Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 594
  • 586
  •   1
Отговори
# 510
Сусамов тахан с мед мога да ям докато свърши Simple Smile).Дори на шоколад по-лесно устоявам.
И аз съм така. Обаче аз мога да го ям и без мед.

# 511
  • Велико Търново
Мога да изям наведнъж един голям буркан сусамов тахан без да ми стане лошо, тежко и т.н.Абсурд е да се отвратя Blushза това е не искам да купувам.Чак не знам как още не съм отворила от преди Нова година едно сирене Бри т.е. знам де...отворя ли го, ще го изям на едно хранене Blush

# 512
  • София
Радактирах си вечерята с поста с менюто , за да отгоравя написаното на изяденото Simple Smile.
Днес съм по-добре с емоц. хранене , количествата са нормални.Надявам се въпреки ПМС да съм изчисла плюса от вчерашното тъпкане с храна.
За утре съм планирала:
З-  1 суп.лъжица тахан с мед, 1 киви и 80 гр.домашна питка
О- кюфтенца с карфиолено пюре и печено цвекло
В-кюфтенца или зеле с месо . Ще видя кое е останало

# 513
  • Велико Търново
Добро утро!
Днес съм още 300 плюс, което е 62.6 Blush
Въглехидратният обяд в комбинация с бонбоните не ми се отрази добре.
Днес продължавам напред:
07.00-4 филии хляб намазани с 21 грама масло
14.30-15.00-домати 2 броя+риба/каквато е останала в рибния магазин/
20.00-мляко +протеин
 Утре мисля да направя луната, така, че от сряда започвам новите 7 дни.Ще видя в сряда сутрин какво ще съм махнала от празничните килограми.
Към 16.30 като заведа детето на гимнастика ще отида и на фитнес Heart Eyes
Спорна седмица!

# 514
  • София
Сиска, аз първа страница съм я чела ... но не знам защо ми се беше забило в мозъка, че закуската е само ВХ?
Сигурно защото съм си преставяла филийка с нутела Yum

Благодаря, че продължаваш да се отчиташ, да знаеш, че четем:)

Успешна - във всяко едно отношение - седмица на всички, които пишат и надничат тук.

# 515
Моята вчерашна вечеря не беше много протеинова, а около 200-300 гр кестени с малко парченце сиренце и чаша шампанско. Затова днес съм със 100 гр повече от вчера.
Не знам с този режим дали ще потръгне при мен.
Както някой беше писал назад за много малко кг не е сигурно дали ще се случва или по-скоро  е за задържане на кг. А и аз като не ям толкова много и начесто протеини, трудно ще се получи...
Явно за 1-2 кг трябва сериозна рестракция.

# 516
  • София
Аз също съм +300 гр , но съм решила да дам шанс на рвжима поне 2 седмици.

# 517
  • Велико Търново
Добро утро!Днес "-100 грама", обаче вчера обяда беше три яйца с малко извара на омлет, един домат и половин краставица и 70 грама суджук.Като се върнах от тренировка към 19.30 изядох едно малко парче наденица печена и съответно моята вечеря протеин и айрян.

Днес ще направя луната.Вчера си купихлитър кефир на Хармоника, до сега все купувах от Берьозка.Едният е нискомаслен, другият е пълномаслен.Ще разбия и еден протеин с мляко з авечеря и това ще е.То не, че е малко де -100- калории са Blush

От утре ще засека една седмица абсолютно стриктно меню по Папе, реших, че сусамов тахан не е добра идея да влиза у нас.
Закуските ми през седмицата ще бъдат в два варианта:
филии от хляб Бонус с масло или овесени ядки с 30 грама шоколад.
У нас никой не е по сладкото и съвсем естествено избрах шоколада пред тахана Blush
Вечерите ще ми бъдат само протеин или мляко с протеин.Обядите ще бъдат основно яйца с извара, месето ще бъде добавка.Сиренето Бри ще бъде изядено ден преди да му свърши срока на годност Mr. Green
Децата искат да ходят на зелено училище, гимнастичката ходи задължително с отбора на лагер, ще ходя с тях в Лондон, аз ще ходя в Албания и семейното ни море тази година ще струва почти едномесечна заплата на мъжа ми Blush и скоро може в менюто ми да има само вода и извара Mr. Green Желая Ви спорен и успушен ден, с много резултати. На мен успех с кефира и протеина Mr. Green

# 518
  • София
Сиска успех и от мен! Вчера се провалих с вечерята , ядох много и на края довърших и едно фъстъчено масло.По навик от ВМ-Нвх все такива неща си хапвам.
Днес закуската 1 суп лъжица зехтин+ 1 киви.
Обяда ще го мисля.Много съл подута от ПМС-то.

# 519
  • София
Сиска, имам нужда от малко помощ.
Никога не съм пила/купувала протеин.
Можеш ли да ме посъветваш какъв да си купя?
Не искам да попадна на нещо непоносимо на вкус и да издъня работата от самото начало.

# 520
  • Велико Търново
От години пия този с вкус на ванилия, на един фитнес фест бях пробвала и с ядки и шоколад.
https://www.fhl.bg/products/product/641/100-whey-protein-professional.html

# 521
  • София
СискаHug

# 522
  • София
Дописвам си менюто: О - пилешка супа, 100 гр сьомга на пара и 300 гр. печена тиква
B - 100 гр суджук ( домашен) , 200 гр. Скир с 1 ч.л ленено брашно
Надявам се , че спазвам принципите на режима.
Не мога да пия протеин вместо вечеря , на следващата сутрин съм с торбички под очите.

# 523
  • София
airamber, какво е Скир? newsm78

# 524
  • Велико Търново
Скирът е уникален млечен продукт без мазнини.Мен много ме засища.Продава се в Лидъл и седи до изварите.

Общи условия

Активация на акаунт