За празника на любовта у нас, ще гука СЕПТЕМВРИйче мъничко със нежен глас!

• 20 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Скъпи мами честит празник - обичайте и бъдете обичани newsm76
Стаси честит роджен ден да си жива, здрава и обичана happy bd И умната тази вечер Heart Eyes
Алексисссс Честито!!!!
Фейт страхотна почерпка от всичко ще си взема и кафенце ще пийна  Hug
По случай празника бебе Калоян заспа в 12:30 събуди се в 3 да цокне 2пъти и спа до 8:30 сега съм фул ъф енерджи
И да се поФаляяяяяя по случай празника ММ ме изненада с билети за концерта на Бон Джови йеееееееее  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Шъ трябва да се реванширам тази вечер luvbed

# 271
Ееее Алексис ... честито лелинство, да ви е жива и здрава малката Катрин  Hug

Еми просто вечер си хапва повече момчето. Ти скоро трябва май да минаваш на Хип-2

Ами да, но ще изчакам да навършим 6 месеца, че от тогава го дават Хип - 2  Heart Eyes

Скрит текст:
Приемам гости днеска  Mr. Green  ММ ми взе возилото, а и то в тоз дъжд къде да се ходи  Crossing Arms Ако решите нещо, пишете - чакаме ви към обяд Heart Eyes

Марти ... губиш се нещо   Hug

ееее Нубче .... голямо руло изкара  Crazy бравоооо  newsm20

Бреййй Ина .... това се казва подарък  Crazy

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 09:56 от F.a.t.e.

# 272
Еее, Нуб, мъжО ти голям късметлия! И аз бих те взела за жена  Mr. Green Страшен кекс!

Стаси, честит рожден ден!  Heart Eyes

# 273
  • Варна

Стаси, честит рожден ден   bouquet
Честит Трифон зарезан и Св.Валентин на всички   loveuuu Wine Glass
Нуб влюбеното руло е превъзходно Heart Eyes Браво !

# 274
  • shumen
Добро утро,момичета.Ние снощи пак спахме от 21 до 6.30 сутринта,но дребен не искаше да яде до 8.00 и го оставих да си лежи,а аз се донаспах.После стана и се беше наакал и омазал чак по бодито и пижамката,че беше разстройство.След това повече не е акал,но ще го следя днеска.Дано не се повтаря.Сега го мъча да заспи и като стане и се наядем,ако не завали ще излезнем.Ако ли завали ще си стоим вкъщи.
Фейт охх,че си ми далече.Иначе щях да дойда на гости,че с това чудовище свеки в къщи не се стой.Сега така раздразни детето и го разрева,че ми иде да я  #2gunfire.
Стаси,честит рожден ден.Да си жива и здрава и горда мама.
И аз да Ви почерпя,ние днеска ставаме на цели 5 месеца.

Активната гимнастика е ето тази

Алексис,честито лелинство.Да сте живи и здрави.

# 275
Така, малката заспа и бързам да вляза, за да кажа :
Честит рожден ден Стаси!
Бъди обичана - ти го заслужаваш!
Бъди незабравима - ти го можеш!
Бъди Жената и Сърцето на твоя любим!

Алексис, Честито лелинство! Да ви е живо и здраво бебенцето!

Лапето се събуди и е време за пюре, май по-късно ще чета

# 276
Ей ме, черен гологан не се губи Фейт  Wink Нямам какво да кажа и си трая  Simple Smile

Стаси, честит рожден ден! Здраве, любов, усмивки и предстоящи прекрасни мигове ти пожелавам! Весел празни   bouquet

Алексис, честито бебче, да е жива и здрава малката Катрин!

# 277
Първо на Стаси и тук да ти честитя,много любов ти желая!!! Tada  
Нуб тотално ме разби,признавам те отвсякъде,ще ти идвам на гости,страхотно е ,продължавай да твориш и да ни изненадваш,а как ми се иска да го опитам,мммм!
Честит празник на всички,който каквото празнува.

# 278
Стаси Честит Рожден Ден !!!  smile3525
Алексис честито лелинство, много да ви радва малката сладурана Simple Smile
Фейт гостито ще го пропуснем тоя път, че ние сме пешеходци и в тоя дъжд даже и до у вас неможем да стигнем Simple Smile Дано да спре да вали, че за предястие довечера ММ си е поръчал панирани сърчица и ще трябва да стигна някак си до Лидъл, че вчера взех от там охладени сърчица ама снощи им видяхме сметката (пържени с масло) Simple Smile

# 279
alexissss честита племенница!
nub55 ехххх, признах теее! Боя от магазина си си взела предполагам, че аз чак сега за сефте се развъртях в кауфланд и видях 3-4 цвята
Inna_78 йееееее. Честито спане - ние от 23 до 5 и после в 9:30  newsm44
И хайде на концеееерт - събрахме с тайфа

# 280
Стасииии,  newsm59 Tada !!!  Grinning Grinning Grinning Бъди много здрава, щастлива и обичана!!!

Алексис, честито лелинство!!! Simple Smile Жива, здрава и много палава да е малката Катрин! Simple Smile

Нуб, кейка изглеждааа превъзходнооооо, направо си майстор!!!  smile3501 smile3501 smile3501

Фейттт, с тая почерпка, не остава нищо друго, освен да сядаме на масата и да си кажем наздравееее!!!  newsm24 lovekiss

# 281
Ей ме, черен гологан не се губи Фейт  Wink Нямам какво да кажа и си трая  Simple Smile

Hug

Ееее Рошли ... как ги ядете тез сърчица  Sick

Данаека ... честита 5 месечинка  Heart Eyes

Довечера ММ като се върне ще ходя да взимам на дребен пюрета - дайте идеи какво се харесва   Crazy то на тези месеци нямаме май голям избор Rolling Eyes

# 282
Честит празник на всички, независимо какво празнувате  Two Hearts Wine Glass
Фейт, мерси за вкусотийките и напитките - ммм
Стаси, Честит рожден ден и тук - бъди здрава, щастлива и обичана  bouquet
alexissss, ехааа колко хубаво - да ти е жива и здрава племенницата и в духа на днешните празници много да я обичате и подобаващо да полеете щастливото събитие  Hug
Нубче, браво - майстор си  Hands Thumbsup

Моето чаве от няколко дни не спира да мрънка и реве по цял ден, направо не мога да я позная. Добре, че снощи ММ ме заведе на китайски, че да изпусна малко парата. Аа и вчера седна сама в шезлонга - както се набираше на лакти, в следващия момент си беше седнала до мен  Shocked Днес пак опитва същото упражнение. Ще ви кача една снимка, доколкото успях да я щракна в бързината.
Вчера тук валя цял ден, дано днес времето се смили, та да излезем  Praynig

# 283
Фейт аз по принцип не обичам такива дреболийки, но миналата година като бях бременна ходихме на един ресторант и ММ си поръча плато с дреболийки и толкова хубаво миришеше, че и аз си опитах и се оказа че не е толкова лошо колкото си мислех. На мен проблема ми е в това че знам какво е иначе вкуса не е лош Simple Smile
Аз си мисля като приключа с тиквата и моркова да видя някой друг зеленчук да взема, ноосвен пащърнак друго не ми хрумва, ще трябва да поразгледам Simple Smile

# 284
alexissss ,честита племенница!Да расте здрава,умна и щастлива!

нуб,разкошен кекс.Как направи сърцето newsm78 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт