За празника на любовта у нас, ще гука СЕПТЕМВРИйче мъничко със нежен глас!

• 20 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Фейт, навсякъде където съм чела за захранването, съм срещала, че при въвеждане на нова храна, се дава 4 дена подред поне, защото алергията не се появява за 24 часа, а по- късно около 4-тия ден.

Много ми се вижда - чак но 4 дин да даде реакция  newsm78 Crazy според мен от 24/48 часа трябва да се прояви ако има нещо. Потърсих нещо на бързо в нета, но не намерих ... утре ще се поровя, че нещо съм уморена и ще лягам раничко тази вечер Heart Eyes

Бурканчетата могат да се ползват ако правиш сладка , но само тези които са с капачки за многократна употреба.

А кои са те  Laughing
Ох ами  как да ти ги опиша тези с по - голяма капачка. Едно време имаше такива на Малечко, сега мисля, че гледах  на Мандев такива в Кауфланд. Тези на Хип, Овко и Ганчев не стават в тях можеш подправки да си слагаш примерно  Mr. Green

# 406
Поколоко  Hug всичко ще бъда наред с Пламенчо. Чакаме ви обратно тук с добри новини!

Кои бурканчета са с капачки за многократна употреба? Аз като ги гледам само Малечко ми изглеждат  с такива, но тях не бих ползвала заради състава.

Белче, ако е неспокойна сложи свещичка.

Облаче голяма сладурана.  Simple Smile

# 407
ужас,ако са тези на Малечко,то в тех има само Е-та и пектин,захар..не бих дала.иначе и аз ги събирам,но незнам за какво newsm78

# 408
  • shumen
Ето ме и мен тука.Ние днеска с дребен като излязохме в 13 се прибрахме в 16.30.Той през цялото време спа,в 18 пак заспа за 15 минутки и в 20.00 беше окъпан и нахранен и в 20.15 заспал пак.Да видим сега кога ще се събуди да иска да си играем.
Бурканчетата и аз събирам,но незнам защо.Тези на Бебевита и Ганчев не стават май.
Фейт,аз затова вземам по едно-две бурканчета от вид и като видя,че му харесват вземам по повечко.
Зори киселите се дават на следващия месец  след даването на зеленчуковото пюре,но за следобедно хранене.Моето чаве му дадох вчера и днеска кисел Екзотик и му хареса доста.Вчера бяха 2-3 лъжички,че му беше за първи път от вид,но днеска му дадох повечко.

# 409
  • Варна
Днес успях да взема урина с колектора и то доста. Пуснахме изследванията и сега ги погледнах. По стойностите , които са там мисля, че няма нищо кой знае колко притеснително.
Педиатърката днес беше само сутринта на работа и след обяд не съм звъняла. Не , че щеше да вдигне, а и без преглед едва ли ще се установи нещо. От сутринта до сега ака това рядкото поне 6-7 пъти. Вече последните два пъти почти воднисто и леко слузесто. Детето не  отпаднало, не е криво. Ако имаше нещо странно в поведението щях да отида на друг лекар. Дано не се разболява наистина, че по принцип така става  в почивните дни.

# 410
  • shumen
Барбера дано не се разболява малката.То винаги става събота и неделя.
Много сладки бебчета видях.И аз качих 2 снимки на Дени.
Лека нощ.Аз отивам да спя,докато дребен не се е събудил за игра.

# 411
Привет и от мен Simple Smile

Чета ви от няколко дни за бучките в пюрето - а защо не вземете направо готово пюре от тези на прах, то бучки не прави, по-бързо става, като не му слагате подправки си е като истински картоф...

pocoloco1, успех, стискам палци всичко да мине леко!

Май и на мен ми намаля кърмата, от вчера яде и от двете цици, ще прескачам по едно хранене та да събирам повечко кърма  Heart Eyes
Нали знаеш, че от това намалява кърмата?

Кърмата не е това което е била преди 30-40г

Да, всичко се променя... Времената, нравите, кърмата...

Ева, ако мислиш да имаш още деца, не те съветвам да правиш лазерна операция.

# 412
Добро утор  Crazy

Барбера .... според мен бягайте до болницата или се обади на педи. Тази диария и то от вчера до днес само това .... има нещо според мен  Rolling Eyes Ако е и много водна може и да се обедводни, знам ли.
Направи най-добре консултация  Peace

Хубави почивни дни момичета  Hug

# 413
Добро утро:)
Августа-надявам се си вкарала голямата ирония с това пюре на прах и не го мислиш наистина Flutter Grinning
Барбера-давай водичка на Ева да не се обезводни верно...бая е тва акане.
Хубав уикенд и от мен Whistling

# 414
  • shumen
Добър ден,момичета.
Барбера как е днес малката?
Ние тази нощ като се събудихме в 4.30,че до 6 мрънка и се разнасяхме.В 6 заспа до 7.30 и стана окончателно.Сега пак заспа да видим колко ще спи.Като стане ще излезнем нищо,че е облачно,но не е студено.

# 415
Барбера, задължително мини на диета - картофи, ориз, солети и всичко запичащо. Давай много течности. Тя не пиеше вода нали? Пробвай да дадеш по някакъв начин вода, чай - колкото повече, толкова по-добре. Можеш да дадеш и ентерол. Ако нещата продължат по същия начин иди на лекар, защото малките бързо се обезводняват.

# 416
Привет. Вече втора сутрин Маги ми се буди около 7 и едвам клепкам  kaffeetrmker_2 Добре, че ММ си е вкъщи и се занимават, че да си пийна на спокойствие кафенцето.

Чики ... кой ден даваш тиква  Heart Eyes
Фейтче, сори че чак днес ти отговарям  Blush Вчера дадох за 4-ти ден тиква, днес ще сме на пащърнак (или както каза ММ "пещерняк"  tooth ). С него ще съм въвела самостоятелните зеленчуци и започвам с комбинациите.
На мен пък моркова ми е фаворит засега, защото мразя тиква  Crazy Аз слагам останалите ми количества в някоя манджа, ако й пасват  Heart Eyes Ние вчера си имахме и едно нормално аки, а тази сутрин беше по-особено - не беше се размазало навсякъде, както досега ами си седеше как да го кажа  Thinking оформено на едно място  Mr. Green

Марти, Фейт, Толинка, благодаря за поясненията за царевицата  Hug И аз бях скептично настроена, като ми я предложиха в магазина  Crossing Arms Аз я обичам във всякакви разновидности, но дори и мен понякога ме боли корем от нея, та камо ли малкото бебешко стомахче.

eva_82, много са хубави очилата, особено тези с лилавата рамка  Heart Eyes

Облаче, много е сладка Алекс  Party И Маги като се разсмее започва да хълца, а аз искам ако може непрекъснато да се хили  Laughing

# 417
Ние се пробвахме днес със сладък картоф отново, отвори устата...ама почти нищо не хапна..после пак и взе да се дърпа  Mr. Green иии аз се отказах....ще изчакам още  време и пак ще пробвам...все някога ще стане... а не бързам  Sunglasses
Августи и аз мисля се шегуваш с пюрето на прах  Laughing Я, кажи сега за лазарната операция и второ дете, че никак не ми е ясно  Crazy
Чики и ние  скоро ще го пробваме този "Пещерняк"  Joy    Laughing

# 418
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Ева днес още не е акала и дано така продължи, че се шашнах  Praynig Вчера пробвах да й дам вода направо от чаша, в която пием ние. Пийва си я без проблем и не знам защо мъча детето с тези бебешки чаши и биберони  Wink Мислех днес за готвя пиле с ориз, обаче забравих и направих друга манджа, че и боб варя за довечера  ooooh!
Днес май няма да се излиза. Не ми е много приятно времето.

Благодаря за съветите момичета  Heart Eyes

# 419
Барбера .... радвам се, че днес сте по-добре  Praynig Хапвай наистина нещо по запичащто, но не прекалявай, че после да не стане обратното  Mr. Green Hug  На първа страница прочетох линка за акитата  Mr. Green и пише за диарията от какво може да е, но на дали при вас е от алергия например, по скоро продължавам да си мисля, че е лека настинка  Rolling Eyes

Ето и една интересна статия по въпроса  Hug  
http://www.predainatatak.bg/news/about114.html

Браво за пиенето от чаша  Crazy

Вчера дадох за 4-ти ден тиква, днес ще сме на пащърнак (или както каза ММ "пещерняк"  tooth ).

hahaha това ми хареса  Mr. Green
Ние днес пропуснахме захранката, че пак хайманосвахме, ама утре ще пробвам с чист морков и може би ще сложа малко АМ  newsm78 До сега само в картофа слагах, тиквата си я ядеше и без мляко  Crazy

Ох каква пустош е настанала  Laughing изнизвам се и аз за сега  tiptoe

Общи условия

Активация на акаунт