За празника на любовта у нас, ще гука СЕПТЕМВРИйче мъничко със нежен глас!

• 20 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
На мен проблема ми е в това че знам какво е иначе вкуса не е лош Simple Smile

И аз съм същата ...  Whistling

Еее Чики ... браво на малката  Crazy много яко  Hug
Хахха Ариел ... не се ослушвай, че ще ти изядат ябълката  hahaha

Много хубави бебчета видях  Hug

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 13:12 от F.a.t.e.

# 286
  • София
Пламен е страхотен  Hug Ама то детето много чисто се храни, аз като се сетя с каката какво мазило ставаше Sick

# 287
  • Варна
Я кажете: За пръв път ще ни е днес картофено пюре. Да слагам ли масло? ( Имам хубаво масло от Германия)

# 288
Канекорсо ние сме на кърма  Simple Smile
Малката днес малко ме притеснява вчера повърна няколко пъти и имаше много газове.Днес и измерих Т37.5 Иначе е спокойна  newsm78

# 289
Пламен е страхотен  Hug Ама то детето много чисто се храни, аз като се сетя с каката какво мазило ставаше Sick

на това викаш чисто  Crazy добре, че от време на време почствам устата, иначееее  Joy

Я кажете: За пръв път ще ни е днес картофено пюре. Да слагам ли масло? ( Имам хубаво масло от Германия)

Ками ... аз лично не бих, но ти си прецени  Heart Eyes достатъчно е да сложиш кърма/АМ и пак се яде  Hug

Мария ... наблюдавай я и измери пак т. след половин един час.

# 290
Фейт, много е сладък  Crazy В сравнение с нас сте чисти. Когато й давам пюрето навсякъде около нея има пюре  hahaha по нослето, по гушката  hahaha
Нуб разкошен кекс! Как направи сърцето?
Слагате ли вече масло в пюрето и какво ? Мисля да взема мандраджийско и него да слагам.

# 291
Стаси, честит рожден ден! nbirthday    :ura:a
Честит празник на всички празнуващи!
alexissss честита племенница!  newsm32
danaeka честита месечинка,див и здрав да е малкия!

Нуб немам думи, разкошен кекс..ъъъ как става сърцето?
Inna_78 браво на мъжа ти! Simple Smile
Фейт много е готин Пламенчо..ми той даже не е изцапано детето , ела да видиш нас..като бръкне в купата или в устата и вземе да пипа навсякъде става мазало....
kami2004 аз лично не слагам масло.
Мария наблюдавай и ако искаш звънни на педито!

# 292
Ками, правилото е да се въвежда по една нова храна - в твоя случай картоф. Маслото ще стане втора нова храна (като игнирираме факта, че се дава в един доста по-късен етап ooooh!)

# 293
Мазнините забавят многократно смилането на храната, което на този етап ви е ненужно и натоварващо. Масло се добавя след 10м възраст.

# 294
Категорично не!

# 295
Фейт даже много чисто си хапвате Simple Smile При нас има пюре навсякъде лигърника става оранжев и има капки пюре по ръкавите бърка в лъжицата и целите ръце са му в пюре. Вчера даже си вкара пюре в окото, голяма цапаница е, аз му постилам под главата една бархетна пелена и на краката до лигавника още една че става страшно Simple Smile
Иво днеска пак си хапна 2/3 от бурканчето ама пак си иска млякото за десерт хихихи изпи около 60 70 мл, но странното е че и вчера и днес не е повръщал след толкова много храна. Струва ми се че е много всичкото това дето го изяжда ама като не му дам и реве, а през другото време си хапва 150мл с 5 лъжички АМ.
За маслото аз не бих сложила, дори и баба да го е направила на село. Мисля да слагам масло чак като почне да пие краве мляко, което мисля да е към годинката, но още го обмислям. Ако докопам истинско мляко може и по рано да му дам Simple Smile

# 296
Малката днес малко ме притеснява вчера повърна няколко пъти и имаше много газове.Днес и измерих Т37.5 Иначе е спокойна
Кога й биха ваксините? Може да е реакция от тях. Щом е спокойна, може да е нещо инцидентно,  но питай все пак педи  Hug

# 297
Честит празник, мили влюбени момичета!

Зад блока има сцена, палатки, програма- Празнуват празника на виното и любовта и "Празник на пловдивската толерантност". Специален гост Хайгашот Агасян  dazzler1 dance
Стаси, чесит рожден ден! Здраве, щастие, късмет и всичко най-най!!! Tada
Фейтче, Пламката е много слъдък! Екстра сте си, при нас навсякъде има пюре. Crazy

# 298
Честит празник мили дами  Heart Eyes Пожелавам ви много любов и послушни мъже.
Стаси ,  newsm59 , здраве и късмет през цялата година.

# 299
Зад блока има сцена, палатки, програма- Празнуват празника на виното и любовта и "Празник на пловдивската толерантност". Специален гост Хайгашот Агасян  dazzler1 dance

Ехее ... имате си програма  Crazy вкъщи зад блока освен една гадна постройка ... нищо друго не виждам  Crossing Arms за това е хубаво да се живее на центъра  Heart Eyes

Ева ... ако идвам тези дни/другата седмица до Лексито в Гранда може да се видим на по кафенце  Hug Галя и тя да не се ослушва, че от кога се каним да се видим  ooooh! Hug

Аз се комбинарах с една мама от другата тема за това столче в Метро и довечера ще идем да го видим и ако ми хареса напрово го взимам  Party казаха ми и хубави отзиви за него. Пък и ко да му търся кусури за 50 лв, че и ново  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт