче мъничко със нежен глас!

• 20 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Честит свети Валентин и Трифон зарезан  Heart Eyes
Фейт, и аз ще глътна две кафенца  Grinning легнах в 12 и станах в 4 та до 5  будна, заспах и в 7 пак станах, че бях на доктор за очите пак  Crazy Много ми спи и след малко лягам до Емма.
Алексисс, честита племенница! Прекрасно име са избрали за нея   bouquet
Нубче, чудесен е сладкиша  Heart Eyes Браво! Гледам и докато си го правила си изпила на Тони млякото  hahaha
Данаека, честита месечинка   bouquet
Чики, браво на детето  Simple Smile и Емма се набира много здраво и аха да седне всеки момент..очите са ми вече нащрек  #Crazy

По случай днешния празник, вчера получих 23 рози, червени и жълти....половинчо не можел да чака до днес и розите нямало да могат с опасност от замръзване в колата  Joy
Целунахме се, прегърнахме се и половинчо отиде да се къпе..аз се занимавах с Емма, после на лаптопа и за 1 час не съм видяла подаръка който е оставил на масата...Малка черна кутийка с панделка а вътре обеци  Heart Eyes да ми отиват на гривната, подарък за рождения ден Heart Eyes
Първоначално решил, че се правя, разчисти масата от чаши уж за да е видя  Blush ама аз хич не забелязвам, накрая я даде кутийката на Емма да е държи и да ми е подаде и чак тогава е видях  Shocked викам , а  Shocked тва от къде се взе.. Joy по изненаданата ми физиономия разбрал, че не се правя  Joy

Я кажете сега, кое масло е хубаво?  #Crazy Zа нас си взимаме само президент, но тук не е 5лв като в БГ  Money и пак не мисля, че е кой знае колко хубаво....какво да гледам да пише  на съдържанието? Не, за сега, но на по късен етап ще е добре да знам.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 15:09 от eva_82

# 301
Ева ... ако идвам тези дни/другата седмица до Лексито в Гранда може да се видим на по кафенце  Hug Галя и тя да не се ослушва, че от кога се каним да се видим  ooooh! Hug
[/quote]
Разбира се  Hug
Столчето и на мен ми изглежда много добре, а и за 50 лв. Simple Smile

# 302
Аз излишно май съм се притеснила сега си е ок явно температурата е била малко по виска,защото я мерих след сън.
А за сругите симптоми май  е от нещо което съм яла вчера сега ги няма.
Аз чак сега се светнах,че днес е празник BlushБях забравила Simple Smile Ама ние с мъжът ми още преди около седмица си подарихме подаръците(кой каквото си избра Mr. Green)
Честито на всички които ще празнуват неависимо какво txtloves 1dating Wine Glass

# 303
Ехе Ева, браво на ТМ  Hug.... айде тогава честити обеци  Crazy

Само да споделя  Mr. Green за желаещите да ходят на интервю ... да се подготвят  hahaha
Скрит текст:

Ние днес сме на вълна пеенееее  Crazy ще се побъркам вече  Crazy

# 304
Ева ... ако идвам тези дни/другата седмица до Лексито в Гранда може да се видим на по кафенце  Hug Галя и тя да не се ослушва, че от кога се каним да се видим  ooooh! Hug
Разбира се  Hug
Столчето и на мен ми изглежда много добре, а и за 50 лв. Simple Smile
[/quote]
хехе, не се ослушвам...с удоволствие ще дойда да обърнем по едно кафенце..Ние с Ева често се виждаме,тъкмо малко да увеличим групата..ще чакам обаждане тогава!

# 305
  • Варна
Мерси за коментарите! Ние се захранихме успешно! Изяде две лъжички картофено пюре смесено с кърма, а и от домашни картофи. Сякаш и хареса. За маслото бях прочела, че някои майки слагат и за миг се зачудих, ама после се усвестих, че не е.
На поколото прегледа дали мина? Някой да ги е чувал? Аз не смея да звънна.

# 306
Здравейте момичета!
Ние от понеделник борим захранване с картофче. Първите три дни беше кошмарно, днес малко по-добре, но се дави леко и продължава да й се гади, но успях да пробутам все пак 4 лъжички. Общо взето не й допада, поне разбрах, че като боза не й харесва и го направих както беше писала Фейт да е като на готово пюре. Купих такова от моркови и по него се водих, та консистенцията нагодихме мисля. Нооо с намачкване явно не става, остават малки топченца. Вчера купихме преса за картофи та днес с нея беше по-добре, но това дето и се гади мисля, че е защото все още има малки топченца, не колкото когато го намачквам с вилица. Та искам в тази връзка да ви питам как намачквате картофите. И още нещо Фейт прочетох, че една седмица си давала картофче, а от тази тиква. Колко стигна като количество преди да дадеш тиквата  и като я даде нея как я даде. Първо пак 1-2 лъжички и продължи с картофено пюре или ?
Както бях писала нашата педи иска да давам цял месец картоф, но като я гледам Ема как иска да повърне картофа си мисля, че е хубаво след седмица да опитам друго и да давам смес. Мисля другите пюрета да ги купувам в интерес на истината.

# 307
И още нещо Фейт прочетох, че една седмица си давала картофче, а от тази тиква. Колко стигна като количество преди да дадеш тиквата  и като я даде нея как я даде. Първо пак 1-2 лъжички и продължи с картофено пюре или ?

Първата седмица с картофа не съм давала повече от 10 лъжици ... Първия и втория ден по 4/5 най-много за да го следя все пак за реакция. После преминах към картоф смесен с 4/5 лъжици тиква /изяде поливин бурканче/ така на другия ден давах по половин бурканче само тиква, като онзи ден си омаха почти цяло. Вече му давам колко поиска. Моркова го почвам в понеделник и ще му го смеся пак с картоф или ще купя готово картоф+морков. като на следващия ден ще дам пак чист морков и т.н

Според мен цял месец само картоф ще му втръсне на детето  ooooh! аз днес вече усещам че тиквата му втръсва /4 ден/ и етре ще я смеся с картоф за разнообразие Whistling

# 308
Говорих с педиатър,смених си мнението от снощи,когато пламенно обяснявах,че ще чакам 6ти месец за захранване,защото така се препоръчва от много организации...Не съм очаквала да си променя мнението Thinking...

# 309
  • София
Говорих с педиатър,смених си мнението от снощи,когато пламенно обяснявах,че ще чакам 6ти месец за захранване,защото така се препоръчва от много организации...Не съм очаквала да си променя мнението Thinking...
Сподели  Heart Eyes

# 310

ееее, значи запрочвате - браво  Hug
А кое промени мнението ти ако не е тайна  Heart Eyes

# 311
Честит празник на всички-кой каквото празнува!
Аз лично почитам само рд на Стаси днес... Hug,ни ми е до пиене ни до любов.
Захранване ден 2-по успешно от вчера беше със сигурност:).Наистина как мачкате картофа?И с вилица и с преса..нъц,остават мини бучици дето го дразнят и ги плюе.
Чакаме вести от Поко Локо! Praynig

# 312
Внимание:Написаното в по-долните редове има за цел да преразкаже мнението на препоръчан ми педиатър.Моля,не се чувствайте длъжни да се водите по него Mr. Green

Исках да говоря именно с този доктор,т.к. знам че често пътува по конференции и се старае да е в крак с новостите при отглеждане на бебето.Не говорихме само за захранването,а и за други теми,които ме вълнуват,не бих казала,че съветите на този д-р покриват моите виждания за голяма част от нещата,но за захранването и се доверявам. Според нея на последните конференции все по-често се обсъжда захранването на бебетата да става между 4-6 месец.Много майки(като мен) чакат 6ти месец,защото масово се говори,че тогава е най-подходящо,но не вземат предвид фактори като намаляване на кърмата,които фактори изискват различен поглед върху нещата.Били правени изследвания(правят се и сега),които потвърждават,че именно в този период е най-благоприятно за детското коремче да бъде запознато с храна различна от млякото. В моя конкретен случай захранване в 5ти месец е необходимо поради рядкото изхождане на Габи.Най-вероятно това се дължи на намаляване на кърмата или на по-течна консистенция на акото.

Общо взето за това се сещам сега,мнението на лекаря се препокрива до голяма степен с написаното от СЗО,но се обръща внимание и на фактори,налагащи по-ранно захранване(фактори,които всъщност са често срещани).

В заключение:Според д-р Ралчева съвсем скоро големите организации ще сменят написаното от "захранване след 6ти месец" на "захранване в 4ти-6ти месец спрямо индивидуалното развитие на бебето" Peace

# 313
Значи Фейт, да разбирам че винаги преминаваш плавно към следващото, като новото което вкарваш го добавяш към познатото с няколко лъжички така ли? Иначе да цял месец няма да го давам това твърдо го реших. Картофа с преса или с пасатор го намачкваш?
П.П Мерси още веднъж за файлчетата.

# 314
За намачкването на картофа - след като го сваря, още топъл го намачквам с вилица и след това на етапи добавям преварена вода / слагам вода, не кърма или АМ  Naughty / и започвам с пасатора докато достигна по-течна консистенция. При мен топчетата почти ги няма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт